Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Müzik Adına Herşey Platformu
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Müzik Adına Herşey Platformu

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik İşi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sayomi

MesajTarih: Çrş 22.02.2006 23:40    Mesaj konusu: Müzik Adına Herşey Platformu Alıntıyla Cevap Ver

Öncelikle tüm müzisyen arkadaşlarım,bu işe gönül verdiğiniz için sizi kutluyorum. Uzun süredir ben de müzikle uğraşıyor ve müziği bir hobi değil de yaşam biçimi olarak görenlerdenim. Müzik bir yandan güzel bir uğraş ama bundan haklı bir şekilde kazanç elde etmek, emeğinin karşılığını almak da büyük önem içeren bir konu. Eminim ki bir çoğunuz bu konuya şu bakış açısıyla yaklaşıyorsunuz; birseyler üretiyorum, çabalrıyorum ama sonuca ulaşamıyorum. Kitleler yüzyıllar boyunca bireylere hükmetmiştir bu süre gelen bir felsefedir. Sevgili arkadaşlarım, benim amacım: Müzik adına güzel şeyler ortaya koymak müziği basite indirgemek değil eğer ki siz de benim gibi artık bir bizim konseptine girmek istiyorsanız, bunu bir araya gelerek, ortak fikirler ortaya atarak, dozunu arttırmadan tartışarak,güzel şeyler ortaya koymak istiyorsak birey olarak değil de kitle olarak hareket edersekçok daha başarılı olacağımız inancındayım. Müziğin insan hayatındaki yeri tartışılmaz. Bu taşın altına herkes elini koyarsa, inanılmaz yaratıcılıkta fikirler ortaya çıkar. Bu nedenle hepinizin katılımını bekliyor, 2 Nisan 2006 Pazar günü gerçekleşecek “Müzik adına herşey” platformunda hepinizi gormek istiyorum.

ADRES: Taksim Dorock Bar

Saat: 13:00 – 15:00

Hazırlayan : Burak ÜSTADIMIZ –Serdar UYDURAN

Gsm : 05373439270 - Serdar
Gsm : 05435971328 - Burak
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik İşi Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız