Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Kayıt: Oct 19, 2004 Mesajlar: 558 Nerden: o neredeyse oradan
Tarih: Cum 02.09.2005 14:55 Mesaj konusu: jackson jt-580lp köprüsü hakkında
merak ettigim bir konu var ilk olarak jt580 in kalite olarak degerledirmenizi istiyorum vede bu sistemin herhangi bir uyarlama gerektirmeden orjinal floyd rose ile degisimi mümkünmüdür
Tarih: Cum 02.09.2005 17:57 Mesaj konusu:
Orjinal floydla değişir tabi niye değişmesin. Ben Jackson Dkmg var üstünde jt580 köprü , üst anahtarlar açık şekilde tremolo koluyla ne yaparsam yapıyım gitmiyo akort falan kendi adıma çok memnunum. İyi bi sistem kesinlikle _________________ teytey bir kendim var bir jacksonım... şu dünyada yapayalnızım.
Kayıt: Dec 24, 2003 Mesajlar: 4245 Nerden: Sınıf 64 / Ankara
Tarih: Pzr 04.09.2005 15:04 Mesaj konusu:
Prelektro demiş ki:
Orjinal floydla değişir tabi niye değişmesin. Ben Jackson Dkmg var üstünde jt580 köprü , üst anahtarlar açık şekilde tremolo koluyla ne yaparsam yapıyım gitmiyo akort falan kendi adıma çok memnunum. İyi bi sistem kesinlikle
Sabit köprülü gitara da original floyd takabilirsin ama önemli olan gitarda ne kadar değişiklik yapman gerektiği.. Bildiğim kadarıyla jt-580 original floyd ile değişirken tek bir sorun çıkartabiliyor o da telleri sıkıştırmak için çevirdiğin yuvarlak kısımların original floyd rose'da biraz fazla uzun olması.. Eğer o vidalar oraya sığmazsa mecburen ordaki ufak kısmı biraz genişletmen gerekir... _________________ Sınıf 64 / Magick / Dementia - Berkay
Floyd-rose hakkında her şey:http://turkrock.com/ftopic45104.html www.myspace.com/dementiatr
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız