| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
shonuff

|
Tarih: Cmt 07.01.2006 0:42 Mesaj konusu: |
|
|
gercekten de canli canli izlemek cok sei deistirio..
bana gecenlerde pek sevdiimiz bir hatunun canli performansini
yolladi bi arkadasim.. ses o kdr kotu geliodu ki bir daha
dinlemicem die düşünmeye basladim.. ama ben bizzat konserinde
bulundum ve hatun detone olmadan bitirdi (unutulmaz) geceyi..
dredg icin de ayni sei düşünüorum. henüz bi konser görüntüleri
elimde mevcut deil, ama hemen baska yorumlara aldanarak
onyargıda da bulunmamam gerek.. hatta o elime gecen canli perf.
bile beni yanilgiya dusurebilir (olumlu ya da olumsuz).
bu arada hangi albüm konusuna gelince..
el cielo "same ol' road"
(ama celişkide kaldıımı da belirtmeden edemicem ) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
maymunungitari

|
Tarih: Cmt 07.01.2006 14:57 Mesaj konusu: |
|
|
aenemaswampsong arkdasin dedigi gibi canli dediysem gercekten canli kanli demek istedim...bahsettigim arkadas vokalin kisik ve köt oldugunu söylemisti de ben ondan cok sasirdim..
belki ses sistemiyle alakaliydi bu.. ya da vokalin kötü gününe denk gelmis olabilir
ama yinede severiz Dredg i  |
|
| Başa dön |
|
 |
aenemaswampsong

|
Tarih: Çrş 18.01.2006 23:04 Mesaj konusu: |
|
|
| beyler.. tool başlığını göremiyorum bırkaç gündür forumda... silindi mi? bilgisi olan var mı.. kim niye silmiş? çok eneteresan... kimseden ses te çıkmıyo? |
|
| Başa dön |
|
 |
faust Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 19.01.2006 4:09 Mesaj konusu: |
|
|
tool başlığımızı geri istiyoruz _________________ this is my little life, not for granted... |
|
| Başa dön |
|
 |
aenemaswampsong

|
Tarih: Cmt 21.01.2006 18:13 Mesaj konusu: |
|
|
| yazık... iananamıyorum.. kimse tool başlıgının şu anda görünmemesi ile ilgili bir yorum yapmamış.. hatta belki de farkında bile diill..ki bu işin acıklı yanı ... |
|
| Başa dön |
|
 |
AMERICAN_JeSuS

|
Tarih: Pts 30.01.2006 7:53 Mesaj konusu: |
|
|
gec kesfettim bu grubu biraz ama kesinlikle dinledigim en iyi gruplardan biri..."Lechium" sarkisini arka arkaya kac kere dinledigimi bilmiyorum...O ne introdur oyle ya!  |
|
| Başa dön |
|
 |
shonuff

|
Tarih: Cmt 25.02.2006 15:54 Mesaj konusu: |
|
|
hafızam beni yanıltmıyorsa rockn coke un anketinde yer almıyordu dredg..
içler acısı bir durum. ama sonunda alternatif bi soru sormuşlar başka görmek
istediğiniz bi grup var mı diyerek. anketi dolduranlar umarım unutmadınız  |
|
| Başa dön |
|
 |
Bbeliz

|
Tarih: Prş 02.03.2006 16:06 Mesaj konusu: |
|
|
yeni sevsemde dinlesemde çok seviyorum ,severek dinliyorumm dolu bi müzikleri var _________________ müzik tanrısı (((bur-akiris |
|
| Başa dön |
|
 |
The_Outsider

|
Tarih: Pts 06.03.2006 0:29 Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten nerde tool sayfası yahu? _________________ And I dont care where just FAR - away |
|
| Başa dön |
|
 |
shonuff

|
|
| Başa dön |
|
 |
aenemaswampsong

|
Tarih: Çrş 08.03.2006 11:07 Mesaj konusu: |
|
|
tool başlığı bir ara gerçekten kaybolmuştu... yine turkrock taki server problemlerinden kaynaklanan birşey olsa gerek...başlıklar aniden kaybolabiliyor..öyle Arama kısmı bile işe yaramıyordu..kaybolmuştu çünkü birkaç kişiyle küçük çaplı bir isyan başlatmıştık ama sora birden geri geliverdi... tabi bu olayın üzerinden bayaa zaman geçti.. mesajı yazdığım tarihe bakarsanız anlarsınız...
neyse... bug eyes şarkısının acoustic ini dinlemeyen var mı? varsa buyrun burdan indirin http://rapidshare.de/files/14974881/Dredg_-_Bug_Eyes__Acoustic_.mp3.html ...... bayaa güzel olmuş... |
|
| Başa dön |
|
 |
shonuff

|
Tarih: Cmt 11.03.2006 3:05 Mesaj konusu: |
|
|
akustik versiyonu da en az orijinali kadar gzel olmus..
canli canli izlemek nasib olsun  |
|
| Başa dön |
|
 |
FUNKYSOUL

|
Tarih: Cmt 11.03.2006 9:17 Mesaj konusu: |
|
|
ben bu gruba tek kelimeyle aşığım!ex kurban athena davulcusu burak 3 sene önce izmir de askerliğini yaparken görüşmüştük. elimdeki tool cdsini görmüştü,ve bana "daha iyisini dinlemek istersen dredg i tavsiye ederim "demişti. ben ozaman sallamıştım,tool dan daha iyisiymiş pöhh! diye ama nezamaan geçen yaz bir polonya tvsinde "yatahaze" nin live klibini gördüm resmen bir "yıldırım aşkı"na tutuldum:)şuan bütün albümleri ve birçok klibi var.izmir den benim gibi seven biri varmı merak ediyorum? _________________ dredg,Radiohead,Cold,A Perfect Circle,Tool,The Climb,Sting,Massive Attack,Jamiroquai,The Tea Party,Doves,Depeche Mode,M.S.P,Deep Purple,Yavuz Çetin,Gökhan Kırdar,Doors,Jimi Hendrix,Led Zeppelin,Finger Eleven,Endo,Chevelle,Staind,Anathema,finch... |
|
| Başa dön |
|
 |
deaftone

|
|
| Başa dön |
|
 |
FUNKYSOUL

|
Tarih: Prş 30.03.2006 19:25 Mesaj konusu: |
|
|
Evet ya sen söyleyince farkettim baterist çalıyor harbiden piyanoyu Ben vocalist çalıyor sanıyordum!Çok yetenekli herifler ya ,yapmış adamlar helall olsun valla! |
|
| Başa dön |
|
 |
TOOLOGY

|
Tarih: Pts 03.04.2006 14:26 Mesaj konusu: |
|
|
| Layne_Staley demiş ki: | çok kaliteli bir grup...
of the room, same ol' road, penguins in desert, del toro, sorry but it s over ve whoa is me şarkılarını önerebilirim...
tarzı tool a benzeyebilir ama zaten tool gibi birşeyler yapmanın bile imkansıza yakın olması bence bu grubu da oldukça değerli ve başarılı kılar. Öte yandan tool a benziyor diye tool u kopyaladıkları da söylenemez... bence çok ama çok başarılı bir grup, ama albümlerini bulmak zor... |
Bravo abi , hakikaten katılıyorum. Hatta TOOL'u aynen alıp kopyalasalar bile takdir ederim ki azıcık da olsa esinlenmeleri normaldir. _________________ Prying open my THIRD EYE !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
FUNKYSOUL

|
Tarih: Pts 03.04.2006 15:31 Mesaj konusu: |
|
|
bence tool a benzemeye çalışmıolar!sadece tool gibi alternative ve progressive tarzında bi soundları var okadar! dredg nin eğer bütün albümlerini dinlediyseniz (ayrıca tool unda) ne gitarın ne davulun nede vocalin hiç birbirlerine benzemediğini göreceksiniz sadece 2 grupta oldukça komplike(progressive) ve deneysel(psychedelic) şeyler yapıolar. bu kadar piyasada kalitesiz,basit ve kendi kendilerini tekrarlamaktan sıkılmayan rock grupları varken bu iki grubuda dinlemekten şahsen gurur duyuyorum  _________________ dredg,Radiohead,Cold,A Perfect Circle,Tool,The Climb,Sting,Massive Attack,Jamiroquai,The Tea Party,Doves,Depeche Mode,M.S.P,Deep Purple,Yavuz Çetin,Gökhan Kırdar,Doors,Jimi Hendrix,Led Zeppelin,Finger Eleven,Endo,Chevelle,Staind,Anathema,finch... |
|
| Başa dön |
|
 |
TOOLOGY

|
Tarih: Sal 04.04.2006 14:53 Mesaj konusu: |
|
|
| FUNKYSOUL demiş ki: | | [b]bence tool a benzemeye çalışmıolar!sadece tool gibi alternative ve progressive tarzında bi soundları var okadar! dredg nin eğer bütün albümlerini dinlediyseniz (ayrıca tool unda) ne gitarın ne davulun nede vocalin hiç birbirlerine benzemediğini göreceksiniz sadece 2 grupta oldukça komplike(progressive) ve deneysel(psychedelic) şeyler yapıolar. |
yok canım adamlar kaliteli müzik yapıyolar gerçekten de , tool'a falan benzemeye çalıştıklarını kimse söyleyemez zaten.
| Alıntı: | | bu kadar piyasada kalitesiz,basit ve kendi kendilerini tekrarlamaktan sıkılmayan rock grupları varken bu iki grubuda dinlemekten şahsen gurur duyuyorum |
komple katılıyorum  _________________ Prying open my THIRD EYE !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Revenga_crw

|
Tarih: Prş 06.04.2006 2:55 Mesaj konusu: |
|
|
| Stone by Stone isimli şarkıları hangi albümde arkadaşlar o kadar araştırdım bulamadım. mükemmel ! |
|
| Başa dön |
|
 |
gezegendegezentekgen

|
Tarih: Prş 06.04.2006 19:45 Mesaj konusu: |
|
|
Yanlış bilmiyorsam böyle bir şarkıları yok.
Yanlışsam da benim cahilliğime verin arkadaşlar.Uzun süredir başka bir grup dinlemiyorum desem yeridir.
Scissor rock , Lechium , Propellers ve Sanzen gibi diğerlerine göre daha az bilinen şarkıları beni daha çok çekiyor.
Ne diyebilirim ki ; yapmak istediğim müziği yapıyorlar.
Resmen benden,beni çalmışlar gibi hissediyorum.
"Traversing Through The Artic Cold We Search For The Spirit Of Yuta" ı dinlerken Dredg'in müzikal derinliklerinin farkına varırken , Penguin in desert'te ne kadar bizden birileri olduğunu hissediyorsunuz.
Planting seeds'te tanımadığınız birileri için üzülürken , Yatahaze'de
questioning, and saying
our opinions, they're failing
they're constantly changing
our ignorance, remaining
we're hoping, and waiting
we're living, but dying
while tring to find out
my meaning isn't planned out
come to the conclusion
might as well be an illusion
while trying to find out
i did nothing, but shut out
diye avazınız çıktığı kadar bağırıyorsunuz.
Dredg'i seviyorum.
Sevmeyen ölsün.
Sevmeyen ölsün.
Sevmyen ölsün. _________________ İşsizseniz , iş sizsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
|