| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Giga1907

|
Tarih: Prş 05.01.2006 18:59 Mesaj konusu: Gelmiş Geçmiş En İyi Drum Solo! |
|
|
Arkadaşlar böyle bi başlık daha önce açıldımı bilmiyorum.
Size göre izlediğiniz yada dinlediğiniz en iyi davul solosu hangisi?
Adresi ile birlikte söylerseniz bizde izleriz  _________________ dedeeeeeee  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Nocturnal_Supremecy

|
Tarih: Prş 05.01.2006 19:46 Mesaj konusu: |
|
|
Flo mounier - Crytopsy _________________ No Bastard Son,No Chosen One.. |
|
| Başa dön |
|
 |
rastansaga

|
Tarih: Prş 05.01.2006 20:01 Mesaj konusu: |
|
|
Genelde konserlerde olur bu tip olaylar gerçi ama Judas Priest'in painkiller girişi iyidir.
(Bu arada FORZA GÖZTEPE TAM 35)  |
|
| Başa dön |
|
 |
Prelektro

|
Tarih: Prş 05.01.2006 22:11 Mesaj konusu: |
|
|
Painkiller cidden güzeldir , onun dışında kurban- sarı çizmeli mehmet ağanın girişi güzeldir.
Megadeth - Rust in peace , bu dehşettir baya. aklıma gelen bunlar şimdilik _________________ teytey bir kendim var bir jacksonım... şu dünyada yapayalnızım. |
|
| Başa dön |
|
 |
One_Winged_Angel

|
Tarih: Prş 05.01.2006 22:25 Mesaj konusu: |
|
|
| Joeyin Disasterpieces konserindeki solosu çok iyidir. Bateriyi çaldığı platform yere 90 derece yapacak açıya kadar gelip dönmeye başlar Joey hala hatasız soloya devam eder. Görülmeye değer bi görüntü herkesin bi yerden bulup izlemesini tavsiye ederim. |
|
| Başa dön |
|
 |
Kont_De_La_Fere

|
Tarih: Prş 05.01.2006 23:06 Mesaj konusu: |
|
|
Megadeth - Rude Awakening albümünde She-Wolf adlı şarkıyı dinleyin. Bu kadar mı güzel solo yazılır be kardeşim bir şarkıya böyle mi bağlanır. Orgazm üzerine orgazm yaşıyorum dinlerken. Olur da konserini izlerseniz o çok ayrı bir eğlence gaz ötesi bir şey.
Mustaine is GOD |
|
| Başa dön |
|
 |
Norton_Antor Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 05.01.2006 23:33 Mesaj konusu: |
|
|
o solo gayet yavandır diğer birçok solonun yanında.neyse... _________________ The Eğitim Sistemi has failed!
Portakalı soydum başucuma koydum.
Squire demeyin artık şuna,dalarım bak! |
|
| Başa dön |
|
 |
DaveMustaine_64 "MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

Kayıt: Dec 24, 2003 Mesajlar: 4249 Nerden: Sınıf 64 / Ankara
|
Tarih: Cum 06.01.2006 0:50 Mesaj konusu: |
|
|
| Norton_Antor demiş ki: | | o solo gayet yavandır diğer birçok solonun yanında.neyse... |
Neresinin yavan olduğunu sorabilir miyim? Bir de yavan olmasının iyi olmadığı anlamına geldiğini düşünmediğini belirtseydin iyi olurdu  _________________ Sınıf 64 / Magick / Dementia - Berkay
Floyd-rose hakkında her şey: http://turkrock.com/ftopic45104.html
www.myspace.com/dementiatr |
|
| Başa dön |
|
 |
thunderhead

|
Tarih: Cum 06.01.2006 4:50 Mesaj konusu: |
|
|
O soloda jimmy degrasso'nun durusuna hastayim. Dimdik durmus amcamiz. Tatli solodur o dinlemeyeli cok oldu...
(de bu basligin burda isi ne????) |
|
| Başa dön |
|
 |
turke01 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 06.01.2006 6:03 Mesaj konusu: |
|
|
| Bi keresinde arkadaş Dave Weckl'ın eğitim cd'sini seyrettirmişti bana. O günden beri bırakın soloyu, daha iyi bi davulcu görmedim. Progressive dinlediğimi de hesaba katın anlayın işte. |
|
| Başa dön |
|
 |
KorayE "Müziktek" Mod

|
Tarih: Cum 06.01.2006 7:11 Mesaj konusu: |
|
|
Başlık düzeltilmiştir (bkz.forum kuralları)
Scott Travis, Jimmy Degrasso vb. tamam iyi davulcular ama Terry Bozzio, Vinny Colaiuta, Dennis Chambers vb. adamları dinlemeden gerçek bir karşılaştırma yapmak bence mümkün olamaz... Vai'nin "Live in Astoria"sındaki Virgil Donati solosunu izleyen var mı mesela buraya yazanlardan? |
|
| Başa dön |
|
 |
kaanengin

|
Tarih: Cum 06.01.2006 11:30 Mesaj konusu: |
|
|
koray arkadasim sana kesinlikle katiliyorum,
yani eminim megadeth vs. gruplarda calan davulcular iyi adamlardir ama bi steve smith varken bi dave weckl varken en iyi sifatini tasiyabileceklerini zannetmiyorum.
Kont_De_La_Fere arkadasim kesinlikle yanlis anlama ama imza olarak mustaine god falan yazmissin ve megadeth in davulcusu bir numara diyorsun. burada sanirim biraz onyargi var. tamam kisisel zevk meselesi, senin hosuna gidiyorsa kimse birsey soyleyemez ama benim gorusum su ki ozellikle marty friedman gittikten sonra mustaine acayip sacmalamaya basladi.
biraz ufkumuzu genis tutmamiz lazim. daha kesfedilecek adini bilmedigimiz ne muzisyenler var. |
|
| Başa dön |
|
 |
solitude71

|
Tarih: Cum 06.01.2006 14:24 Mesaj konusu: |
|
|
| kaanengin demiş ki: | | biraz ufkumuzu genis tutmamiz lazim. daha kesfedilecek adini bilmedigimiz ne muzisyenler var. |
Adını bilmediklerimize gelene kadar önce Neal Peart (Rush), John Bonham (Led Zeppelin) gibi isimler var. _________________ Yer Bostancı; kavşakta ışıkların altında duran koca bir metal kutunun üzerinde yazan IDRIS.
Uhaha adam adını yazmış derken altındaki detayı okumamla dumur!!
Istanbul Digital Realtime Intelligent Signalization. |
|
| Başa dön |
|
 |
DaveMustaine_64 "MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

Kayıt: Dec 24, 2003 Mesajlar: 4249 Nerden: Sınıf 64 / Ankara
|
Tarih: Cum 06.01.2006 14:52 Mesaj konusu: |
|
|
| kaanengin demiş ki: |
Kont_De_La_Fere arkadasim kesinlikle yanlis anlama ama imza olarak mustaine god falan yazmissin ve megadeth in davulcusu bir numara diyorsun. burada sanirim biraz onyargi var.
|
Megadeth'i savunmak istediğimden ya da Jimmy DeGrasso'nun en iyi davulcu olduğunu fln düşündüğümden değil ama bence de çok bariz bir şekilde senin yazdıklarında ön yargı var. Yaptığın çıkarsama inanılmaz basit bir mantık üzerine kurulu çünkü. Bir insan gerçekten "öyle" düşündüğü için öyle bir imzaya sahip olamaz mı? Bu cümlenin daha direkt ifadesi, "neden insanların yazdıkları doğru olmasın ki?"dir Yani belki Kont.. Dave'in en iyi müziği en iyi elemanlarla yaptığını düşündüğü için "god" olduğunu düşünüyor. Ki çok büyük bir ihtimal gibi görünüyor yapılan şey "grup müziği" olduğuna göre.
Bir de işin en can alıcı noktası biz burda en iyi davulcu kim diye tartışmıyoruz sanırsam en iyi davul solosunu konuşuyoruz Painkiller solosu da görebildiğim kadarıyla gayet kolay ama tam anlamıyla bir efsane...
Bir insanın "x" için en iyi demesi sizin bahsettiğiniz davulcuların kötü olduğunu söylemeye çalıştığı anlamına gelmez ki. Grubumun davulcusu için davul solosu araştırıp indirdiğim zamanlardan bilirim tonla jazz davulcusunun videoları hala bilgisayarımda ama üzgünüm hiç bir jazz solosunu "Joey"in meşhur solosu kadar sevemiyorum. ve yine üzgünüm siz jazz davulcularının çok aşmış insanlar olduğu gerçeğini bir kere daha duyasınız diye "ben şunu seviyorum ama biliyorum ki Steve Gadd çok daha iyisini yazar" diyemem  _________________ Sınıf 64 / Magick / Dementia - Berkay
Floyd-rose hakkında her şey: http://turkrock.com/ftopic45104.html
www.myspace.com/dementiatr |
|
| Başa dön |
|
 |
VICTOR_LEVI

|
|
| Başa dön |
|
 |
on_air

Kayıt: Nov 22, 2005 Mesajlar: 194 Nerden: geldim ben buraya yav
|
Tarih: Cum 06.01.2006 15:36 Mesaj konusu: |
|
|
bence en iyi drum solo
mike portnoy'un liquid drum theater bölüm 2'nin sonunda attığı solo _________________ ibanez rg2550,weeping demon,sensonic cami mixeri made in izmir,bide digitech rp100 |
|
| Başa dön |
|
 |
cilekessh

|
Tarih: Pzr 08.01.2006 16:45 Mesaj konusu: |
|
|
mike portnoy u bi dinleyin ona göre karar werebilirsinz _________________ AbAküS-Davul
www.myspace.com/abakustr |
|
| Başa dön |
|
 |
cilekessh

|
Tarih: Pzr 08.01.2006 16:49 Mesaj konusu: |
|
|
virgil donati DAVE WECKL MIKE MANGINI Derek Roddy - Death metal drum bunlardan cok iii sololar dinledim we daha cook adam war............ _________________ AbAküS-Davul
www.myspace.com/abakustr |
|
| Başa dön |
|
 |
mm666 Kullanıcı siteden atılmış

|
|
| Başa dön |
|
 |
Kont_De_La_Fere

|
Tarih: Pzr 08.01.2006 18:07 Mesaj konusu: |
|
|
Ya sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş. Ben Jimmy Degrasso'nun gelmiş geçmiş en iyi davulcu olduğunu falan yazmadım ki. Sadece şarkının o versiyonunun bütünüyle çok kaliteli olduğunu belitmek istedim. Drum solosu da çok hoşuma gitmişti. Tabii ki çok daha iyi davulcular vardır belki gitaristler, vokaller ama kimse benim son yazdığım cümleye katılmak zorunda değil ki. Sadece sevdiğim bir şeyi belirtmek istedim.
Saygılar |
|
| Başa dön |
|
 |
|