Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Sorudan ziyade bir sorunu dile getirmek istiyorum.
Üye listesinde bir arkadaşımı ararken çok zorluk çekiyorum. Neredeyse 40000 üye olmuş ve sürekli artmakta.
Aynı şey kişisel fotoğraf galerileri için de geçerli.
Acaba bunları alfabetik sıraya sokmanız mümkün mü?Büyük sevap kazanırsınız
Sevabımı peşin isterim
O seçenek zaten var. Listenin en üst sırasında alfabetik sıralam seçeneği var. Ama yine de sayfa sayfa gitmek zorundasın. Buna bir çözüm sanırım "üye Arama" seçeneği olabilir. Arama bölümünden "yazarı ara" kısmına kullanıcı adı girilebilir ve sonuç alınabilir.
Tarih: Pzr 25.12.2005 17:14 Mesaj konusu:
Yok demek istediğim şey...
A B C D E ........ diye seçenekler olsun.Aradığın kişinin nicki neyle başlıyorsa ona tıklasın ordan itibaren sayfa sayfa arasın..En azından işi kolaylaşır
aratma olayını denemedim hiç..Bakiim bi ona,sağol:)
Tarih: Pts 26.12.2005 10:55 Mesaj konusu:
Arama konusunda şöyle bir ipucu vereyim.
"http://www.turkrock.com/gate.html?name=Forums&file=search&search_author=deadly" bu mesajda sondaki deadly kısmına bulmak istediğiniz üyenin nickini yazabilirsiniz. Bunu yazdığınızda foruma attığı mesajlar çıkacaktır, oran nickine tıklayıp profilini görüntüleyebilirsiniz. Ancak bu tabi forum mesaj atmış üyeler için geçerli. Mesaj atmadıysa hata verecektir. Özbeksel'in önerdiği "yazarı ara" da aynı mantıkla çalışıyor. Eğer üye mesaj atmadıysa sonuç vermiyor. Üye listesine o şekilde bir seçenek konma şansı var mı yok mu Novemberrain'e danışmak lazım.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız