Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - G.E.N.E.
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

G.E.N.E.

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
morvedelisi
"Türk Rock" mod

MesajTarih: Cum 01.04.2005 17:43    Mesaj konusu: G.E.N.E. Alıntıyla Cevap Ver

huzura ermek isteyenlere..

Tropıcal Feelıng (1995)
Flowers & Soul (1996)
Dragon's Flıght (1996)
Lıfe Is A Melody(1997)
Pacıfıc Pearls (1997)
Magıc Island (1997)
Shalom (1998)
Negev Fever (1999)
Emotıons (2000)

Dragon's Flıght albümü favorim..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
filthy
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Cum 01.04.2005 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu grup ne yapar? Nerelidir, grup üyeleri kimlerdir? Grubun kısaltması mı G.E.N.E yoksa tam ismi mi? Eğer kısaltması ise grubun tam ismi ne? Bunlar hakkında bilgi verirsen sevinirim. Merak ettim birden:)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
morvedelisi
"Türk Rock" mod

MesajTarih: Cmt 02.04.2005 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

grubun tam ismi budur..bende araştırıyorum grubu.. 2 sendir dinlemekteyim..

www.lastfm.com.tr/user/CocteauTwinse
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bayc
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 15.11.2005 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

g.e.n.e pek bilmem ama dağılmasıyla beni oldukça üzen Drawn to the deep end gibi bir başyapıta imza atan, britpop tanımlamasına iki numara büyük gelen Gene grubunu isim benzerliği vesilesiyle burada bir anayım dedim. Ama iyimi ettim bende bilmiyorum:-)
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Sal 15.11.2005 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Progressive bir grup.Çok kaliteli bence.Radiohead gibi tavırları var müziklerinde.Severim.
beat

MesajTarih: Çrş 16.11.2005 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bir arkadaşım zamanında galiba Flowers and Soul albümünü kayıt etmişti benim için. Kötü değildi ancak beni pek açmamıştı.
Belki doğru albümle başlamadım belki de zaman uygun değildi.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bayc
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 16.11.2005 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Burada "G.e.n.e" ile "Gene"i ortak olarak yazmamız pek sağlıklı bir durum olmasa da enchant ,sanırım "gene" grubundan bahsetmiş bana göre pek progressive tanımına girecek bir grup değil aslında hangi kategoriye girdikleri pek önemlide değil sadece yarattıkları özellikle smiths benzeri farklı bir sound yürek yaralıyıcı sözler grubun benim için ayrıcalıklı bir konuma oturmasını sağladı özellikle Olympian.drawn to the deep end(belki bu albüm biraz konsept albüm olmasıyla progressive tanımına uyabilir)ve revalatıons albümleri birbirinden muhteşem. Radiohead gibi deneysel takılmıyorlar pek soundları sade ama vurucu aslında progressive olmak bir ölçü dede farklı bir sound ve müzikal bir anlayış oluşturmak değilmidir zaten?Maalesef çoğunluğun progressive rock anlayışı 70;ler hayranlığından kurtulamamış bir durumda.Yinede yazımı çelişkiye düşmeden tamalayıp toparlıyacak olursam "Gene" grubunu progressive kategorisinde anmak pek doğru değil bana göre.
Başa dön
indiepop

MesajTarih: Çrş 23.11.2005 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Britpop Parti var efenim!..
26 Kasım Ankara Saklıkent / 30 Kasım İstanbul Taksim StudioLive'da...

Ayrıntılar, www.rockankara.com 'da...
Başa dön
morvedelisi
"Türk Rock" mod

MesajTarih: Çrş 23.11.2005 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

G.E.N.E. kime benzer gibi bir soru yöneltildiğinde.

Dead Can Dance diyorum..

Gene grubuyla uzaktan yakından alakası yoktur efenim..

www.lastfm.com.tr/user/CocteauTwinse
Başa dön
morvedelisi
"Türk Rock" mod

MesajTarih: Çrş 07.12.2005 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tekrar tekrar dinleyip ne kadar olağanüstü olduklarının kanısına vardığım varlıklar topluluğu..
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız