Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Veda Hutbesi
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Veda Hutbesi
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nienturi

MesajTarih: Cmt 12.11.2005 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Skull_KruSher demiş ki:

Farıkcım, istersen yarın sende gel. Şu cihanı askere gitmeden bir sıkıştıralım ikimiz(katılmak isteyen diğer arkadaşlarda katılabilirler tabi ki). Hem belki askerden de yırtar Mr. Green

Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
futurist
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Cmt 12.11.2005 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Skull_KruSher demiş ki:
deadly demiş ki:
not: Yönetici arkadaşlar neden aldığınız maaşların yanına yalan yazdınız. Halktan gerçeği mi saklıyorsunuz Razz

Daha fazla alıyoruz da ondan Wink

Eyvah Rolling Eyes Faruk anladı bizden az maaş aldığını... Gizli kalsın diye çaktırmayalım dedik ama anladı sanırım. Madem anlaşıldı söyleyeyim o paraya ben siteye bile girmem Faruk Wink Very Happy Bu ekonomik krizde yapılacak iş değil valla Twisted Evil

(paragrafın hepsi külliyen yalandır Very Happy )

http://www.domat.gen.tr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
miranda

MesajTarih: Cmt 12.11.2005 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bakıyorum yöneticilik maaşları hakkında spekülesyonlar arttı Very Happy Hani diyorum, hazır yöneticilerden birine de askerlik yolu gözükmüşken yeni eleman alma ihtimali yok mu? Wink Ya da en iyisi TRMSS(Türk Rock Moderatör Seçme Sınavı) Laughing
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deadly
O Şimdi Asker :)
O Şimdi Asker :)

MesajTarih: Cmt 12.11.2005 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nienturi demiş ki:
Skull_KruSher demiş ki:

Farıkcım, istersen yarın sende gel. Şu cihanı askere gitmeden bir sıkıştıralım ikimiz(katılmak isteyen diğer arkadaşlarda katılabilirler tabi ki). Hem belki askerden de yırtar Mr. Green

Smile

Evet Evşen'de beni evde oklavayla bekler artık Very Happy

Futurist: Valla bende üyelerden saklıyorsunuz sandım ne kadar da safmışım. Hemen Novemberrain'in ofisine uğramam lazım Smile

Miranda: Biz sınav usülü değil de HKY usülü çalışıyoruz. (HKY=Hamili Kart Yakinimdir) Smile

not:Bu mesaj külliyen yalandır Cool
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
eXpert

MesajTarih: Cmt 12.11.2005 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

filthy;avatar yakışmış Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Cmt 12.11.2005 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok kısa zaman önce Purgatory ve Murder King vesilesi ile tanıştığım Cihan ile çok fazla muhabbete girmiş olamasam da sevdim kendisini. Laughing 21 Kasım'da Koray (Arcane - vokal) gibi ona da askerlik yolu gözüktüğünü aha şimdi öğrendim. Ne diyeyim, hayırlı tezkereler.

Kütahya sanırım acemilik yerin... Gayet iyi bence, askerliklerini Van'da, Siirt'te yapan arkadaşlarımın kış aylarında neler çektiğini de öğrendikçe içim cız ediyor.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
filthy
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Pts 14.11.2005 3:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İyi mi kötü mü oraya gidince görebilme şerefine erişeceğim:) Yer olarak neresi olursa olsun sonuçta asker psikolojisi içerisinde olduğundan akılda onlarca soru işareti oluyor. Siz rahat uyuyun diye gidiyorum işte:)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Jawbreaker

MesajTarih: Pts 14.11.2005 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hayırlı teskereler Cihan. Smile

15 ay da az değil be. Eksikliğin hissedilecek. Kolay gelsin.
Başa dön
silent_guitar

MesajTarih: Pts 14.11.2005 19:45    Mesaj konusu: Re: Veda Hutbesi Alıntıyla Cevap Ver

filthy demiş ki:
Elveda TurkRock.com..

Okuyan da teskere bırakıp askeriyede kalacaksın sanır. Very Happy

Kolay gelsin, oralarda kendine iyi bak! Rocksurfer ve sen elini sıktığım iilşk yöneticisin sen. Dönüşü, yolunu dört gözle bekliyoruz.

Bununla beraber "Filthy'i askere uğurlama buluşması" yapmayı öneriyorum. Cihan'ı kucağımızda hoplatır, sonra yanlışlıkla düşürürüz. Laughing

Saygılar...
Purgatory
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 14.11.2005 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sen kafanı yorma Onur'cum, hoplattık biz onu kucağımızda Very Happy

http://www.deliriyum.com/
Başa dön
noSurprises

MesajTarih: Prş 24.11.2005 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

filthy demiş ki:
İyi mi kötü mü oraya gidince görebilme şerefine erişeceğim:) Yer olarak neresi olursa olsun sonuçta asker psikolojisi içerisinde olduğundan akılda onlarca soru işareti oluyor. Siz rahat uyuyun diye gidiyorum işte:)

geçen gece sinir krizlerine girip "napiıcam ben oralarda?" diyen adam,1 hafta içinde donanmasını hazırlamış,avatarı döşemiş,imzası desen o bi komik Smile cihan hiç iyi görmüyorum ben seni,gel bi ifadeni alayım Wink
darthseth
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 24.11.2005 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

deadly demiş ki:
nienturi demiş ki:
Skull_KruSher demiş ki:

Smile

Futurist: Valla bende üyelerden saklıyorsunuz sandım ne kadar da safmışım. Hemen Novemberrain'in ofisine uğramam lazım Smile

Miranda: Biz sınav usülü değil de HKY usülü çalışıyoruz. (HKY=Hamili Kart Yakinimdir) Smile

not:Bu mesaj külliyen yalandır Cool

Eh bende herkesin hamili yakınıyım ama bi torpilinizi görmedim..
aNtOrOjEn

MesajTarih: Cum 25.11.2005 0:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

noSurprises demiş ki:
filthy demiş ki:

geçen gece sinir krizlerine girip "napiıcam ben oralarda?" diyen adam,1 hafta içinde donanmasını hazırlamış,avatarı döşemiş,imzası desen o bi komik Smile cihan hiç iyi görmüyorum ben seni,gel bi ifadeni alayım Wink

'Kaderde varsa d....mek,neye yarar üzülmek' diye bir söz vardır.Bu söz doğrultusunda bir yön değiştirme Cihan daki Smile Ve en mantıklısı Wink
15 ay dediğin nedir ki?
Seni çok özleyeceğim Crying or Very sad çabuk geçecek eminim ben.
DN:Farukcum yıldızları dörtlemişler hayırlı olsun Wink
Başa dön
filthy
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Cum 25.11.2005 2:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bugün fiilen askerliğim başlamış durumda. İçinde bulunduğum duyguları tarif etmek zor hatta imkansız. Yaşayan bilir:) Şafak 460 ile koyulduk yola.

Ne yapacağım oralarda?
Başa dön
noSurprises

MesajTarih: Cum 25.11.2005 2:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

filthy demiş ki:
Bugün fiilen askerliğim başlamış durumda. İçinde bulunduğum duyguları tarif etmek zor hatta imkansız. Yaşayan bilir:) Şafak 460 ile koyulduk yola.

Ne yapacağım oralarda?

uçucan cihan Wink
akinu

MesajTarih: Cum 25.11.2005 3:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu askerliği "cancel" etmenin bir yolu var mıdır? Gidip güzel güzel konuşsan, "abi beni aşar asker masker, bırak benim işim gücüm var" desen, anlayış gösterirler bence. İletişim önemli.
nienturi

MesajTarih: Cum 25.11.2005 3:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

filthy demiş ki:
Yaşayan bilir:) Şafak 460 ile koyulduk yola.

OHA Shocked
Ne o öyle kasatura numarası gibi Smile
Başa dön
filthy
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Cum 25.11.2005 3:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya zaten gidince komutanla falan konuşacağım. Diyeceğim ki: "Komutanım bu askerlik bana ters, yaşam felsefeme aykırı. Müsadeniz ile ben köyüme geri dönmek istiyorum". Onlarda kabul eder herhalde. Anlayışlı insanlardır. Birkaç gün sonra geri dönerim belki..
Başa dön
nienturi

MesajTarih: Cum 25.11.2005 3:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Süperdi Smile

Diskoya yollamasınlar da;)
Başa dön
noSurprises

MesajTarih: Cum 25.11.2005 3:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

filthy demiş ki:
Ya zaten gidince komutanla falan konuşacağım. Diyeceğim ki: "Komutanım bu askerlik bana ters, yaşam felsefeme aykırı. Müsadeniz ile ben köyüme geri dönmek istiyorum". Onlarda kabul eder herhalde. Anlayışlı insanlardır. Birkaç gün sonra geri dönerim belki..

köyünün dorock olduğunu bilseler bi Smile
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Sonraki
3. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız