Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Red Hot Chili Peppers
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Red Hot Chili Peppers
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 44, 45, 46  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
J_Rotten
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 09.09.2003 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

blmmk demiş ki:
Biraz önce Offspring'in sitesine girdim.Albümün yeni adı ''Splinter''miş..

Splinter Usta vardı Ninja Kaplumbağalar'da.Ordan esinlenmiş olabilirler Shocked neyse ya sıkıldım sanırım... Wink

En son J_Rotten tarafından Pzr 02.11.2003 18:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
LeftEyeNine

MesajTarih: Sal 09.09.2003 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

11 kasım'ı şiddet ve dehşetle bekliyoruz.O vakite kadar Smash'ten Genocide anca idare eder...
alt_mus_freedom_peace

MesajTarih: Çrş 10.09.2003 0:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

offspring!!!ah ah özledim walla ya..şu yeni albüm işi çok iyi oldu..
bir de rhcp süper ya..anthony acayip söylüyo ya ses var zaten bir de tarzı var..ne diyelim..bildiğim kadarıyla gitar filan denemiş ama enstrüman konusunda başarılı olamamış hiç bir zaman..son olarak vokallik denemiş bakmış iyi yapıyo devam ettirmiş..ama iyi de etmiş walla..
bir de grubun bateristi chad var ki ben üstüne tanımam..bir de abimizin dünya rekoru vardı sanırsam..bişmem kaç saat durmadan bateri çalmış..
uzun lafın kısası seviyorum ben bu adamları ya..
LeftEyeNine

Nerden: Ayd&#253;n - &#221;zmir karayollar&#253; aras&#253;

MesajTarih: Çrş 10.09.2003 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

chad smith abimiz 308 parçalık (sayı buna yakın bişeydi) davul çalarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmiş bir şahsiyettir.Eğiliniz...Ehm...
DoSeD

MesajTarih: Cum 12.09.2003 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

budweiser demiş ki:
dün tv'de flea'nın ropörtajı vardı. by the way albümünden sonra 20 yeni parça yaptıklarını ve arayı çok fazla açmadan yeni bi albüm çıkaracaklarını söledi. ama bence dosed'a bi klip çekilmezse tarihin hatası olur. yani şuana dek klip çektikleri 4-5 şarkının hiçbiri dosed'dan daha iyi diil bence.

flea röportajını nerde izlediğini sorabilir miyim? Smile röportajı izlemediğim ama flea son fleamaillerinden birinde 15 yeni şarkı yazdıklarını söylemişti fakat yeni albüm hakkında kesin bir bilgi yok... yeni albümle greatest hits albümünü birbirinden ayrı tutuyorum bu arada, greatest hits albümü kasım ayında piyasada olacak bu albüm içinde de bomba gibi iki yeni parça bulunacakmış flea`nin dediğine göre.. sonra 10 kasım`da yeni bir dvd de geliyor hmm daha daha derseniz Fortune Faded yeni single olarak 27 ekim`de ingiltere`de piyasaya sürülecektir derim Razz

dosed için ben de çok üzgünüm by the way`deki en sevdiğim birkaç parça arasındaydı kendileri ama bu şarkı için klip çekilmeyecek.. biz göremesek de güney amerika`da single olarak yayınlandı ayrıca Sad şuandan itibaren sizlere bu adamların by the way albümüyle işlerinin tam olarak bittiğini söyleyebilirim herhangi bir şarkıya klip gelmiyor tamamen farklı işlerle uğraşıyorlar yeni bir albüm gibi.. Wink

LeftEyeNine bandlink forumlarına sonunda giriş yapabildim ama açıkçası hoşlanmadım ordan pek Smile çok boş kimsenin yeni haberlerden haberi yok sadece eski albüm ve şarkıların kritiklerini yapıyorlar.. yabancı RHCP forumlarına takılmayı seviyorsan onehotglobe.tk en iyilerinden ben 1.5 yıldır yazıyorum oraya sonra official bbste fena değil ama yine de yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı ve bisim forumlara gelmeli diyorum! Razz
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DoSeD

MesajTarih: Cum 12.09.2003 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

duskwalker demiş ki:
Red hot chili peppers cok iyi bi gruptu ve hala da öyle ama dave navarrolu dönemi pek sevmem john süper bi adam benim en sewdiğim şarkıları under the bridge otherside tear scar tissue bi de ölen gitaristlerinin zamanını hiç bilmiyorum ve de merak ediyorum !! red hotla tanışmam da cok komiktir bi arkadaşım gelip RHCP diye bi rap grubu var ama cok hoşuma gitti nedense gibi laflar etmişti ben de merak ettim ve adamın saçmaladığını anladım Smile o gün bugündür dinlerim kendilerini bi de canlı görsek süper olur ya neyse artık . Bence by the way den tear a klip cekilirse iyi olur cok hoş bi şarkı

hehe dave navarrolu dönemi ben de pek sevmem aslında dönemi değil de dave navarro`yu sevmem Very Happy one hot minute albümünde de çok küsel parçalar war çünkü my friends, aeroplane, transcending, coffee shop, tearjerker, shallow be thy game gibi... hehe biraz daha devam etseydim bütün albümü yazacaktım Razz hillel slovak (ölen gitaristleri Razz) 25 haziran 88de aşırı dozdan öldü zaten grubun kuruluş tarihinin şubat 83 olduğunu düşünürsek ve size ilk albümde de kendilerinin bulunmadığını söylersem RHCP tarihinde geniş bir dönemi kapsamıyor kendileri çok iyi bir gitarist olması bir yana ama.. merak ediyorsan uplift mofo party plan albümünden birkaç süper şarkı önerebilirim örneğin knock me down ve taste the pain gibi. Embarassed tear da albümdeki hoş şarkılardan biriydi "devil may cry devil may care" bölümünü çok seviyorum ben Very Happy ama ne yazık ki başka klip yok Sad neyse yine çok uzattım sıkılacak millet okurken napalım kaçırmışım muhabbeti zamanında geriden gelip toparladım hepsini Razz
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
leavemebe_

MesajTarih: Cum 12.09.2003 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

lefteynıne forumlar sıfırlanmadan once rhcp topicini acan bendim simdi sen tepe tepe kullan.bu arada soad dan dolayı bıraz kılanndım sana ama neysee..

rhcp ye fazla konusmaya gerek yok superler işte 2005 tede turkıyeye geliyolar.yalan falan deil gercek harbıden.cnbc-e deki info prog.da solemışlerdı.

bu arada budweiser slm rhcp bu boru deil sen anladın.. always rhcp
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
blmmk

MesajTarih: Cum 12.09.2003 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

The Offspring albümün çıkış tarihini değiştirmiş.Albüm 2 Aralık'da piyasaya çıkıyormuş. Sad Evil or Very Mad
Mad

En son blmmk tarafından Pzr 21.09.2003 17:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
duskwalker

MesajTarih: Cum 12.09.2003 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya tear ın sonunda bir saksafon mu desem trompet mi desem trompet heralde kısmı var şarkıyı uçuruyor zaten . B,r tane de slowumsu bir parçaya çekselerdi iyi olurdu neyse yeni albümlerin geliyo olması videolardan daha heyecan verici tabi ki heheh
Bu arada RHCP aslında uyuşturucuyla arası bayaı iyi olan bir grup heralde johnun da solo takıldığı dönemlerde vukuatları olsa gerek . Anthony nin yazdığı bir kitap vardı galiba o çıktı mı yoksa çıkıcak mı ne zaman bilgisi olan varsa bi zahmet yazabilir mi ?

shine on you crazy diamond
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DoSeD

MesajTarih: Cmt 13.09.2003 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

VH1 news`da okudum Kasım 2004`te çıkıcakmış o kitap bir senesi var yani daha.. Sad bu arada adı da Scar Tissue!! Smile

Bu arada söylediğin gibi bi aralar grubun uyuşturucuyla arası baya iyiydi hatta John Frusciante gruptan ayrıldıktan sonra kendini eroine verdi ve son anda ölümden döndü alt çenesi tamamen protezdir mesela o adamın.. kolundaki yanık izleri de yine kendinde olmadığı bi anda evini yakması sonucunda oluşmuştur.. Rolling Eyes
LeftEyeNine

Nerden: Ayd&#253;n - &#221;zmir karayollar&#253; aras&#253;

MesajTarih: Pts 15.09.2003 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

leavemebe_ kıllansan kaç yazar.Böyle ufak bir üslup burada takılan hiçkimseye yakışmıyor.Zaten oradaki yazın da imla hatalarından dolayı silinmiş.Biraz daha dikkatli ol lütfen buralarda yazarken.

Dosed nerelerdesin be!Kendimi çok yanlız hissettim valla.Ehe ehe...Ama bi kaç sağlam arkadaş yanlız bırakmadılar sağolsun...Neler biliyosun öyle sen yaw.Evet evet ben yeni yetmenin tekiyim.Hay şansıma be..Ulan bu adamlar doğduğumdan beri dinlenecek adamlarmış ya...Bu arada 1.5 yaşında bi birader var onu yetiştiriyom.Easily çıkınca odanın içinde pır dönüyo..Ehe ehe.Anlıyo abisi gibi müzikten..Ehm...
DoSeD

MesajTarih: Pts 15.09.2003 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

işte geldim burdayım, ben bu işte ustayım Razz Red Hot Chili Peppers dışında çok az şey dinlerim ben tamamen bundan kaynaklanıyor.. Smile hehe bu arada çok takdir ettim seni!! Very Happy
GrungeR

MesajTarih: Çrş 17.09.2003 8:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

savior'ı nası bulursunuz, bence baya iyidir keşke ona da klip çekselerdi..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
DoSeD

MesajTarih: Çrş 17.09.2003 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Savior`ın sözlerini Anthony Kiedis babasına yazmış.. yani o da Venice Queen ya da I Could Die For You gibi özel şarkılardan.. durum böyle olunca klip çekmiyorlar Sad bu arada Californication`a dönüş yapmışken bence This Velvet Glove kesinlikle atlanmamalıydı albümdeki en iyi parçalardan biriydi. Sad
aLex

MesajTarih: Cum 19.09.2003 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya navarro lu dönemi bnede pek sewmiorum....şarkılar güzel ama john yok....
savior süper bi sarki....ya bu grubun bütün sarkilari güzel kahretsin yaaaa
DoSeD

MesajTarih: Sal 23.09.2003 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aLex imzanı gördükçe hüzünleniyorum ben yaa Razz

"i heard a little girl and what she said was something beautiful to give your love no matter what.."

ne biçim bir şarkıdır şu my friends
GrungeR

MesajTarih: Çrş 24.09.2003 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DoSeD demiş ki:
Savior`ın sözlerini Anthony Kiedis babasına yazmış.. yani o da Venice Queen ya da I Could Die For You gibi özel şarkılardan.. durum böyle olunca klip çekmiyorlar Sad bu arada Californication`a dönüş yapmışken bence This Velvet Glove kesinlikle atlanmamalıydı albümdeki en iyi parçalardan biriydi. Sad

özel şarkı olunca niye klip çekmiyolar anlamadım, asıl özel olanlar için çekmeliler, yazık oldu savior'a
Navarro ise bi ara janes addictiondaydı biliyosunuz
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
aLex

MesajTarih: Çrş 24.09.2003 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dosed bnde bilmiorum nasi bi sarki ama bildiim bisi cok hüzünlü Very Happy
TheOffspring

MesajTarih: Prş 25.09.2003 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar The Offspring le ilgili yazılarınızı görünce hemen atladım.Okuldaydım, babamın beni almasını beklerken biraz dövme bakiym internetten dedim. tabiiki bi yandanda Offspring'le ilgili bişiler yaparken buraya rasladım. Sırf size bişiler yazabilmek için üye oldum hemen. Tam yazıcakken babam geldi. Bende evden yazıyorum. Umarım birileri en kısa zamanda bişiler yazar bana yoksa kudururum Very Happy J_Rotten ben seni neden tanımıyorum? Nasıl tanımam? ama biz biraz kendimizi izole ettik galiba internetteki insanlardan. Biz dediği kim diiceksin şimdi. Ben ve benim gibi bikaç The Offsping experti arkadaşım. Walla bunca yıldan ve bunca bilgiden sonra mütevazilik yapmicam açıkçası. Hayatımın temellerinin üstünde oturan grup The Offspring. Ron ne kadar ayrılsada o da herzaman bi grup üyesi bnm için, bendeki yeri hep durucak. Aslında Ron'un yerine geçmesini isteyebileceğim tek kişi Chris Razz çok hayal biliyorum. Josh Freese de iyi ama hem 2 gruba birden hemde Offspring'e yetişmesi olanaksız. Zaten daha ciddi biri lazım yeni davulcu için. neyse. sizden tek bi ricam var, The Offspring'i bilmeyenlere öğretmeyelim, fazla yaymayalım, ayağa düşürmeyelim, laf söyletmeyelim. Ayrıca olumlu düşünceleriniz için hepinize teşekkür ederim.
J_Rotten
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 25.09.2003 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

TheOffspring demiş ki:
Arkadaşlar The Offspring le ilgili yazılarınızı görünce hemen atladım.Okuldaydım, babamın beni almasını beklerken biraz dövme bakiym internetten dedim. tabiiki bi yandanda Offspring'le ilgili bişiler yaparken buraya rasladım. Sırf size bişiler yazabilmek için üye oldum hemen. Tam yazıcakken babam geldi. Bende evden yazıyorum. Umarım birileri en kısa zamanda bişiler yazar bana yoksa kudururum Very Happy J_Rotten ben seni neden tanımıyorum? Nasıl tanımam? ama biz biraz kendimizi izole ettik galiba internetteki insanlardan. Biz dediği kim diiceksin şimdi. Ben ve benim gibi bikaç The Offsping experti arkadaşım. Walla bunca yıldan ve bunca bilgiden sonra mütevazilik yapmicam açıkçası. Hayatımın temellerinin üstünde oturan grup The Offspring. Ron ne kadar ayrılsada o da herzaman bi grup üyesi benim için, bendeki yeri hep durucak. Aslında Ron'un yerine geçmesini isteyebileceğim tek kişi Chris Razz çok hayal biliyorum. Josh Freese de iyi ama hem 2 gruba birden hemde Offspring'e yetişmesi olanaksız. Zaten daha ciddi biri lazım yeni davulcu için. neyse. sizden tek bi ricam var, The Offspring'i bilmeyenlere öğretmeyelim, fazla yaymayalım, ayağa düşürmeyelim, laf söyletmeyelim. Ayrıca olumlu düşünceleriniz için hepinize teşekkür ederim.

Vaay bir Offspring bağımlısı arkadaş daha katılmış aramıza Smile Öncelikle hoşgeldin El Sallaa el sallaa Tanıyalım birbirimiz dediğin gibi Smile Aslında senin nicki başka web sitelerinde görmüştüm ama sen misin değil misin bilemem Smile Son dediklerinde haklısın aslında...Neyse özel mesajdan yazarım daha sonra daha uygun kaçar sanırım...Görüşmek üzere...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 44, 45, 46  Sonraki
3. sayfa (Toplam 46 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız