| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
soloist Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 05.02.2006 0:55 Mesaj konusu: |
|
|
Helâl la Kasatura,bizdende EYVALLAH...
Hatalarınızı siz zaten biliyorsunuz...
Düzelir nasipse... _________________ Ground Zero Gitar Vokâl,Enterprise Vokâl :p...
Ride the metal monster like an horse...
www.groundzero.dinozoruz.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
junkcan Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 05.02.2006 2:01 Mesaj konusu: |
|
|
Şimdi aslında ne kadar iyi olduğunuz çok önemli değil. (Onun için demo hakkında kötü şeyleri çok da söylemek istemiyorum, şevkinizi kırmamak için)Ama 20li yaşlara geldiğinizde çok iyi bir grup olabilirsiniz. Engel göremedim ben... _________________ www.canekici.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Skull_KruSher

|
Tarih: Pzr 05.02.2006 2:32 Mesaj konusu: |
|
|
| Haspin demiş ki: | | Gitarları D ye almak çok zahmetli iş aslında üşeniyorum şahsen ama vokal bakımından doğru D ye alsak daha güzel olabilirdi gerçekten. |
Gitarları her provadan önce D ye çekmeyeceksiniz 1 kere yapacaksınız bunu ve hep öyle kullanacaksınız. E de düdük gibi ses çıkıyo m.k. gitardan öyle çalınır mı be! _________________ Silent Disaster Türk işi Cın Cın!!!
www.silentdisaster.net
İkinci evim |
|
| Başa dön |
|
 |
Haspin

|
Tarih: Pzr 05.02.2006 4:20 Mesaj konusu: |
|
|
| Skull_KruSher demiş ki: | | Haspin demiş ki: | | Gitarları D ye almak çok zahmetli iş aslında üşeniyorum şahsen ama vokal bakımından doğru D ye alsak daha güzel olabilirdi gerçekten. |
Gitarları her provadan önce D ye çekmeyeceksiniz 1 kere yapacaksınız bunu ve hep öyle kullanacaksınız. E de düdük gibi ses çıkıyo m.k. gitardan öyle çalınır mı be! |
ya o değil şimdi tamamen D ye almayı ben DGCFAD olarak anladım doğru anlamışımdır herhalde.Her provadan önce almak zor.1 kere aldıktan sonrada hep D de kullanmak daha zor.Çünkü evde hep gitar çalıyorum eve gidince normal akorda provalarda da D ye almak zor oluyo.Bi de benim elektro gitarım wolf diye bi gitar akord zaten tutmuyo bi de değiştirince hep kombo oluyo sorun oluyo.İnşallah önerini yanlış anlamamışımdır D ye almak konusunda Önerin için çok teşekkür ederim.Bunu deneyeceğiz muhtemelende daha iyi sonuç alırız.
Teşekkürler.Saygılar... _________________ Ben olmuşum imza
Kasatura-Gitar
http://www.myspace.com/kasaturathrash |
|
| Başa dön |
|
 |
soloist Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 05.02.2006 5:40 Mesaj konusu: |
|
|
Aslanım gençler ,söz dinlein gari :p... _________________ Ground Zero Gitar Vokâl,Enterprise Vokâl :p...
Ride the metal monster like an horse...
www.groundzero.dinozoruz.com |
|
| Başa dön |
|
 |
-Alcohollica-

|
Tarih: Pzr 05.02.2006 18:29 Mesaj konusu: |
|
|
yorumlar için saolun işte yaptık demoyu artık hatalarımızın üzerinde çalışma zamanı ilerki zamanlarda karşınıza işallah kendi şarkılarımızla ve daha kaliteli bir demoyla karşınıza çıkarız saygılar... _________________ Kasatura-Vokal
Revolution Is My Name...
www.myspace.com/kasaturathrash |
|
| Başa dön |
|
 |
-Alcohollica-

|
|
| Başa dön |
|
 |
maresalx

Kayıt: Aug 07, 2004 Mesajlar: 1831 Nerden: ankara/konutkent
|
|
| Başa dön |
|
 |
__Noorion__

|
Tarih: Sal 07.02.2006 14:24 Mesaj konusu: |
|
|
Fade to black'in sonunu dinleyenler lütfen bana küfür etmesin:D walla ama diğer hata yaptığımız şarkılarda benim hatam fazla yok:P Bi size kendimizi kanıtlayamadık yaw. Neise önümüzdeki maçlara bakacaz:D _________________ http://www.myspace.com/kasaturathrash Kasatura DEMO**
KasaTurA - Davul /  |
|
| Başa dön |
|
 |
akk99

|
Tarih: Çrş 15.03.2006 19:35 Mesaj konusu: |
|
|
İi ii hele ilk demoya göre bnce çok ii zaten kaana da söledim ben bunu...Ama tavsiyem ki yeni aklıma geldi çift ses vokal yapın daa ii olur en azından kaanın sesi tam oturuncaya kadar/yani gene kaanın vokali ön planda olsun ama bac de hiç susmasın...
Bu arada ilk konserde de her şeye rağmen iidiniz.(en azından sahneden öyle gözüküodunuz:D) |
|
| Başa dön |
|
 |
__Noorion__

|
Tarih: Prş 16.03.2006 15:21 Mesaj konusu: |
|
|
Zaten mikrofonsuzluk nedeniyle back vokal olmadan kaydettik.Ya bateriden fedakarlık edip yapcaktık/bu sefer ses kalitesi yarı yarıya düşerdi(ki baterinin önüne mikrofon koyulmasına rağmen az duyulmuş)O nedenle eksik bi kayıt yapmak zorunda kaldık... _________________ http://www.myspace.com/kasaturathrash Kasatura DEMO**
KasaTurA - Davul /  |
|
| Başa dön |
|
 |
-Alcohollica-

|
Tarih: Cum 24.03.2006 21:46 Mesaj konusu: |
|
|
1 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ
KASATURA KONSER
YER:İF ROCK BAR PERFORMANCE HALL
GİRİŞ:7 YTL İLK İÇECEK SERBEST
KASATURA DAN SONRA KAÇAK GRUBUDA PERFORMANS SERGİLİYECEKTİR YANİ TAM BİR HEAVY METAL GÜNÜ OLACAK TÜM ANKARALI ARKADAŞLARI BEKLERİZ... _________________ Kasatura-Vokal
Revolution Is My Name...
|
| Başa dön |
|
 |
HiPnO

|
Tarih: Çrş 29.03.2006 17:38 Mesaj konusu: |
|
|
İyi şanslar kardeşlerime... Birlikte çok iyi bir konser vereceğiz... Kafaları kopartmak ilk hedefimiz... Bol şans diliyorum... _________________ FIRTINA -Gitar/Vokal
FIRTINA @ Myspace \m/ FIRTINA @ Anatolian Rock |
|
| Başa dön |
|
 |
Haspin

|
Tarih: Çrş 29.03.2006 18:55 Mesaj konusu: |
|
|
| HiPnO demiş ki: | | İyi şanslar kardeşlerime... Birlikte çok iyi bir konser vereceğiz... Kafaları kopartmak ilk hedefimiz... Bol şans diliyorum... |
Eyvallah cantu sizede iyi şanslar iyi bir konser olur umarım.Herkesi bekliyoruz konsere güzel bir gün olacak... _________________ Ben olmuşum imza
Kasatura-Gitar
http://www.myspace.com/kasaturathrash |
|
| Başa dön |
|
 |
-Alcohollica-

|
Tarih: Çrş 29.03.2006 20:54 Mesaj konusu: |
|
|
evet kosner afişide bu arkadaşlar _________________ Kasatura-Vokal
Revolution Is My Name...
|
| Başa dön |
|
 |
NeoNBass

|
Tarih: Çrş 29.03.2006 23:14 Mesaj konusu: |
|
|
Cantu hakkaten çok içten bi msj sizede başarılar dilerim if i yıkıcaz derim  _________________ KasaturA - Bass & Back Vocal
Thrash Till Death!
EP ÇIKTI
En son NeoNBass tarafından Cmt 01.12.2007 4:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
HiPnO

|
Tarih: Cum 31.03.2006 15:10 Mesaj konusu: |
|
|
evet kaan arkadaşımızın yapmaya çalışıpta yapamadığı afiş İnternetim geri gelince hemen yapıyım dedim biraz geç oldu ama... Konsere herkesi bekliyoruz...
 _________________ FIRTINA -Gitar/Vokal
FIRTINA @ Myspace \m/ FIRTINA @ Anatolian Rock |
|
| Başa dön |
|
 |
-Alcohollica-

|
Tarih: Cum 31.03.2006 20:13 Mesaj konusu: |
|
|
eyvallah cantucum valla yapamadım yaws neyse millet yarın koparcaz orayı herkes i bekliyoruz saygılar.. _________________ Kasatura-Vokal
Revolution Is My Name...
|
| Başa dön |
|
 |
-Alcohollica-

|
Tarih: Cmt 01.04.2006 21:16 Mesaj konusu: |
|
|
Evet arkadaşlar ilk şarkıdaki teknik aksaklıklar dışında güzel bi konser oldu gelen gelemyen herekse teşekkürler saygılar.. _________________ Kasatura-Vokal
Revolution Is My Name...
|
| Başa dön |
|
 |
Extacy617

|
Tarih: Pzr 02.04.2006 0:13 Mesaj konusu: |
|
|
mümkün oldugunca önde size headbang yaptik hatta tugrul kasi yardi fln...tebrikler stay heavy... _________________ RockA - Davul
Mars Yapım
B.Ömer UYANIK |
|
| Başa dön |
|
 |
|