Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Çığrından Çıkan Resim Albümleri!
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Çığrından Çıkan Resim Albümleri!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Borknagar

MesajTarih: Cum 23.12.2005 16:02    Mesaj konusu: Çığrından Çıkan Resim Albümleri! Alıntıyla Cevap Ver

bugün anasayfada iğrenç ötesi bir resim farkettim ve hemen resmin sahibi kullanıcının galerisine girdim. cradle of filth'ı ve onun gibi grupları da sırf bundan dolayı hiç sevmem zaten: resimlerde kadınlık onurunu son derece aşağılayan ve kadını maldan öte adeta köleleştiren bir zihniyetin resimleriyle karşılaştım. üstelik resmi kullanan da cinsiyet olarak "kadın"dı. verdiği msn adresinden kendisine ulaşarak derdimi anlatmaya çalıştım ama tahmin edebileceğiniz gibi hoş olmayan bir tavırla karşılaştım. Forum Kurallarını ve resim albümüyle ilgili kuralları okudum fakat bu gibi durumlarla ilgili bir ifade ile karşılaşamadım. kişisel galerilere müdahale ne derece doğru bu ayrı tartışılır ama bu resimler herkese açık alanlarda gösterilmemeli. bunu üzerine hemen burada bu başlığı açtım. amacım uzun polemikler yaratmak değil; silinebilir de yönetim tarafından okunduktan sonra. yöneticiler tarafından fark edilmesini istiyorum sadece.

rahatsızlık kaynağım cradle_of_filth
_girl isimli kullanıcı. resimlerinin altına yorum yaparak tepkimi dile getirdim. benimle beraber tepkisini dile getiren başka kullanıcılar olduğunu da gördüm. bu kullanıcılardan PunK_dREaM'in galerisinde de göz attım orada da ilginç (!) resimler ve yorumlar olduğunu gördüm. "dinime küfreden müslüman olsa" denebilir mi bu duruma ?

sonuç olarak şunu dile getirmek istiyorum: Forum Kurallarında bu konuyla ilgili bir düzenleme yapılması gerekmiyor mu Question
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi MSN Messenger
silent_guitar

MesajTarih: Cum 23.12.2005 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"Resim Albümünü Nasıl Kullanmalıyım?"( http://www.turkrock.com/ftopic4730.html ) başlığından bu duruma dair olan açıklama:
"Resim Albümünü Nasıl Kullanmalıyım?" demiş ki:
Karışıklığı önlemek amacıyla buluşmalarla ilgili resimlerin de üyelerin kişisel galerilerinde yayınlanması yasaklanmıştır. Bu nedenle kişisel galerilerde bulunan buluşmalara ait resimler ve genel site ve toplum kurallarına aykırı olan diğer resimler görüldükleri zaman yönetim tarafından silineceklerdir.

Bu tarz resimler site kurallarına aykırı olduğu gibi toplumun genel kural, örf ve adetlerine de yakışıksızlar. Bu duruma "Yöneticilerden Memnun Musunuz?" başlığında belirttiğim gibi bir çare bulunmalı. Çünkü bu tarz resimlerle sık sık karşılaşıyoruz.

Saygılar...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deadly
O Şimdi Asker :)
O Şimdi Asker :)

MesajTarih: Cum 23.12.2005 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cradle_of_filth_girl'in resim albümündeki vahşet,şiddet ve iğrenç görüntüler içeren resimler silindi. Yalnız Punk_Dream'ın albümünde bu tarz bir resim göremedim. Belki ben bakarken silmiş olabilir. Bundan sonra rastladığımız resimleri bu başlık altında link belirterek yazarsak faydalı olacağı düşüncesindeyim. Bizi bilgilendiren borknagar,silent_guitar ve benayevsen'e de teşekkür ediyorum.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız