| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
misanthrope-viper Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 01.01.2006 18:53 Mesaj konusu: |
|
|
90 sf'lık koskoca beşiktaş başlığı gitmiş onun yerine 3 5 taraftar müsvettesinin yazdığı forum kartalları başlığı kalmış müstehaktır bu ne diyim.
Herhalde mükerrer diye silindi
bir de büyük harfle ADANADEMİSPOR başlığı açılmış |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
BilimTekYoldur Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jan 10, 2005 Mesajlar: 712 Nerden: Düşlerin ve arzuların hakim olduğu bir yerden...
|
Tarih: Sal 03.01.2006 12:34 Mesaj konusu: |
|
|
Acil müdahele gereken bir başlık...
Şebnem Ferah başlığı...
Kendilerini fan zanneden (aslında "fan" kelimesi tamda onlara hitap ediyor, ne de olsa fan = fanatik vs...)bir grup insan ve görüşünü bildirdiği için yargılanan bir kullanıcı;
http://www.turkrock.com/ftopic86-0-asc-1560.html _________________ Daha güzel bir dünyanın, daha özgürlüklü bir dünya olmadan gerçekleşemeyeceği açık.Daha özgürlüklü bir dünyanın kurulabilmesi için tabuların yıkılması gerekli.Her türlü tabu yıkılmalı.En başta da dinlerden, "inanç"lardan kaynağını alan tabular. |
|
| Başa dön |
|
 |
darthseth Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 03.01.2006 12:48 Mesaj konusu: |
|
|
90 sayfalık koca Beşiktaş başlığını silen- kazara yok eden- forumun bi köşesine saklayan kimse çıksın ortaya ya..
hakikaten Atalay'ın sildiği başlıktan beri en sinir olduğum olay bu...
NovemberRain, gerçekten bi açıklama istiyorum ya.. _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
benayevsen

Kayıt: Oct 09, 2003 Mesajlar: 2481 Nerden: Efem? Ada manzaralı evimden söylemesi ayıp
|
Tarih: Sal 03.01.2006 13:08 Mesaj konusu: |
|
|
Cinler götürmüştür bende minicik evde minik hırkamı bulamıyorum:D oluyor böyli doğa üstü şeyler :PPPPPP (hahuha) _________________ Meclisler biz karakoyunları düşünür mü? Vatan kurtaranlar arkamızdan ne söylerler! Bu Baltaya Sakın Sakın SAP OLMA! |
|
| Başa dön |
|
 |
BilimTekYoldur Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jan 10, 2005 Mesajlar: 712 Nerden: Düşlerin ve arzuların hakim olduğu bir yerden...
|
Tarih: Sal 03.01.2006 13:13 Mesaj konusu: |
|
|
Valla Darth ben bi Beşiktaş başlığı gördüm "Forum Kartalları" ismiyle kilitlenmiş, 79. sayfasında...
Senin aradığın başka bir başlık sanıyorum...Sanki dün "Beşiktaş" diye bir topic duruyordu orada ama belkide yanılıyorum. _________________ Daha güzel bir dünyanın, daha özgürlüklü bir dünya olmadan gerçekleşemeyeceği açık.Daha özgürlüklü bir dünyanın kurulabilmesi için tabuların yıkılması gerekli.Her türlü tabu yıkılmalı.En başta da dinlerden, "inanç"lardan kaynağını alan tabular. |
|
| Başa dön |
|
 |
Roth-Azad Forum Yöneticisi

|
Tarih: Sal 03.01.2006 15:34 Mesaj konusu: |
|
|
| benayevsen demiş ki: | | Cinler götürmüştür bende minicik evde minik hırkamı bulamıyorum:D oluyor böyli doğa üstü şeyler :PPPPPP (hahuha) |
Bende attığım mesajlarımı bulamıyorum (Ciddiyim).
Seth sanırım Databasedee bir sorun var, o başlıktan bir haberimiz yok (En azından ben öyle biliyorum.) _________________ Satılık Ibanez S 2170 SE
http://www.myspace.com/odienband
http://www.myspace.com/sertsessiz |
|
| Başa dön |
|
 |
darthseth Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 03.01.2006 16:29 Mesaj konusu: |
|
|
| Roth-Azad demiş ki: | | benayevsen demiş ki: | | Cinler götürmüştür bende minicik evde minik hırkamı bulamıyorum:D oluyor böyli doğa üstü şeyler :PPPPPP (hahuha) |
Bende attığım mesajlarımı bulamıyorum (Ciddiyim).
Seth sanırım Databasedee bir sorun var, o başlıktan bir haberimiz yok (En azından ben öyle biliyorum.) |
Yerim database'ini senin Egecim.. Başlığımı bulun laaa....
Ayrıca Orkunu gene kim attı la.
Bu mesajı attıktan kısa bir süre sonra başlığı garip bir şekilde buldum..
Özür diliyorum. _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
mystery_

|
|
| Başa dön |
|
 |
deadly O Şimdi Asker :)

|
Tarih: Sal 03.01.2006 18:09 Mesaj konusu: |
|
|
darthseth; Orkun'u ben attım, eğer aynı tavrını yine sürdürecek olursa yine atarım. Burda kimse ayrıcalıklı değil...
mystery_; Bahsettiğin başlığı kilitledim.
İlginize teşekkürler arkadaşlar. _________________ Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam / Ben haramı helali karıştırmam
Seninle içtiğim şarap helaldir / Sensiz içtiğim su bile haram!. |
|
| Başa dön |
|
 |
chop-SUEY

|
|
| Başa dön |
|
 |
Borknagar

|
Tarih: Prş 05.01.2006 11:07 Mesaj konusu: |
|
|
yöneticilerden memnun musunuz forumunda yöneticilerin gözünden kaçması pek mümkün değil ama yine belirteyim: http://www.turkrock.com/ftopic17972-740.html gereksiz yere uzamıs ve baslık ile alakası olmayan bir "imla hatası tartısması" almıs basını yürümüs. hata yapan hatasını kabul etmeyi öğrenememis, yaptığı hatayı tekrarlamakta da ısrarcı davranarak gereksiz bir polemiğin baslamasına neden olmus. yönetimin bilgisine... _________________ Infidel!
Infidel in Turkrock
Diken Fan Kulubü |
|
| Başa dön |
|
 |
bungula

|
|
| Başa dön |
|
 |
eXpert

|
|
| Başa dön |
|
 |
chop-SUEY

|
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Çrş 11.01.2006 0:27 Mesaj konusu: |
|
|
Senin imzan da kurallara pek uygun değil. Maaşallah her taraf yanıp dönüyor. Yeri gelmişken ve doğru topic'teyken söyleyeyim!
Sevgiler... _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
chop-SUEY

|
Tarih: Çrş 11.01.2006 0:34 Mesaj konusu: |
|
|
| silent_guitar demiş ki: | Senin imzan da kurallara pek uygun değil. Maaşallah her taraf yanıp dönüyor. Yeri gelmişken ve doğru topic'teyken söyleyeyim!
Sevgiler... |
sen söyle yeter  |
|
| Başa dön |
|
 |
eXpert

|
|
| Başa dön |
|
 |
rastansaga

|
|
| Başa dön |
|
 |
rastansaga

|
Tarih: Prş 12.01.2006 11:50 Mesaj konusu: |
|
|
Alın üstüne bir de, açtığımız başlığı gereksiz mesajlardan temizlemek ve uyarı mesajı atmak yerine bizim hatamız günahımız olmamasına karşın pat diye silmişler anlamadan dinlemeden.
http://www.turkrock.com/ftopic34050.html
Bu mudur Allah aşkına moderatörlük? Biz bir başlık açıp millete bir sürü bilgi sunalım emek sarfedip. Birkaç kendini bilmez başlığa abuk subuk mesaj atsın moderatör de onca emeği hiçe sayıp başlığı kökten silsin. Ayıptır! Biri artık bu rezalete son versin lütfen. Müziktek moderatörleri hiç takmıyor forumu hiç emek gösterip olayları anlamaya çaba sarfetmiyorlar. Tek yaptıkları haftada bir foruma girip kafasına esen başlıkları çöpe yollamak. Yok mudur bunları okuyan bir yönetici? Lütfen artık buna bir dur deyin! |
|
| Başa dön |
|
 |
eXpert

|
|
| Başa dön |
|
 |
|