| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
umuT777

|
Tarih: Çrş 30.03.2005 12:26 Mesaj konusu: |
|
|
nası ya ? valla melih konuşmuş falan demiş emre abi cumartesi 7-10 gelin koray burda olur, kaydeder falan... alla alla aman allah aşkına bizi ortada bırakmayın... adamların ellerine en geç 10 nisanda ulaşması gerek. yani artık kaydetmemiz şart... ondan da öte zaten çok gecikti bizim demo hadisesi. bir an evvel halletmek istiyoruz ki konuştuk falan böyle tamam verilince içimiz rahattı. sen böyle dedin dumur oldum şimdi  _________________ quid ad aeternum ?
www.siyah8.com (Nu Metal/Alt. Metal)
www.um-t.com (Personel Web Page) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
911

|
Tarih: Çrş 30.03.2005 16:26 Mesaj konusu: |
|
|
yaa ortada kalmazsiniz da nasil olur valla su an bilmiyorum... olmadi bizim bir eleman var... onu getiririz o yapar kaydi... ama önce onunla konusmam lazim... merak etme olmadi ay sonuna yapariz
konusuruz ben haber veririm size.. olmadi stüdyodan ferda'ya haber birakirim ona sorarsiniz. ok _________________ İmzanız yönetici tarafından değiştirilmiştir. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz ! |
|
| Başa dön |
|
 |
umuT777

|
Tarih: Prş 31.03.2005 1:44 Mesaj konusu: |
|
|
allaha emanetsiniz diyosun yani... pfff... neyse, olmadı başka bir yoldan başımızın çaresine bakıcaz artık... cuma stüdyo var o zaman netleştiririz... _________________ quid ad aeternum ?
|
| Başa dön |
|
 |
911

|
Tarih: Prş 31.03.2005 9:28 Mesaj konusu: |
|
|
Cuma'dan önce netlesir merak etme... bi sekilde yapilacak kayit... sadece kimin yapacagi net degil... olmadi ben gelicem aleti ayarlayacam sound konusunda netlesecez ortak olarak sonra ferda devam edecek... yapacagi zaten sadece rec ve stop dügmelerine basmak ondan sonra... _________________ İmzanız yönetici tarafından değiştirilmiştir. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz ! |
|
| Başa dön |
|
 |
umuT777

|
Tarih: Prş 31.03.2005 19:19 Mesaj konusu: |
|
|
ok... melih emre abiyle konuşmuş zaten, olmadı pazar falan denmiş. bakıcaz artık... ilgi-alaka için teşekkürler  _________________ quid ad aeternum ?
|
| Başa dön |
|
 |
gossamer83

|
Tarih: Sal 05.04.2005 0:06 Mesaj konusu: |
|
|
| bugün ilk defa 5-6 arası gittik 911'e ve nedendir bilinmez bütün aksilikler bizi buldu.öncekiler yüzünden stüdyoya 20 dk. geç girdik ve buna rağmen 6yı 10 geçe gibi çıkmamız sözlendi.mikrofonlardan çok az ses geliyodu sanırım reverb ayarlarıyla alakalıydı fakat bunu anlayan bir tek eleman yoktu orda 10 dk. bunlarla uğraşıldı.bi ara düzeldi sonradan tekrar ses gitti vokalsiz bi prova yaptık sayelerinde.ikincisi gitarlar çok dandik,iki 5 dk. çaldıktan sonra gitarın kalın mi teli koptu (cort x-2 olanın) ki kalın mi zor kopan bir teldir.ve diğer gitar yaklaşık 10 dk. sonra verildi ki arkadaşımızın gitarı vardı akordsuz diye kullanmıyoduk onu bile akord ettik beklerken hesap edin artık.ve asıl bomba şu ki biz ordakilere derdimizi anlatırken bu sorunların giderilmesini istediğimiz yönünde cümleler kurduk fakat maddi işlere bakan arkadaş 15 milyon yerine 10 milyon alalım işi kurtaralım gibi bir düşünce sergiledi ben 15 vermeye çabalasam da.bi de şu var ki provadan önce/esnasında/sonrasında tek bi güleryüz göremedik bu kadar sorunla karşılaşmamıza rağmen.böyle mi dönüyo bu işler ben pek akıl erdiremiyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
umuT777

|
Tarih: Sal 05.04.2005 22:43 Mesaj konusu: |
|
|
ya arkadaşım sanırım sana rastlamış bu hadise. bir gün evvelinde orda kayıt yaptık ve acaip ilgilendiler bizle saolsunlar.. sanırım ters bi güne denk geldiniz... neyse bu da benim nacizane yorumumdur... _________________ quid ad aeternum ?
|
| Başa dön |
|
 |
Gaga

|
Tarih: Sal 26.07.2005 22:41 Mesaj konusu: |
|
|
| hocam 911 in yalıtımı çok kötü.. çalarken tüm b.köy seni dinliyor ... |
|
| Başa dön |
|
 |
helterskelter

|
Tarih: Çrş 27.07.2005 1:31 Mesaj konusu: |
|
|
| Gaga demiş ki: | | hocam 911 in yalıtımı çok kötü.. çalarken tüm b.köy seni dinliyor ... |
hocam 911 kapanmadı mı yaff? hatta altona'yla birleşmişler diye duydum... |
|
| Başa dön |
|
 |
umuT777

|
Tarih: Çrş 27.07.2005 21:26 Mesaj konusu: |
|
|
911 kapanalı epey bir zaman oldu. ekipmanlarını altona'ya taşıdı... _________________ quid ad aeternum ?
|
| Başa dön |
|
 |
mr_mojo

|
Tarih: Çrş 07.12.2005 23:04 Mesaj konusu: |
|
|
| Bakırköy'de başka stüdyo var mı?Yoksa illa Taksim'e mi gidicez? |
|
| Başa dön |
|
 |
umuT777

|
Tarih: Pzr 11.12.2005 14:33 Mesaj konusu: |
|
|
altona, cangöz ve bakırköy müzik kursu var.
altona : askerlik şubesinin sağ çaprazında...
cangöz : altonadan düz devam et sola gir
bakırköy müzik kursu : finansbank'ın oralarda bir yerden bir binaya giricen en üst katında. (tavsiye etmem) _________________ quid ad aeternum ?
|
| Başa dön |
|
 |
DaRkNeSsCeM

|
Tarih: Pts 19.12.2005 12:07 Mesaj konusu: |
|
|
rock market var.orayıda deneyins tüdyo görün.
kanal kayıt var.
ama en iyi özelliği bana göre 2 adet klima bulunması.kendini kaptırıp dağıtıyorsun ve ister istemez temiz hava gerekiyor.
ekipmanlara diyecek sözüm bile yok.
çalın ve görün. _________________ www.rock4rock.net |
|
| Başa dön |
|
 |
Katatonik

|
Tarih: Sal 20.12.2005 22:21 Mesaj konusu: |
|
|
Ya altona iyi güzelde pek ilgilenmiyorlar.
Bir gece gittik allahtan ben gitarımı yanımda götürmüşüm diğer arkadaşın gitarı yanında değildi bir gitar verdiler 3dk'da bir akor kayıyor. Saçma sapan bişeydi.
Bütün hevesimiz kursağımzıda kaldı 3 saat boyunca aşağıda kıvrandık ki biz oranın devamlı müşterilerindeniz. Başka gitarda vermediler sorunu bildikleri halde. İnsan her zaman gittiği yerden bir ilgi bekliyor... |
|
| Başa dön |
|
 |
man_A_man

|
Tarih: Prş 19.01.2006 22:26 Mesaj konusu: |
|
|
| ya bişi dicem 911 geçen sene bi ilkokulun önündeydi sora kapandığını duydum abi eskisi gibiyse tek geçerim orası bnm de ilk gözağrımdı ama tam olarak anlamadım nereye taşındı bide biz grup olarak b.köydeki bütün stüdyolarla wukuatlıyız yer kalmadı ama 911 i sewerdim umarım hala aynı kalitededir |
|
| Başa dön |
|
 |
mm666 Kullanıcı siteden atılmış

|
|
| Başa dön |
|
 |
Katatonik

|
Tarih: Çrş 15.02.2006 15:49 Mesaj konusu: |
|
|
| mm666 demiş ki: | | rock marketin telefon numarasi ne?? ve içindeki aletler neler?... |
2 adet mg100dfx marshall amfi
stagg davul, alchemy hi hat, sambian china felam vardı.
bass amfisini bilmiyorum nedir. |
|
| Başa dön |
|
 |
mm666 Kullanıcı siteden atılmış

|
|
| Başa dön |
|
 |
|