Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Cum 23.12.2005 16:02 Mesaj konusu: Çığrından Çıkan Resim Albümleri!
bugün anasayfada iğrenç ötesi bir resim farkettim ve hemen resmin sahibi kullanıcının galerisine girdim. cradle of filth'ı ve onun gibi grupları da sırf bundan dolayı hiç sevmem zaten: resimlerde kadınlık onurunu son derece aşağılayan ve kadını maldan öte adeta köleleştiren bir zihniyetin resimleriyle karşılaştım. üstelik resmi kullanan da cinsiyet olarak "kadın"dı. verdiği msn adresinden kendisine ulaşarak derdimi anlatmaya çalıştım ama tahmin edebileceğiniz gibi hoş olmayan bir tavırla karşılaştım. Forum Kurallarını ve resim albümüyle ilgili kuralları okudum fakat bu gibi durumlarla ilgili bir ifade ile karşılaşamadım. kişisel galerilere müdahale ne derece doğru bu ayrı tartışılır ama bu resimler herkese açık alanlarda gösterilmemeli. bunu üzerine hemen burada bu başlığı açtım. amacım uzun polemikler yaratmak değil; silinebilir de yönetim tarafından okunduktan sonra. yöneticiler tarafından fark edilmesini istiyorum sadece.
rahatsızlık kaynağım cradle_of_filth
_girl isimli kullanıcı. resimlerinin altına yorum yaparak tepkimi dile getirdim. benimle beraber tepkisini dile getiren başka kullanıcılar olduğunu da gördüm. bu kullanıcılardan PunK_dREaM'in galerisinde de göz attım orada da ilginç (!) resimler ve yorumlar olduğunu gördüm. "dinime küfreden müslüman olsa" denebilir mi bu duruma ?
Karışıklığı önlemek amacıyla buluşmalarla ilgili resimlerin de üyelerin kişisel galerilerinde yayınlanması yasaklanmıştır. Bu nedenle kişisel galerilerde bulunan buluşmalara ait resimler ve genel site ve toplum kurallarına aykırı olan diğer resimler görüldükleri zaman yönetim tarafından silineceklerdir.
Bu tarz resimler site kurallarına aykırı olduğu gibi toplumun genel kural, örf ve adetlerine de yakışıksızlar. Bu duruma "Yöneticilerden Memnun Musunuz?" başlığında belirttiğim gibi bir çare bulunmalı. Çünkü bu tarz resimlerle sık sık karşılaşıyoruz.
Tarih: Cum 23.12.2005 18:16 Mesaj konusu:
cradle_of_filth_girl'in resim albümündeki vahşet,şiddet ve iğrenç görüntüler içeren resimler silindi. Yalnız Punk_Dream'ın albümünde bu tarz bir resim göremedim. Belki ben bakarken silmiş olabilir. Bundan sonra rastladığımız resimleri bu başlık altında link belirterek yazarsak faydalı olacağı düşüncesindeyim. Bizi bilgilendiren borknagar,silent_guitar ve benayevsen'e de teşekkür ediyorum. _________________ Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam / Ben haramı helali karıştırmam
Seninle içtiğim şarap helaldir / Sensiz içtiğim su bile haram!.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız