| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
afaki

|
Tarih: Cmt 10.12.2005 16:59 Mesaj konusu: |
|
|
| son zamanlarda en ilgimi çeken gruplardan, ilk iki albümü bende var dinlerim. konserlerini de izledim, kafa adamlar; ama vokalistin biraz göbek eritmesi lazım! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Sal 20.12.2005 0:59 Mesaj konusu: |
|
|
| afaki demiş ki: | | son zamanlarda en ilgimi çeken gruplardan, ilk iki albümü bende var dinlerim. konserlerini de izledim, kafa adamlar; ama vokalistin biraz göbek eritmesi lazım! |
Şimdiye kadar bir grup hakkında duyduğum en kafa sözler Peki bir daha gelirlerse gider misin?Buna benzer gruplar falan dinledin mi? _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
beat

|
Tarih: Sal 20.12.2005 11:35 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar andromedaonline.com'da yazdığına göre "Chimera" isimli yeni albüm 21 Ocak'ta Japonya'da yayınlanacakmış. Onun dışında henüz tarih verilmiyor herhalde baharda dinleyebileceğiz ancak grubun yeni albümünü.
Bende maalesef sadece ilk albüm olan "Extension of the Wish" var. Elime ilk geçtiği zamanlarda yaklaşık 3 hafta kadar discmanimi esir almıştı. Özellikle de "The Word Unspoken", "In the Deepest of Waters", "Extension of the Wish" ve "Arch Angel" beni yiyip bitirmişti. II=I'ı ise hala alamadım. Neyse iki albüm birden çıkartırım artık.
Bu arada, afaki'nin yorumu gerçekten çok hoş. "Göbek eritmek"!!  |
|
| Başa dön |
|
 |
turke01 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 20.12.2005 15:22 Mesaj konusu: |
|
|
| turke01 demiş ki: | Andromeda'nın 3. albümü "Chimera", ocak ayında Japonya'da ve takip eden zamanda tüm dünyada piyasada olacak. Ve eğer yanılmıyorsam, albümde bizim için çok büyük bi jest var. Bunun ne olduğunu anlamak için hemen track list'e bakıyoruz:
1. Periscope
2. In the End
3. The Hidden Riddle
4. Going Under
5. The Cage of Me
6. No Guidelines
7. Inner Circle
8. Iskenderun
9. Blink of an Eye
Daha fazla bilgi: www.andromedaonline.com |
biliyorum insanın kendinden alıntı yapması saçma ama, şuna bi allahın kulu bi tepki verse olmaz mı ? İlginç bir şey söz konusu sonuçta. |
|
| Başa dön |
|
 |
beat

|
Tarih: Sal 20.12.2005 15:41 Mesaj konusu: |
|
|
Tamam hocam, neden bozuluyorsun ki. Amcalar yapmıi işte bir güzellik. Şarkının sözlerine bakacağım ben de birazdan. Enstrumental değilse tabii..
Bir de neden İskenderun, acaba İskenderun'la ne gibi bir ilişkileri oldu. Acaba İstanbul'da elemanlara iskender yedirdiler de, sonra adını yanlış mı hatırladılar diye düşünüyor insan..  |
|
| Başa dön |
|
 |
turke01 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 20.12.2005 15:43 Mesaj konusu: |
|
|
Valla dediğin gibi iskenderin tadını bi kere alan turistler bidaha bırakamıyormuş duyduğuma göre. Kendi memleketlerinde de arıyorlarmış Yanlış telafuz mudur ? Ya da bu adamlar İskenderun'a ne zaman gitti ? Ya da ben mi yanılıyorum böyle bir ingilizce kelime mi var ? Bilmiyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
Xymphony

Kayıt: Nov 01, 2005 Mesajlar: 379 Nerden: The Edge Of Forever
|
Tarih: Sal 20.12.2005 16:01 Mesaj konusu: |
|
|
| Wikipedia demiş ki: | İskenderun, formerly known in the west as Alexandretta (Greek Ἀλεξανδρέττα; see also List of traditional Greek place names) or previously as Scanderoon (Arabic الإسكندرون al-ʼIskandarūn), is a city in the Turkish province of Hatay. It stands on the Mediterranean coast at the foot of the Amonos Mountains in the far southeast of Turkey, and currently has a population of around 230,000.
İskenderun preserves the name, but probably not the exact site, of Alexandria ad Issum, founded by Alexander the Great in 333 BC, about 23 miles south of the scene of his victory at the Battle of Issus, to supersede Myriandrus as the key of the Syrian Gates. The importance of the place ever since has derived from its relation to this pass, the easiest approach to the open ground of Hatay and of Northern Syria. As the main outlet for the overland trade from Baghdad and India, which had great importance until the establishment of the Egyptian overland route, the place served as a great resort, first of Genoese and Venetian merchants, then of those of West and North European nations. The British Levant Company maintained an agency and factory here for 200 years, until 1825, in spite of appalling mortality among its employees.
After the First World War the Sanjak of Alexandretta became part of the French Mandate of Syria, under a special statute, but Turkey demanded its return as the area was ethnically divided between Turks, Sunni Arabs, and large numbers of Alawites. In July of 1939, much to the disgust of the Syrians, France ceded the Sanjak of Alexandretta to Turkey, largely to secure Turkey's friendship in the upcoming European conflict. Since then Syria has continued to claim the region.
Today İskenderun functions as an important industrial centre, the end of the long oil pipeline running from northern Iraq, and Turkey's largest military port on the Mediterranean.
|
Hemen Wikipedia'ya başvuralım  _________________ DISCORDANT HARMONY |
|
| Başa dön |
|
 |
beat

|
Tarih: Sal 20.12.2005 16:30 Mesaj konusu: |
|
|
 |