Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Testament
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Testament
Sayfa 1, 2, 3 ... 22, 23, 24  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
freebird

MesajTarih: Cum 12.09.2003 11:48    Mesaj konusu: Testament Alıntıyla Cevap Ver

Cream geliyor dediler kakltım gittim, Robby Pagliari,
Kofi Baker, ve Chris poland'dan oluşan OHM grubnu izlemeye.
Kofi, Ginger Baker'ın oğludur belirteyim.

Neyse Alex Scolnick trio alt gruptu, bir album imzalattım Alex'e , bu herifleri tanıyormusun diye beni Testament Chuck ve 1077thebone'dan Billy Steel ile tanıştırdı. Naber moruk diye başlayan muhabbet, Lise yıllarıma ,Turkiyedeki Testament hastalarına kadar gitti işte. Chuck Turkiyeye bir türlü gidemedik dedi. Artık birileri bir şey yapsın da gelsin bu herifler o kadar attık tuttuk.

Resimler yarın burada ayrıntılar derginizde.

En son freebird tarafından Cum 09.07.2004 4:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DaYs_oF_PuRGaToRY

MesajTarih: Pzr 14.09.2003 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ALLAH ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Agathodaimon

MesajTarih: Pzr 14.09.2003 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Freebird çok güzel bir haber ama anlamadığım ayrıntılar hangi dergide? Turkrock adı altında bir dergi mi çıkıyor da bizim haberimiz yok yoksa? Testament hayranı çok fazla dediğin gibi Türkiye'de , gelirlerse biletler tükenir diye düşünüyorum!
Başa dön
freebird

MesajTarih: Pzr 14.09.2003 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Onu bana sorma Dergi çıkıyor işte ayrıntılar daha sonra yazılacak buraya.
sava

MesajTarih: Pzr 14.09.2003 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ne oluyor ya? testament, türkiye ????
Başa dön
Jeff_Loomis
"Müziktek" Mod / Crossfire Gitaristi

MesajTarih: Pzr 14.09.2003 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Nevermore'da gelecekmiş, Evvela Testament'e çok sevindim o ayrı!

Bi de Symphony X amcalar gelse keşke...
Satılık Ibanez RGT42, Seymour Duncan SH4 http://www.turkrock.com/post1478716.html#1478716

Crossfire - Sınıf 64 - Since Yesterday
Cem Saydam
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
freebird

MesajTarih: Pts 15.09.2003 3:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yok yahu, gelmiyorlar sadece temenni ben gidin dedim sadece. Kım yapıyor bu organizasyon işlerini? Turkrock olarak bir şeyler yapsak aslında ne güzel olur.
Swansong

MesajTarih: Pts 15.09.2003 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dergiyle beraber konser organizasyon işleriyle de ilgileneceğiz, ne de olsa Türkiye'de bu konuda en deneyimli kişilerden biri bizimle beraber Wink
Başa dön
Jawbreaker

MesajTarih: Sal 30.09.2003 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

güzel olur testament gelse...
çıksın delikanlı bir organizatör de kurtulayım şu sınıftaki "abi drim tiyatır geliyomuş sen geliyon mu?", "efsane yeniden türkiye'de" geyiklerinden.
Başa dön
Anarchyxtc

MesajTarih: Sal 30.09.2003 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alex Scolnick olmadan testament'i seyretmem. Chuck Billy'i ne kadar sevsem de dayanamam o sarkilari baskasinin gitarindan dinlemeye.
Anarchyxtc

MesajTarih: Sal 30.09.2003 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu arada testament'te sarki yazim kurbani gruplara cok iyi ornek. Chuck Billy eski albumlerde hep daha sertlesmek istiyordu, Skolnick ise hep yavaslama taraftariydi. Iki uc birlesince ortaya cok guzel materyal cikiyordu. Kendileri ne kadar uyuz olsa da duruma.
Jawbreaker

MesajTarih: Sal 30.09.2003 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben testament'ın her albümünü ayrı keyifle dinlerim. her albümünde farklı bir tat vardır bu grubun. skolnick ayrıldıktan sonra grup melodik yönünü neredeyse yitirmişti. zaten chuck ve eric de öyle istemişti ve istedikleri oldu. dikkat edilirse 92' çıkışlı "the ritual" ve 94' "low" arasında dağlar kadar fark vardır. bunun nedeni de skolnick'in ayrılıp death metal virtüözü james murphy'nin gruba dahil olmasıydı. bunun getirisi olarak grubun soundu o dönem çok revaçta olan death metale kaymaya başlamıştı "low" albümüyle. testament fena mı etmişti "low"la? hayır. aksine mtv züppesi grupların ne kadar aciz olduğunu ortaya çıkmıştı.

ne kadar eleman değiştirse de, bence yıllardır yaptıkları tarzdan taviz vermemeleriyle thrash kanadının en iyi aktif grubudur testament. 2001 çıkışlı "the gathering" albümü bu görüşümü kanıtlar niteliktedir.
Başa dön
Anarchyxtc

MesajTarih: Sal 30.09.2003 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eski Testament'le karsilastirdigimda gercekten cok farkli. Gathering low'dan daha iyi bir album kanimca. Ama eski testament'in sevdigim bir cok ozelligi skolnick ile kayboldu. Elim gitmiyor yeni albumlere hic. Bir ara gecen sene Skolnick Testament ile Chuck Billy icin duzenlenen bir konserde calicak diyorlardi, sanirim caldi. Ama tekrar geri doner mi bilinmez. Su an r Amerikan Gitar Enstutusunde jazz ogretiyor.
Başa dön
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Çrş 01.10.2003 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Vay anam gavura mı vuruyon dedim ilk okuyunca.
Harbiden TestamenT gibi bir devin Türkiye'de sahne alması süper bir şey olur. Keşke olsa ama bu iyi bir maddi güç ister. TestamenT'in Türkiyede gerçekten hastası çok.
Ben de konser sırasında konser alanında olmamayı düşünemiyorum bile. Offff anam anam
Bu ne güzel bir şeydir yaaa.
Tabi Jemm Loomis kardeşimin de dediği gibi Nevermore da olsa hiç fena olmayacak. Offf mesela ikisi birden gelirmiş. Anam anam hayal bile edemiyorum.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Bloodbath

MesajTarih: Prş 02.10.2003 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

oooo kimleri görüyorum. hosgeldin deerrudolf.
harbi ya testament gelse cok iyi olur yaw.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
RiveRwind
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 05.12.2003 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Return To Serenity, The Ballad, The Legacy sağlam şarkılarındandır -diğerlerine göre yavaştırlar ve soundları çok hoşuma gider.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
J_Rotten
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 05.12.2003 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Melodi anlamında çok yaratıcı ve iyi bir thrash grubu...Şu aralar Low albümünü dinlemekteyim Trail Of Tears şarkısına bitiyorum,albümün genelinde de iyi iş çıkarmışlar.
Gelseler keşke...
Under_The_Runes

MesajTarih: Çrş 17.12.2003 5:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bir speed metal devi.Eskilerden günümüze kadar silinmeden gelebilen nadir sağlam gruplardan.

Sonlara doğru oldukça sertleşen soundu ve vocalde agresifleşen Chuck Billy önemli kadrolarla çalıştı, örneğin Gene Hoglan(Demonic),Steve DiGiorgio ve Dave Lombardo (The Gathering) ,Paul Bostaph (Return To The Apocalyptic City) gibi ..

Benim Testament 'ta en çok dikkatimi çeken o mükemmel baladları oldu. Her duyduğumda duygularımı, hayata bakış açımı ve düşünce tarzımı alt üst eden şarkılar.

1 - Return To Serenity
2 - The Ballad
3 - The Legacy
DaveMustaine_64
"MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

MesajTarih: Sal 15.06.2004 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eric Peterson dün gece Slovakya'da bir barda düşüp bacağını kırmış. Galiba ellerinde kollarında bir sorun yokmuş ama işte bacağı 2 yerden kırılmış... Umarım kısa zamanda iyileşir diyorum. Ayrıca bu başlık neden böyle boş onu da anlayamadım vallaha
www.myspace.com/dementiatr
Başa dön
limpbizkit

MesajTarih: Prş 17.06.2004 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

öyle gelme durumu felan olursa "eyes of wrath" i çalacaklarına söz vermeleri lazım.. sırf o parçanın sonundaki solo bitiriyor beni.. james murphy amcamız anlıyo bu işten. parçanın sonundaki solo orhan gencebay ın bağlama soundu ile aynı değilse namerdim Smile tabi bir de parçanın tam hakkının verilmesi için dave lombardo dayımızı da unutmayacaağız..kayınçomuz peterson, steve digiorgio eniştemiz ve chuck babamız da lazım..

ARABİLGİ:: The Gathering albümünün 3. parçası "Eyes of Wrath"in sonundaki solo benim açımdan dünyanın en dinlenesi sololarından biridir. İnanmayanlar dinleyebilir. Adamın içindeki Türklük damarlarını kabartıyor... Orhan Gencebay soundu ile aynı.. kafa bulma diyenler dinleyebilir.

hangi kadroyla gelecekleri bilinmez ama gelirlerse her türlü manyak olur. chuck ın o gırtlak kanseri davalarından sonra ne derece kopartacağı belli olmaz ama o söylemese bile biz anlarız Smile

benim favorim "the gathering" çünkü dave lombardo orda Razz
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 22, 23, 24  Sonraki
1. sayfa (Toplam 24 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız