Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - TurkRock Central :)
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

TurkRock Central :)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
TheJester
Nettlethrone - Bas Gitar

MesajTarih: Çrş 28.12.2005 23:04    Mesaj konusu: TurkRock Central :) Alıntıyla Cevap Ver

Daha önce böyle bir öneri getirildiyse kusura bakmayın, görmedim.

Bu fikri aslında mygitar'a da yazmıştım ama pek ilgi görmedi. Forumda bir bölümde, detaylı incelemeler yapılacak bir bölüm düşünmüştüm, harmony central gibi aynı. Ama burası moderatörler tarafından çok sıkı denetlenecek ki 2 cümlelik, yardımı olmayan incelemeler ya da yalan yanlış şeylerle dolmasın. Ayrıca incelemelere cevap da yazılamayacak ki kavga dövüş vay sen benim gitarıma nasıl böyle böyle dersin gibi şeyler olmasınSmile. Ben gayet yararlı olur diye düşünüyorum.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eXpert

MesajTarih: Çrş 28.12.2005 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Müziktek.com mesaj panosundaki makaleler forumu gibi yani. Aslında gerçekten çok iyi olurdu. Bilgilendirici ve tartışmaya kapalı bir bölüm. Denetlemek yerine oraya 2 görevli konulsa, görevlilere bu makaleler gönderilse ve onlar makaleleri yayınlasa, bence tek tek konuları kontrol edip, düzenlemekten daha kolay olurdu.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Roth-Azad
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Prş 29.12.2005 1:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gayet iyi fikir, finaller zamanı geçsin, herkesin işleri bir düzelsin o zaman müziktekte yenilikler olucak zaten. Bizim de kafamızda bazı şeyler var, sizden gelen fikirlerle de çok daha iyi olucaktır.
TheJester
Nettlethrone - Bas Gitar

MesajTarih: Prş 29.12.2005 1:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence gayet hoş olur. Hatta ben de yardımcı olabilirim bu bölümün denetlenmesinde Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız