| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Cenk_Eroglu

|
Tarih: Pts 22.03.2004 19:29 Mesaj konusu: Kip Winger / Cenk Eroğlu Demo |
|
|
Selamlar..
son 1 yıldır Kip Winger ile bir grup kurdum ve
hala albüm üzerinde çalışıyorum..
sizlerin fikirlerinizi almak istedim..
--------------------------------------------
(Bu arada kadro :
Kip Winger / Cenk Eroğlu / Rod Morgenstein
misafir müzisyenler : Pat Mastelotto / Tony Levin /
Ray Coburn / Trey Gunn )
--------------------------------------------
Bir Link gönderiyorum
parçanın adı "Everlasting" daha demo..
şimdilik ben söylüyorum , söz / beste vs..
Kip daha sonra söyleyecek..
fikirlerinizi bekliyorum..
bu linkten indirebilirsiniz..
MUSIC TEKNIK KISMINA BAKINIZ::
sevgiler
CenK
PS: Birde bu forumdaki kişisel resimler bölümüne bir kaç resim yükledim.. Pat Mastelotto (Mr.Mister - King Crimson ) ve Kip Winger ile son kayıtlardan..
En son Cenk_Eroglu tarafından Sal 30.03.2004 11:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Blademistress

|
Tarih: Sal 23.03.2004 9:39 Mesaj konusu: |
|
|
başarılı buldum fakat eski wingerdan biraz uzak geldi yani dinlediğimde "ah işte bu" diyemedim.. bilemiyorum.. gerçi günümüzde bütün müzik tarzlarının birbirine karıştığını hesaba katarsak hiç kimsenin eski tarzında devam etmesi de beklenemez sanırım.. zaten siz bambaşka bir grup kurmuşsunuz tarzınızında değişik olması normal evet biraz daha konuşursam kendimi çürütücem susuyorum : ) _________________ I want shiny cars and dirty money lotsa rock and roll I will live in fame and die in flames I m NEVER gettin old ! |
|
| Başa dön |
|
 |
allbyrock

|
Tarih: Pzr 01.01.2006 0:41 Mesaj konusu: |
|
|
evet başarılı ama ortalarda yoksunuz neden. _________________ allbyrock |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Pzr 01.01.2006 17:18 Mesaj konusu: |
|
|
Bu grubu daha önce dergilerden okumuştum.Özellikle misafir müzisyenlerin çok kaliteli olması dikkatimi çekti.Kip Winger'ı daha önceden takip ediyordum.Rod Morgenstein ve özellikle Pat Mastelotto ile çalışmanız bu gruba olan ilgimi iki kat daha arttırıyor.Pat Mastelotto'nun King Crimson'da ve daha önce yaptıkları ortadadır.Perküsyon ağırlıklı çalışı muhteşem bir etki yaratır.Trey Gunn ve Tony Levin'e ise söyleyecek sözüm yok. En kısa zamanda albüm gelmesi dileğiyle...bekliyorum ...takipteyim...  _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
DjanVanHalen

Kayıt: Jan 12, 2005 Mesajlar: 323 Nerden: Zurich - Isvicre
|
Tarih: Pts 02.01.2006 4:04 Mesaj konusu: |
|
|
Ben albumu alirken gerek isimlerden, gerekse bana lanse edilisinden sleaze/glam/hard rock agirlikli soundu yogun ilgiyle bekledim, hele ki bir Turk'un projesi olmasi da ayrica gurur vericiydi, ancak modern ve alternatif temalari fazlalikla duydugumu soyleyebilirim bu albumde. Dolayisiyla aklimdaki soundun cok disinda buldum, yine de umarim satislar iyi gidiyordur ve ileriki albumlerde daha da basarili olursunuz.
Tum iyi dileklerimle, saygilar. _________________ Another sleepless night
A concrete paradise |
|
| Başa dön |
|
 |
Rockman1

Kayıt: Nov 13, 2004 Mesajlar: 1109 Nerden: Sonsuzluğun ötesinden
|
Tarih: Çrş 04.01.2006 4:34 Mesaj konusu: |
|
|
Xcarnation - Grounded, 3-4 ay önce yayınlandı. (19 eylül 2005)
Sample'larını bu adresten dinleyebilirsiniz:
http://www.melodicrock.com/showcase/xcarnation-grounded.html
Daha önce Dokken topic'inde bahsettiğimiz gibi, Prog Rock - AOR arası veya technical hard rock tarzı bir albüme benzemiyor.
Dinlediğim full parçalardan Everlasting ve Desperately Sad, hard rock'a yakın ve bence albümün en iyi parçaları. ama diğer parçalar biraz daha farklı.
Sample'lardan isabetli bir yorum yapmak zor. ama genel olarak, industrial rock, progressive rock arası ve elektronik efektlerin fazlaca yer aldığı bir album.
Bazı parçalarda türk motifleri de kullanılmış.
Albümle ilgili haberler birçok uluslararası sitede yeraldı. Piyasada tanınma açısından başarılı olacağını ve ses getireceğini tahmin ediyorum ve diliyorum.
Yanlız sonraki albümde, daha melodic hard rock ağırlıklı olursa, geçmişten gelen dinleyicileri tatmin etmek adına, daha güzel olabilir bence.
Mesela daha önceki demolardan dinlediğim şu 3 parça:
Can't Stop Hurting You, Please ve Say Goodbye and Take Your High..
Bunlar AOR tarzında çok güzel parçalar. ama biraz pop-rock' yakın bir sound ile kaydedilmiş.
Daha hard rock'a yakın bir soundla düzenlenirse, bence ortaya mükemmel eserler ortaya çıkacaktır.
Birde Zehirli albümündeki "Hep Ben Yenildim" isimli parça, davulları biraz daha güçlendirilirse, AOR-hard rock olarak muhteşem bir eser oluşur bence. (tabii birde ingilizce sözler gerekli)
Şu haliyle de en çok sevdiğim parçası. gerçi böyle bir parçada yenilgiden bahsetmek pek uygun değil sanki, ama aşkta kaybeden diğerlerinde kazanır diyelim artık:)
Birde bu albumun son parçası, "Mavi Hüzünler" çok etkiyici.
Yani dünya insanlarını mahrum etmenin doğru olmıyacağı kadar güzel çalışmalar bunlar.
O yüzden benim nacizane düşüncem, sonraki albümde bu parçalara yer verilmesidir. _________________ Always On Rock!
|
|
| Başa dön |
|
 |
morvedelisi "Türk Rock" mod

|
|
| Başa dön |
|
 |
|