| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| sizce sapıklıkmıdır__? |
| evet |
|
44% |
[ 213 ] |
| hayır |
|
55% |
[ 264 ] |
|
| Toplam Oylar : 477 |
|
| Yazar |
Mesaj |
SiPASTiK

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 13:43 Mesaj konusu: |
|
|
piyanist:Çok güzel yazmışsın.Ama senin ve 1000mirrors arkadaşımızın yazılarında karşı olduğum bir şey var.Oda anal sexin sağlıklı ve normal olabileceği.
Şunu bir iyice anlayalım.Anal sex sağlıksızdır!
Gerekçe:Öncelikle anüsün ve bağırsakların dar olması sebebiyle iç kanamalara neden olur.Yaralı bölgenin dışkıyla temas etmesi kaçınılmazdır ve bağırsakların enfeksyon kapma riski çok yüksektir(1000mirrors,insanlar ne kadar güvenilir olursa olsun daima s.çarlar).İlişkide prezervatif kulanılması pasif kişiler için(bay veya bayan) bir şey farkettirmez.. Anal sexte prezervatifin sadece kullanana yararı olur.Aynı şekilde prezervatif kullanılmadan kurular ilişkilerde aktif kişininde hastalık kapma riski çok yüksektir.Özelliklede yukarıda EL_Turco_'nun bahsettiği gibi HIV virüsünün analsex yapanlarda (ki bunun başındada homosexüel erkekler geliyor) daha yaygın olduğu bilinmektedir.
İkinci bir yanlışlık...Bağırsakların çevresindeki kaslar sadece tek yönde(dışarı ittirme diyelim) çalışırlar.Yani içeri bir şeyin sokulması anatomiye tamamen aykırıdır.Bu olay(sokma olayı) sıkça gerçekleştirildiği taktirde kasların işlevi bozulur.Ve zaten genişlemiş olan anüs ve bağırsağa birde görevin yerine getiremeyen kaslar eklenince altına tuvaletini yapmak kaçınılmaz olur.Çevremde bunun çok örneği.
Bu arada analsex için şöyle alternatifler var kas gevşetici ve kayganlaştırıcı kremler vs.Analsex teki acıyı pasif kişi için en aza indirgiyormuş diye duydum.Ama bilemem ne derece doğrudur.Kullanan varsa ve payl
Yani verdiği zevk açısından her ne kadar çoğu erkeğin iştahını kabartsada ne yazıkki analsex anormal ve sağlıksızdır.
Dinende belirtilmiştir.Ve çok büyük ölçüde günahları vardır.Sağlam kaynaklardan aldım bunnarıda kulaktan dolma bilgiler değil hiçbirisi (Yanacaz lan)  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
thunderhead

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 14:24 Mesaj konusu: |
|
|
Hepsinin kendi tercihi. Yobaz biri degilim ama pekte tasvip etmiyorum. Tanidigim bircok homoseksuel insan var. Ayrica okulumda (ingiltere) gaylerin toplandigi bir klup bile var. Bazi arkadaslar turk toplumunun gaylere olan bakis acisini elestirmis. inanin turkiyedeki kadar olmasada burdada ayni sey var.
d.n. hemen bana atlamayin ama lezbiyenlere hastayimdir  |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 15:26 Mesaj konusu: |
|
|
Anal seksin en yaygin oldugu kisimin homoseksuel erkekler arasinda oldugu ise istatiklere göre buyuk bir yalandir. Bilinen önyargilara kanmayalim lutfen...
Su an dunyanin %8`i homoseksuel ve biseksuel, bunu 1 yil onca burda bir gazetede okudum ve cidi bir arastirma sonucu bu sayiya gelinmis. Dunyanin %92`si heteroseksuel olarak biliniyor ve tabi bu kategoriye gizli olarak homoseksuel olan milyonlarca insalarda giriyor(Bu insanlar aciklayamiyor homoseksuel olduklarini degisik nedenlerden dolayi ve hangi nedenler oldugunu söylememe gerek kaldigini sanmiyorum) Hetero olupta analsekse giren insan sayisi herhalde baya bir fazladir diye tahmin ediyorum ama baska bir arastirma söyliyim. Homoseksuel erkekler arasinda analseks ucuncu sirada geliyor cinsel iliski sirasinda. Daha cok oral seks ve masturbasyon olayi daha önde geliyor denilmisti. Yani milletten duyup ya da kucuklukten beri gayler böyle yapar diye ögrenip konusmayalim... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
republica

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 15:41 Mesaj konusu: |
|
|
| CedriX demiş ki: | Anal seksin en yaygin oldugu kisimin homoseksuel erkekler arasinda oldugu ise istatiklere göre buyuk bir yalandir. Bilinen önyargilara kanmayalim lutfen...
Su an dunyanin %8`i homoseksuel ve biseksuel, bunu 1 yil onca burda bir gazetede okudum ve cidi bir arastirma sonucu bu sayiya gelinmis. Dunyanin %92`si heteroseksuel olarak biliniyor ve tabi bu kategoriye gizli olarak homoseksuel olan milyonlarca insalarda giriyor(Bu insanlar aciklayamiyor homoseksuel olduklarini degisik nedenlerden dolayi ve hangi nedenler oldugunu söylememe gerek kaldigini sanmiyorum) Hetero olupta analsekse giren insan sayisi herhalde baya bir fazladir diye tahmin ediyorum ama baska bir arastirma söyliyim. Homoseksuel erkekler arasinda analseks ucuncu sirada geliyor cinsel iliski sirasinda. Daha cok oral seks ve masturbasyon olayi daha önde geliyor denilmisti. Yani milletten duyup ya da kucuklukten beri gayler böyle yapar diye ögrenip konusmayalim... | % 8 olması bile bana çok ürpertici geldi umarım bu rakam dahada yukarılara çıkmazda lüt kavminin başına gelen trajediyi insanlık yaşamaz  _________________ Roads to madness ! Queensryche .... |
|
| Başa dön |
|
 |
piyanist

Kayıt: Jun 21, 2005 Mesajlar: 1033 Nerden: ali kemal'lerin olmadığı yerden
|
Tarih: Cmt 26.11.2005 16:37 Mesaj konusu: |
|
|
| SiPASTiK demiş ki: | | piyanist:Çok güzel yazmışsın.Ama senin ve 1000mirrors arkadaşımızın yazılarında karşı olduğum bir şey var.Oda anal sexin sağlıklı ve normal olabileceği. |
Merhaba SiPASTiK.
Sağlıklı demedim. Normal dedim.
Hem erkek hem de kadın açısından sağlıksız olduğu konusunda sana %100 katılıyorum.
Doğaya aykırı olup olmadığı konusu ise beni aşar.
Kişi zevk alıyorsa normaldir dedim. Sigara da sağlıksız, ama insanlar içiyor işte o mereti! Çünkü zevk alıyorlar.
İki tarafın rıza gösterdiği cinsel ilişki şekline kimse karışamaz anlamında kullandım normal kelimesini.
Zaten, karışma ya da kanun yoluyla yasaklama yöntemleri başarılı olsaydı, bugün Dünyada milyonlarca homoseksüel olmazdı!
Bir de şu var: Korunma önlemleri alınmıyorsa, seksin her türlüsü sağlıksızdır.
Unutmamak gerekir ki, HIV virüsü taşıyan bir kadınla cinsel ilişki kurmuş bir erkek, normal ilişki yolu ile AIDS' i karısına bulaştırabilir!
Neyse, yarın Elton John 20 yıllık erkek sevgilisiyle evleniyormuş.
Öz anne ve babası da şahit olacakmış!
Ne diyelim?
Allah bir yastıkta kocatsın diyelim.
Saygılar. _________________ Tek Büyük var: Galatasaray |
|
| Başa dön |
|
 |
piyanist

Kayıt: Jun 21, 2005 Mesajlar: 1033 Nerden: ali kemal'lerin olmadığı yerden
|
Tarih: Pzr 27.11.2005 0:20 Mesaj konusu: |
|
|
| GORGOROTH666 demiş ki: | 8 yıldır eşcinselim ve bundan utanmıyorum ama hayatta eksikliğim gerçekten çok oldu bunuda belirtmeden geçemiyeceğim
bazen insanlar seninle arkandan dalga geçiyor bunların hepsi amcamın oğlu yüzünden oldu ve hayatım boyunca onu değil kendimi suçladım ve suçlamayada devam edeceğim
isteyen benden iğrensin isteyen nefret etsin ama korkmuyorum ben buyum böyleyim |
Yaptığın açıklama gerçekten kutlamaya değer. Medeni cesaretin için seni kutlarım.
Kendini suçlamana gelince, orada sana katılmıyorum.
Seni sen değil, toplumun sende yarattığı o sahte şartlanma duygusu suçluyor.
Bir eskimo için karısını misafire ikram etmek, en büyük bir şereftir.
Bir Türk için ise, cinayet sebebidir.
Bu açıdan, tüm toplumsal değerler tartışmaya açıktır.
Saygılar. _________________ Tek Büyük var: Galatasaray |
|
| Başa dön |
|
 |
SiPASTiK

|
Tarih: Pzr 27.11.2005 16:32 Mesaj konusu: |
|
|
| CedriX demiş ki: | Anal seksin en yaygin oldugu kisimin homoseksuel erkekler arasinda oldugu ise istatiklere göre buyuk bir yalandir. Bilinen önyargilara kanmayalim lutfen...
Su an dunyanin %8`i homoseksuel ve biseksuel, bunu 1 yil onca burda bir gazetede okudum ve cidi bir arastirma sonucu bu sayiya gelinmis. Dunyanin %92`si heteroseksuel olarak biliniyor ve tabi bu kategoriye gizli olarak homoseksuel olan milyonlarca insalarda giriyor(Bu insanlar aciklayamiyor homoseksuel olduklarini degisik nedenlerden dolayi ve hangi nedenler oldugunu söylememe gerek kaldigini sanmiyorum) Hetero olupta analsekse giren insan sayisi herhalde baya bir fazladir diye tahmin ediyorum ama baska bir arastirma söyliyim. Homoseksuel erkekler arasinda analseks ucuncu sirada geliyor cinsel iliski sirasinda. Daha cok oral seks ve masturbasyon olayi daha önde geliyor denilmisti. Yani milletten duyup ya da kucuklukten beri gayler böyle yapar diye ögrenip konusmayalim... |
Arkadaşım yalnız sen sadece rakamlara takılıyorsun Rakamlardan ziyade oranlamaya önem verirsen daha gerçekçi sonuçlarla karşılaşırsın.İkincisi bu istatistikleri değerlendirmek için daha fazla bilgiye ihtiyacımız yokmu sence??
Örneğin homosexüellerin ne kadarının bay ne kadarının bayan olduğu,aynı şekilde heterosexüellerin ne kadarının bay ne kadarının bayan olduğu.Bu heterosexüellerin yüzde kaçının cinsel ilişkiye girebildiği,(yaşlılık,hastalık,çocuklar)??Böyle istatistikler çok ince ayrıntılar gerektirir ve ben hiçbirinin yeterince iyi hazırlandığını düşünmüyorum.
En azından bende dünya nüfusunun bir parçasıyım ve kimse bana cinsel tercihimi sormadı.
bu arada konuyla alakasız birşey söyliyim.Şu anketlere hastayım ya.Mesela bi ara açıklama yapılmış(rakamları sallıyorum şu an).Türkiye'de 17milyon Galatasaray,30 milyon Fenerbahçe,23 milyon Beşiktaş taraftarı var gibi birşeydi.Rakamların toplamı tam olarak Türkiyenin nüfusunu veriyordu ve şöyle bir saçmalığı gözden kaçırmışlardı.Eğer sonuçlar böyleyse Türkiye'de hiç kimse diğer takımları tutmuyor olması gerekiyordu:DFakat gelin görünki atıyorum bir Gençlerbirliği maçında bir Sakaryaspor maçında istatistiklere rağmen tribünler dolabiliyordu.Bence bu anketler hiçte titizce yapılmıyor.Eğer 100 kişiye sorupta bunu Türkiyenin nüfusuyla oranlıyorsan bu tamamen saçmalıktır.Gidip bu anketi Mecidiyeköy'de yaparsın başka sonuç çıkar,Kadıköy'de yaparsın bambaşka sonuçlar çıkar.
Saçma..
| piyanist demiş ki: |
Sağlıklı demedim. Normal dedim.
|
Baba yanlış anlamışsın.Sağlıklı kelimesini 1000mirrors için kullanmıştım ben. Anlatım eksikliğimden kaynaklanıyor,kusura bakma. |
|
| Başa dön |
|
 |
EL_Turco_

|
Tarih: Pzr 27.11.2005 16:43 Mesaj konusu: |
|
|
| piyanist demiş ki: | | GORGOROTH666 demiş ki: | 8 yıldır eşcinselim ve bundan utanmıyorum ama hayatta eksikliğim gerçekten çok oldu bunuda belirtmeden geçemiyeceğim
bazen insanlar seninle arkandan dalga geçiyor bunların hepsi amcamın oğlu yüzünden oldu ve hayatım boyunca onu değil kendimi suçladım ve suçlamayada devam edeceğim
isteyen benden iğrensin isteyen nefret etsin ama korkmuyorum ben buyum böyleyim |
Yaptığın açıklama gerçekten kutlamaya değer. Medeni cesaretin için seni kutlarım.
Kendini suçlamana gelince, orada sana katılmıyorum.
Seni sen değil, toplumun sende yarattığı o sahte şartlanma duygusu suçluyor.
Bir eskimo için karısını misafire ikram etmek, en büyük bir şereftir.
Bir Türk için ise, cinayet sebebidir.
Bu açıdan, tüm toplumsal değerler tartışmaya açıktır.
Saygılar. |
Yalnız burada sağlıklı olan da Türk'ün toplumsal değeridir, bu açıktır.Aynı şekilde eşcinselliğin çok çok normal karşılandığı liberal Hollanda'da, 12 yaşında ergenliğe girmemiş çocuklar seks yapmakta, 10 yaşında çocuklar eroin ve esrar kullanmaktadır.Diyeceksiniz bizim ülkemizde nasıl? Eee giderek benziyoruz Avrupa'ya ahlaki değerlerimiz çöküyor.
Açıkçası Hollanda'daki gibi parkta birbirine Fransız yapan eşcinseller görmek istemem ben burada.Ne romantikler, şekerler diye de düşünmem Cedrix gibi.Liberalizm bir yere kadar, fazla liberallik mide bulandırır. (genel anlamda) Bunun yerine eşcinsellere özgü kulüpler, dernekler, barlar vs. olabilir.Ama topluma açık yerlerde olması uygun değil bence. |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Pzr 27.11.2005 19:01 Mesaj konusu: |
|
|
Sipastik gidip bir Harvard`in profesorlerinin yaptigi istatistik ile Turkiye`de olan 2 salagin yaptigini karsilastirirsan tabi böyle sonuclar alirsin. Salak diyorum cunku istatistik hesaplamasi dedigin gibiyse harbi salaklarmis. Bu benim dedigim arastirma 7 yil suren bir arastirmaydi ve bir turlu hatirlayamiyorum hangi okul oldugunu ama Amerika`da dunyaca unlu bir okuldu. Ee bana kimse sormadi demek ise ayri bir sacmalik, nufusu 7 milyara yaklasan dunyada herkese sormak gibi bir imkan tabi ki yoktur ve cok dikkatlice hesaplanmis bir sey ve anketler ne de olsa hic bir zaman bir sayi söyleyip "aha budur" demez. Ya azdir ya coktur ama genelde hep en aza getirmeye calisilir. Zaten tum arastirmayi da sokakta gaymisiniz diye sorarak yaptiklarini sanmam ise ayri bir yanlisin. Dunyanin her yerinde gay organizasyonlari ve bunlarin uyeleri var vs. Ha ben sahsen ben benim okuluma cinsellik icin gelmis kisilerin anketini doldurdum ve soruyorlardi escinsel misin dye.
Yani demek istedigim istatistikler tamamiyle dogru göstermeyebilir ama eminim ki assagi yukari dogruya cok yakindir... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
EL_Turco_

|
Tarih: Pzr 27.11.2005 19:09 Mesaj konusu: |
|
|
Amerikalılar'ın bir sözü vardır "İstatistikler en büyük yalandır." diye.Amerikalılar salaktır tamam ama bu söz son derece doğru.Nüfus sayımı gibi tüm birimlere sormadıkça, arasından seçilmiş bir örneklem kütlesinin sonuçları yalandan öteye gidemez. _________________ Tek yol KEMALİZM!
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!
Si vis pacem para bellum |
|
| Başa dön |
|
 |
SiPASTiK

|
Tarih: Pzr 27.11.2005 19:38 Mesaj konusu: |
|
|
CedriX: Ya sen ne gergin bir adam çıktın be abi.Hiç mi mizahla ilgilenmiyorsun.''Zaten tum arastirmayi da sokakta gaymisiniz diye sorarak yaptiklarini sanmam ise ayri bir yanlisin'' bunu nerden çıkardığını anlamadım zaten.
Yazdığım en ufak kelimeyi bile eleştirmişsin.
''Sipastik gidip bir Harvard`in profesorlerinin yaptigi istatistik ile Turkiye`de olan 2 salagin yaptigini karsilastirirsan tabi böyle sonuclar alirsin.''
Bu nerden çıktı şimdi?? O iki salağın yaptığı anketi örnek verirken dikkat edersen konuyla alakasız olduğunu belirttim.Yani ortada bir karşılaştırma söz konusu değil.Lütfen okurken biraz daha dikkatli olalım.
| EL_Turco_ demiş ki: | | Amerikalılar'ın bir sözü vardır "İstatistikler en büyük yalandır." diye.Amerikalılar salaktır tamam ama bu söz son derece doğru.Nüfus sayımı gibi tüm birimlere sormadıkça, arasından seçilmiş bir örneklem kütlesinin sonuçları yalandan öteye gidemez. |
Çok güzel açıklamış EL_Turco_.Bana söyleyecek birşey kalmadı.Son olarak eklemek istediğim bir şey daha.Araştımaların tamamen doğruyu yansıtmadığını sende kabul etmişsin.Ne kadar yakın olursa olsun asla tam değil. |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Pzr 27.11.2005 19:59 Mesaj konusu: |
|
|
Gergin degil hatta cokta sakinim Sadece bu istatistige guvendigimi söyledim ve sen bana tamamiyle konudan alakasiz olarak baska bir istatatistik söyleyerek sanki istatistikler yalan dolandir havasina getiriyorsun ve konuyla ne kadar alakasiz desen dahi dolayli yoldan benim dedigim istatistiginde yalan olabilme ihtimalini kendin arttirmis oluyorsun. Ha bunu sen kendi dusuncen diye bilincsizce söylemis olabilirsin ama ben o niyeti algiladim...
Su istatistige gelirsek eger, Isvec`in 8 milyon nufusu var ve homoseksueller icin en buyuk olan organizyon burda RFSL ve RFSL`in 510 bin kusur uyesi var ve bunlarin hepsi acik homoseksuel, biseksuel, transeksuel vs. olan insanlar. Bir de tabi hala homoseksuelligini kabul etmeyip bu organizasyonlara kayitli olmayan ya da böyle organizasyonlarda olmayi gereksiz bulanlari da katarsan bu sayi biraz daha artar. Artik matematigi siz yaparsiniz herhalde. Bu istatistik cokta guzel uyuyor buralara... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
SiPASTiK

|
Tarih: Pzr 27.11.2005 20:14 Mesaj konusu: |
|
|
Ben 2.kez alakasız olduğunu belirtmeme rağmen sen hala bir alakası olabileceğini söylüyorsun ya,daha ne diyimki:D
Dolaylı bir yol kullanmama gerek yok zaten inanmadığımı açıkça söylüyorum.Dünyada kaç ülke var ve sen sadece İsveçten bahsediyorsun.Her ne kadar modern olduklarına inansakta batılı ülkelerdede homosexüelliğini saklama gereği duyan birçok insan var.Bunları ve bir kısmını önceden belirttiğim gerekçeleride göz önünde bulundurursan istatistiklerin büyük ölçüde oynayabileceğini anlarsın.
Bu arada homosexüelliğin arap ülkelerindede aşırı derecede yaygın olduğunuda belirtmeden geçmeyelim. _________________ Ey gidi goca İsildur,gılıç sallardık Gorgoroth yaylalarında... |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Pzr 27.11.2005 20:24 Mesaj konusu: |
|
|
Hayir zaten bir yerden bir örnek alarak baslamak zorundasin ve en iyi bildigim yeri sectim ve eminim ki diger yerlerde de tahminden fazladir. Arap ulkelerinde cok olmasi sasirtici olacagini sanmiyorum, onlarda insan ve her turlu cinsel secim insanin kendisinde bittigi icin fark etmez. Bu seferde senin her dedigini elestiriyor gibi oldum Sipastik ama böyle basliklara bir mesaj atinca her seye cevap vermek zorunda kaliyorsun sana ters gelen. Simdi olay tamamiyle istatistiklerin dogruluguna geldi ve benim en basta Gorgorath`a bir sey demek istiyordum kaldi öyle
Ilk basta homoseksuel oldugunu ve ben buyum demen icin kutlarim ama baska birini suclaman ise tamamiyle yanlis. Amcamin oglu derken, tahmin ediyorum ki ya bir tecavuz gibi bir sey söz konusu ama tabi bilmeden bir sey diyemem... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
GORGOROTH666

|
Tarih: Pts 28.11.2005 13:31 Mesaj konusu: |
|
|
| SiPASTiK demiş ki: |
Bu arada homosexüelliğin arap ülkelerindede aşırı derecede yaygın olduğunuda belirtmeden geçmeyelim. |
bencede iran da falan bende çok rastladım bu duruma ama dediğim gibi yaşamadan bilemiyor insan ben bile kendi kendime gülüyorum nasıl bu hale geldim diye  _________________ Yürekler Alınmaz Pulla Parayla Kim Yenmiş Kaderi Duayla |
|
| Başa dön |
|
 |
GORGOROTH666

|
Tarih: Pts 28.11.2005 13:35 Mesaj konusu: |
|
|
| Xymphony demiş ki: | Amcanın oğlu olayını ta amlayamadım, saklıyordun onla paylaştın da; o da insanlara mı söylemiş?
Yani eğer doğru anladıysam, sakın kendini suçlama. Güçlü ol, kalbim seninle |
biraz onun suçu var ve bu hastalığa 10 yaşındaki bir çocukta bile rastladım 10 yaşındaki çocukla ilişkiye giren bir yığın pislik abaza
insan görünce kendinden utanıyor sanırsam birde çocuk beyin özürlüymüş
daha yazacağım çok şey var bu konuda aşırı derecede doluyum çünkü  _________________ Yürekler Alınmaz Pulla Parayla Kim Yenmiş Kaderi Duayla |
|
| Başa dön |
|
 |
SiPASTiK

|
Tarih: Pts 28.11.2005 15:29 Mesaj konusu: |
|
|
| GORGOROTH666 demiş ki: |
biraz onun suçu var ve bu hastalığa 10 yaşındaki bir çocukta bile rastladım 10 yaşındaki çocukla ilişkiye giren bir yığın pislik abaza
insan görünce kendinden utanıyor sanırsam birde çocuk beyin özürlüymüş
daha yazacağım çok şey var bu konuda aşırı derecede doluyum çünkü  |
Doğru ufak çocuklar da çok kullanılıyor bu olaylarda.Lisedeyken bi arkadaşım bir kaç sene önce ilkokul 4. sınıftaki bi çocuğu bi arkadaşıyla nasıl kullandığını anlatmıştı.Tek kelimeyle iğrenç
Birde ıslah evlerinde gardiyanların tecavüzüne uğrayan ufacık çocuklar var.
Bazı esirgeme kurumlarındada öyle.Memleketimin iğrenç manzaraları  |
|
| Başa dön |
|
 |
Xymphony

Kayıt: Nov 01, 2005 Mesajlar: 379 Nerden: The Edge Of Forever
|
Tarih: Pts 28.11.2005 15:40 Mesaj konusu: |
|
|
Evet, eşcinsellik doğaya biraz aykırı bir durum aslında, fakat "insan" da doğal bir varlık değil ki...
Birçok konuda ikiyüzlülük almış başını yürümüş... derin konular aslında, neyse... Türkiye gibi yerlerde, çok zor eşcinsel olmak, eşcinsel olduğu için intihar eden bir arkadaşım vardı, belki o yüzden çok duyarlıyım bu konuda...
Tüm bu koşullar göz önüne alındığında, iki tarafın da erişkin olduğu, kendi rızalarıyla olan bir eşcinsel ilişkiyi kesinlikle sapıklık olarak göremem... _________________ DISCORDANT HARMONY |
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
Tarih: Pts 28.11.2005 16:42 Mesaj konusu: |
|
|
iki erkeğin öpüşmesi estetik mi? _________________ right now! |
|
| Başa dön |
|
 |
alp_khan

|
Tarih: Pts 28.11.2005 17:04 Mesaj konusu: |
|
|
Tüm mesajlari okumadim ama baktiğim kadariyla yorumlar hep birbirine benzer. Ankette oyumu sapkınlık olarak kullandım. Niye diyecekseniz benim için erkek ve kadının tensel birleşimi dünyanın en güzel duygularından biridir. Bunun sadece kadın ve erkek arasında olması kanısındayım. Fakat her davranışa saygım var ve yadırgama sürecini çoktan aştım. Cinselliği sadece tatmin yolu olarak görmeden homosexüel yada bisexuel insanların aşk hayatları sevgilerininde bu yönde geliştiğine dikkat çekmek istiyorum. Biliyorum ki bu sitede birkaç arkadaşımda homesexüel olmasada bisexüel. Şimidi bu insanların bizden (heterosexüel) ne farkı var ? Onlarda aşık oluyor onlarada seviyor onlarda sevdikleriyle cinsel ilişkiye giriyor. Hiçbir zaman günübirlik ilişkilere sıcak bakmadım. Hissetmedikten sonra ha kendimle sevişmişim yada bir başkasıyla bir anlam ifade etmiyor. Bir arkadaşimida medeni cesareti için tebrik ediyorum açıkça yazmış. Kendi deneyimlerimlerinden bildiğim kadarıyla anlatmaya çalışayım. Lütfen kimse yadırgamasın tamamen kendi yorumum olacak. Bisexüel bir kız arkadaşım vardı. İlk çıkma dönemlerinde bisexüel olduğundan heberim yoktu. Benim için affedilemez bir ayıptı. Kendimi o kadar rahat ve özgürlükçü tanımlamama rağmen kaldıramayacağım bir yük gibi gelmişti. Büyük kavgalar kısa ayrılıklar girdi konu ortaya çıkınca. Aşk neler yaptırmaz ki insana derler ya alıştım ve umursamaz oldum. Kafamda kurduğum cümle beni bir erkekle aldatma olasılığı kadar bir kadınla aldatma olasılığı var beni aldatmadığı sürece hiçbir sorun yok zaten aldatırsa kadın yada erkek farketmez. Normal bir kadın erkek ilişkisinden hiçbir farkı yoktu. Doya doya yaşıyorduk cinselliği bazen kızların kalçalırına beraber baktığımız bile oluyordu. Sanki en yakın erkek arkadasınla çıkıyormuş gibi hissetiriyordu. Bazen çok hoş bir duygu olsada kendine acıma ve nefret duygusu biriktiriyordu içimde. Genede seviyordum ve umursamamaya çalısıyordum. Ayrılık sebebimiz bununla hiçte alakasız bir konudan oldu. Şimdi olsa bisexüel olduğunu bildiğim bir kızla gene bir ilişkiye başlayabilirim. En çok duyduğum şey bunun bir tercih meselesi olmadığı hakkındaydı. Bu bir tercih meselesi değil içinden gelen birşey. Tanımlanamayan sanki aşk gibi derdi. Benim aklım asla bir erkeğin erkekle olmasını yada bir kadının bir kadınla olmasını anlayacak kapasitede değil. Basmıyor orda tıkanıyor. Anlayış göstermek ve saygı duymayı başarabilirim. Anlamayı sanmıyorum. Bence tercih meselesi değil demek tamamen yalandan ibaret. Bir kadının bir erkeğe aşık olamaması ne kadar doğal obilir ki ? Hormanel sorunları olan çift cinsiyetli insanlar bu tümevarımın dışında tutuyorum. Bir erkeğin güzel bir kadına onu tamamlayan bir bayana ilgi duymaması mümkün mü? Aradıklarını karşı cinste bulamayan kendilerini ifade edemeyen ve zamanla bağımlısı olan insanlar olarak yorumluyorum. Homesexüelleri yadırgamıyorum ayıplamıyorum tek yadırgadığım ve ayıpladığım durum bunun bir sapkınlık olmadığını söyledikleri durumda başlıyor. Belki aradığını bulamadığın kendi cinsine yakınlık duyan birey olabilir. Bunu aklım alıyor. Kendini anlayanın hemcinsi olduğunu düşünebilir fakat karşı cinse asla hiçbirşey hissetmeyen bir birey olması kimyasal olarak ne mümkün nede psikplojik olarak aksini iddia etmek doğrudur. Bu durumun gerçekleşmesi için hormanel tedevi ve birçok oprerasyon gereklidir. Gerisi açıklanamayan sorunlar olarak kalmakta. Birçok nedeni olabilir. Fakat hiçbir zaman altını çiziyorum normal olarak tabir edilen cinsel anlayışa sahip insanlarının bu durumu sapkınlık değil diye algılaması mümkün değildir. Yazdıklarım için kimse kusura bakmasın.
Saygılar. |
|
| Başa dön |
|
 |
|