| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Rocker89

Kayıt: 1050086412 Mesajlar: 775 Nerden: sürüngenler şehrinden
|
Tarih: Prş 12.02.2004 22:39 Mesaj konusu: "Site içeriğine katkınızdan dolayı aldığınız puanlar? |
|
|
selamlar."siteye katkınızdan dolayı verilen puanlar"diye birşey var ya,o nedir?o puanlar ne işe yarar?benim siteye ne katkım var ki 71 puan almışım?aksine zararım var
bu soruları cevaplarsanız çok mutlu olurum. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
zibidi

|
Tarih: Prş 12.02.2004 23:30 Mesaj konusu: |
|
|
Bende anlamadım o puan muhabbetini ya... 111 puanım varmış benimde... Nasıl, neye göre ve kim puan veriyo... Merak ettim şimdi.. _________________ i drink smirnoff only days end with y |
|
| Başa dön |
|
 |
eyeofshiva

|
Tarih: Prş 12.02.2004 23:51 Mesaj konusu: |
|
|
sanırım siteye katkıyla ilgili örneğin yolladığın haberler,linklerler v.s ile ilgili puanlama galiba..gerekli bilgi yöneticilerden gelecektir sanırım  |
|
| Başa dön |
|
 |
Roth-Azad Forum Yöneticisi

|
Tarih: Cum 13.02.2004 0:16 Mesaj konusu: |
|
|
İşin ilginci ben bu foruma bakan kadar dikkat etmemiştim. Bana da 52 puan verilmiş ki ben siteye şimdiye kadar hiç link veya haber yollamadım (evet, kendimden utanıyorum ). Bende çok merak ettim eğer mesajlar tek tek incelenip ona göre veriliyorsa gerçekten helal olsun derim bu baya kasar. Ama eğer öyleysede kim karar veriyor acaba? Yöneticilerden bekliyoruz... |
|
| Başa dön |
|
 |
NovemberRain Kurucu

|
Tarih: Cum 13.02.2004 1:31 Mesaj konusu: |
|
|
Puanlama olayı otomatik yapılıyor, bu sitede gördüğünüz herşey bir puanlama sistemine bağlı, ama ne yapınca ne kadar puan verildiğini açıklamayı doğru bulmuyorum. O zaman sırf puan almak için kötüye kullanılabilir bu sistem.
Puanları sadece haber göndermek, link göndermek gibi şeyler ile almıyorsunuz, 20 adet kriter var ve hepsi için farklı miktarda puanlar kazanıyorsunuz. Tabi yolladığınız içeriğin yayınlanması halinde diğer durumlara göre daha yüksek puan alıyorsunuz.
Bir çok kriter var puanlamada, haber,, link, kritik vs göndermiş olmanız yetmiyor, onaylanıp yayınlandığında puan alıyorsunuz.. Bir habere yorum yazdığınızda, ankete oy verdiğinizde, ankete yorum eklediğinizde, bir linki ziyaret ettiğinizde, kritiklere yorum yazdığınızda hepsinde puan kazanıyorsunuz, fakat en yüksek puanı içeriğe katkı yaptığınızda kazanıyorsunuz, haber, kritik, link yollama gibi. Ancak üstte bahsettiğim sebepten dolayı puanlama sisteminin ayrıntılarına girmiyorum.
Peki nedir amaç? Ne oluyor puan alınca? Aslında şimdilik birşey olmuyor, bir nevi istatistiksel bilgi oluyor. Sitede aktif üyeler görülüyor. Belli bir aktiflik seviyesine ulaşanlara, yani belli bir puanı aşanlara sitede özel rütbe verilecek, ancak henüz belirlenen puana yaklaşan bir üye yok. İleride belki olur Bu özel rütbeli üyelere özel bölümler de düşünmekteyim, şimdilik net değil. Olunca duyururum. _________________ no |
|
| Başa dön |
|
 |
Layne_Staley

|
Tarih: Pts 16.02.2004 13:38 Mesaj konusu: |
|
|
Site içeriğindeki Katılımınızdan verilen puanlar: 536
bir şekilde almışım bu kadar puan
novemberrain, yazdığımız haberleri yayınlaman için nereye göndereceğiz... Sana öm olarak mı? _________________ what does friend mean to you? a word so wrongfully abused...are you like me, confused...all included but you..alone...
22.08.1967-05.04.2002 |
|
| Başa dön |
|
 |
LeftEyeNine

Kayıt: Aug 10, 2003 Mesajlar: 665 Nerden: Aydýn - Ýzmir karayollarý arasý
|
Tarih: Pts 16.02.2004 23:16 Mesaj konusu: |
|
|
Puan verin bana!!! Cıngar çıkarırım!! Daha fazla puan, daha fazla şans !!! Niohhahahaha!!!
Öhm...Açıkladıınız iyi oldu..Ben de kendimi bi b.k zannettiydim... _________________ <div>Kabul ediyorum götverenin tekiyim</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
NovemberRain Kurucu

|
|
| Başa dön |
|
 |
Lost

|
Tarih: Prş 19.02.2004 22:32 Mesaj konusu: |
|
|
Level atlama olsun... Level atladıkça puntolarımız büyüsün... Ayrıca puanlarla kılıç, zırh vs. alabilelim. Hatta aldıklarımız "avatar"larımızda gözüksün. _________________ The lost return to solitude
To win inside themselves |
|
| Başa dön |
|
 |
Pire

|
Tarih: Prş 19.02.2004 23:23 Mesaj konusu: |
|
|
Kılıç,Zırh ? _________________ www.rockinside.com
En iyi head Motörhead! |
|
| Başa dön |
|
 |
rainbow

|
Tarih: Cum 20.02.2004 15:13 Mesaj konusu: |
|
|
Sondan 3. olmuşum vay be  |
|
| Başa dön |
|
 |
LeftEyeNine

Kayıt: Aug 10, 2003 Mesajlar: 665 Nerden: Aydýn - Ýzmir karayollarý arasý
|
Tarih: Cmt 21.02.2004 1:37 Mesaj konusu: |
|
|
| Lost demiş ki: | | Level atlama olsun... Level atladıkça puntolarımız büyüsün... Ayrıca puanlarla kılıç, zırh vs. alabilelim. Hatta aldıklarımız "avatar"larımızda gözüksün. |
Evet evet!!! Hatta aldıımız puannarla bedava alışveriş yapabilelim !!! _________________ <div>Kabul ediyorum götverenin tekiyim</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
santinista

Kayıt: Dec 27, 2003 Mesajlar: 249 Nerden: Eskişehir-Antalya
|
Tarih: Pzr 22.02.2004 23:42 Mesaj konusu: |
|
|
ulaaa,5.yim
alsam alsam bedavaya ne alsam bedavaya  _________________ Ben Toy Bir Mehtap
Kelimeler Birer Varsayım... |
|
| Başa dön |
|
 |
MarilynManson Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 27.02.2004 14:04 Mesaj konusu: |
|
|
| Zırh istiyorum ben |
|
| Başa dön |
|
 |
italian_burn Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Dec 28, 2003 Mesajlar: 310 Nerden: Düşlerin ve arzuların hakim olduğu biryerden...
|
Tarih: Cum 27.02.2004 18:06 Mesaj konusu: |
|
|
Layne_Staley baba 635 puanın var..Atalay senin 150 puan arkanda  _________________ Miscarry - Demo isimli demo albümümüzü İzmir Stüdyo Ümit,Excalibur ve Logos'tan edinebilirsiniz.diğer iller içinde spitneybears@hotmail.com adresine mail atabilirsiniz.
Miscarry Vokal :::> www.miscarry.com.tr.tc |
|
| Başa dön |
|
 |
benayevsen

Kayıt: Oct 09, 2003 Mesajlar: 2473 Nerden: Efem? Ada manzaralı evimden söylemesi ayıp
|
Tarih: Cum 27.02.2004 18:14 Mesaj konusu: |
|
|
| MarilynManson demiş ki: | | Zırh istiyorum ben |
nedennnnnnnnn????????? _________________ Meclisler biz karakoyunları düşünür mü? Vatan kurtaranlar arkamızdan ne söylerler! Bu Baltaya Sakın Sakın SAP OLMA! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |
cha_sach

|
Tarih: Pzr 29.02.2004 20:42 Mesaj konusu: |
|
|
| Roth-Azad demiş ki: | | Peki bu puanların düşmesi gibi birşey söz konusu mu? |
Söz konusu değil. Düşmesi mantıksız olur. Puanlar sadece aktif olan kişileri belirliyor. _________________ Votka-limon iyidir..
www.gokbilim.com | www.cilekes.com.tr | www.dejavu.web.tr |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 01.03.2004 17:10 Mesaj konusu: |
|
|
| Ne biliyim belki forumlarda sert yada kaba üslup kullananlarınkini falan manual yoldan düşürüyorlardır diye düşündüm. Cahiliz ya gelmeyin üstümüze |
|
| Başa dön |
|
 |
izmirli

|
Tarih: Pts 01.03.2004 17:26 Mesaj konusu: |
|
|
Benim Puanım dün 98 di bugün 118 ve ben bu sağlamak için dün çok çalıştım. Mesaj atmayla fazla alakası yok bu işin  |
|
| Başa dön |
|
 |
|