Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Butterfly Boucher yeni ingiliz alternative rock grubu daha çok folk diyelim...............
sadece 1 albüme sahip olmalarına rağmen başarılı olduklarını düşünüyorum...............
en azından beim yeni favorim..................
ve solistlerinin süper olduğunu düşünüyorum .............
her enstrumanı çalabiliyor.........................
dinleyeniniz oldu mu? .................... _________________ Return of the CosmiC_EnerGY ...........
bunca aptal siteyi işgal etmişken benim onlara aptalsınız dememem abes olur ..... merhaba turkrock ve aptallar .... sizi seviyorum........
Kayıt: May 30, 2004 Mesajlar: 19 Nerden: far away from life...
Tarih: Çrş 14.07.2004 13:28 Mesaj konusu:
http://www.butterflyboucher.com
bir ziyaret edin derim.............. _________________ Return of the CosmiC_EnerGY ...........
bunca aptal siteyi işgal etmişken benim onlara aptalsınız dememem abes olur ..... merhaba turkrock ve aptallar .... sizi seviyorum........
I can't make me love you ..... gerçekten güzel bir şarkı ilk çıktığı zaman ezberleyip bütün hafta boyunca bağıra bağıra söylemiştim _________________ " I guess you go too far when pianos try to be guitars"
Kayıt: May 30, 2004 Mesajlar: 19 Nerden: far away from life...
Tarih: Çrş 14.07.2004 13:34 Mesaj konusu:
Cornflakegirl demiş ki:
I can't make me love you ..... gerçekten güzel bir şarkı ilk çıktığı zaman ezberleyip bütün hafta boyunca bağıra bağıra söylemiştim
you can't make me either.............
süpersin.............
ve aynen..... _________________ Return of the CosmiC_EnerGY ...........
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız