Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Grubun albüm kaydından önce vokalistleri ayrıldığı için rica etmişler George'dan o da kabul etmiş.Aslında yeni grubu değil yani albümlük vokal yapmış.Ama gönül ister ki side project olarak devam ettirsin bu grubu çünkü albüm hiç de fena değil. _________________ Ekstrem Müziğe Yönelik Gitar Dersi - Ankara
Tarih: Çrş 30.11.2005 18:54 Mesaj konusu: paths of possession
Hellhound demiş ki:
Grubun albüm kaydından önce vokalistleri ayrıldığı için rica etmişler George'dan o da kabul etmiş.Aslında yeni grubu değil yani albümlük vokal yapmış.Ama gönül ister ki side project olarak devam ettirsin bu grubu çünkü albüm hiç de fena değil.
daha evvel ismini duymadığım için yeni grup zannettim,demekki CORPSEGRİNDER GRUBA GİRİNCE ÜNLENMİŞLER bu arada evet albümleri müthiş,neyse hellhound DEEDS OF FLESH form sitesine bekliyorum.
Tarih: Çrş 07.12.2005 7:26 Mesaj konusu:
bildiğimiz florida death metali, al birini vur ötekisine. tabi vokalde corpsegrinder in olması olayı biraz değiştiriyor. bu adamların legacy in ashes adında bir albumleri daha var, aynı death metal soundu o albumde de mevcut yalnız o albumde cok daha amator bir death grubu goruntusundeler. ozel bir grup degiller kesinlikle. promised in blood albumunun kapak calısması cok tatlı olmus yalnız, kapağı gordukten sonra doom oynayasım geldi. burdan kutluyorum kim yaptıysa versin elini öpücem:) _________________ For this eternal winter a new god ruled the sky.
The million hands of joy, have something holy to burn
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız