| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
freebird

Kayıt: Feb 09, 2003 Mesajlar: 817 Nerden: Berkeley, California
|
Tarih: Cum 12.09.2003 11:48 Mesaj konusu: Testament |
|
|
Cream geliyor dediler kakltım gittim, Robby Pagliari,
Kofi Baker, ve Chris poland'dan oluşan OHM grubnu izlemeye.
Kofi, Ginger Baker'ın oğludur belirteyim.
Neyse Alex Scolnick trio alt gruptu, bir album imzalattım Alex'e , bu herifleri tanıyormusun diye beni Testament Chuck ve 1077thebone'dan Billy Steel ile tanıştırdı. Naber moruk diye başlayan muhabbet, Lise yıllarıma ,Turkiyedeki Testament hastalarına kadar gitti işte. Chuck Turkiyeye bir türlü gidemedik dedi. Artık birileri bir şey yapsın da gelsin bu herifler o kadar attık tuttuk.
Resimler yarın burada ayrıntılar derginizde. _________________ <div><a href="http://www.therandirhodesshow.com/live/" target="_self">Randirhodes</a><br /></div>
En son freebird tarafından Cum 09.07.2004 4:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
DaYs_oF_PuRGaToRY

|
Tarih: Pzr 14.09.2003 13:55 Mesaj konusu: |
|
|
| ALLAH ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! |
|
| Başa dön |
|
 |
Agathodaimon

|
Tarih: Pzr 14.09.2003 14:19 Mesaj konusu: |
|
|
| Freebird çok güzel bir haber ama anlamadığım ayrıntılar hangi dergide? Turkrock adı altında bir dergi mi çıkıyor da bizim haberimiz yok yoksa? Testament hayranı çok fazla dediğin gibi Türkiye'de , gelirlerse biletler tükenir diye düşünüyorum! |
|
| Başa dön |
|
 |
freebird

|
Tarih: Pzr 14.09.2003 14:40 Mesaj konusu: |
|
|
Onu bana sorma Dergi çıkıyor işte ayrıntılar daha sonra yazılacak buraya. _________________ <div><a href="http://www.therandirhodesshow.com/live/" target="_self">Randirhodes</a><br /></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
sava

|
Tarih: Pzr 14.09.2003 22:47 Mesaj konusu: |
|
|
| ne oluyor ya? testament, türkiye ???? |
|
| Başa dön |
|
 |
Jeff_Loomis "Müziktek" Mod / Crossfire Gitaristi

|
Tarih: Pzr 14.09.2003 23:01 Mesaj konusu: |
|
|
Nevermore'da gelecekmiş, Evvela Testament'e çok sevindim o ayrı!
Bi de Symphony X amcalar gelse keşke... _________________ Satılık Ibanez RGT42, Seymour Duncan SH4 http://www.turkrock.com/post1478716.html#1478716
Crossfire - Sınıf 64 - Since Yesterday
Cem Saydam |
|
| Başa dön |
|
 |
freebird

|
Tarih: Pts 15.09.2003 3:36 Mesaj konusu: |
|
|
Yok yahu, gelmiyorlar sadece temenni ben gidin dedim sadece. Kım yapıyor bu organizasyon işlerini? Turkrock olarak bir şeyler yapsak aslında ne güzel olur. _________________ <div><a href="http://www.therandirhodesshow.com/live/" target="_self">Randirhodes</a><br /></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
Swansong

|
Tarih: Pts 15.09.2003 12:05 Mesaj konusu: |
|
|
Dergiyle beraber konser organizasyon işleriyle de ilgileneceğiz, ne de olsa Türkiye'de bu konuda en deneyimli kişilerden biri bizimle beraber  |
|
| Başa dön |
|
 |
Jawbreaker

|
Tarih: Sal 30.09.2003 18:45 Mesaj konusu: |
|
|
güzel olur testament gelse...
çıksın delikanlı bir organizatör de kurtulayım şu sınıftaki "abi drim tiyatır geliyomuş sen geliyon mu?", "efsane yeniden türkiye'de" geyiklerinden. |
|
| Başa dön |
|
 |
Anarchyxtc

|
Tarih: Sal 30.09.2003 19:11 Mesaj konusu: |
|
|
Alex Scolnick olmadan testament'i seyretmem. Chuck Billy'i ne kadar sevsem de dayanamam o sarkilari baskasinin gitarindan dinlemeye. _________________ Sympathy For The Suffering |
|
| Başa dön |
|
 |
Anarchyxtc

|
Tarih: Sal 30.09.2003 19:14 Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada testament'te sarki yazim kurbani gruplara cok iyi ornek. Chuck Billy eski albumlerde hep daha sertlesmek istiyordu, Skolnick ise hep yavaslama taraftariydi. Iki uc birlesince ortaya cok guzel materyal cikiyordu. Kendileri ne kadar uyuz olsa da duruma. _________________ Sympathy For The Suffering |
|
| Başa dön |
|
 |
Jawbreaker

|
Tarih: Sal 30.09.2003 20:03 Mesaj konusu: |
|
|
ben testament'ın her albümünü ayrı keyifle dinlerim. her albümünde farklı bir tat vardır bu grubun. skolnick ayrıldıktan sonra grup melodik yönünü neredeyse yitirmişti. zaten chuck ve eric de öyle istemişti ve istedikleri oldu. dikkat edilirse 92' çıkışlı "the ritual" ve 94' "low" arasında dağlar kadar fark vardır. bunun nedeni de skolnick'in ayrılıp death metal virtüözü james murphy'nin gruba dahil olmasıydı. bunun getirisi olarak grubun soundu o dönem çok revaçta olan death metale kaymaya başlamıştı "low" albümüyle. testament fena mı etmişti "low"la? hayır. aksine mtv züppesi grupların ne kadar aciz olduğunu ortaya çıkmıştı.
ne kadar eleman değiştirse de, bence yıllardır yaptıkları tarzdan taviz vermemeleriyle thrash kanadının en iyi aktif grubudur testament. 2001 çıkışlı "the gathering" albümü bu görüşümü kanıtlar niteliktedir. |
|
| Başa dön |
|
 |
Anarchyxtc

|
Tarih: Sal 30.09.2003 20:36 Mesaj konusu: |
|
|
| Eski Testament'le karsilastirdigimda gercekten cok farkli. Gathering low'dan daha iyi bir album kanimca. Ama eski testament'in sevdigim bir cok ozelligi skolnick ile kayboldu. Elim gitmiyor yeni albumlere hic. Bir ara gecen sene Skolnick Testament ile Chuck Billy icin duzenlenen bir konserde calicak diyorlardi, sanirim caldi. Ama tekrar geri doner mi bilinmez. Su an r Amerikan Gitar Enstutusunde jazz ogretiyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
deerrudolf "Kültür&Sanat" mod

|
Tarih: Çrş 01.10.2003 21:26 Mesaj konusu: |
|
|
Vay anam gavura mı vuruyon dedim ilk okuyunca.
Harbiden TestamenT gibi bir devin Türkiye'de sahne alması süper bir şey olur. Keşke olsa ama bu iyi bir maddi güç ister. TestamenT'in Türkiyede gerçekten hastası çok.
Ben de konser sırasında konser alanında olmamayı düşünemiyorum bile. Offff anam anam
Bu ne güzel bir şeydir yaaa.
Tabi Jemm Loomis kardeşimin de dediği gibi Nevermore da olsa hiç fena olmayacak. Offf mesela ikisi birden gelirmiş. Anam anam hayal bile edemiyorum. _________________ www.sendika.org
www.sol.org.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
Bloodbath

|
|
| Başa dön |
|
 |
RiveRwind Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Sep 12, 2003 Mesajlar: 375 Nerden: Sadrazamın sol kroşesinden (ist)
|
Tarih: Cum 05.12.2003 10:11 Mesaj konusu: |
|
|
Return To Serenity, The Ballad, The Legacy sağlam şarkılarındandır -diğerlerine göre yavaştırlar ve soundları çok hoşuma gider. _________________ Dikkatli bakarsan kolayca göreceksin.
Rockalive \m/
nîn o chithaeglir lasto beth daer; rim o nîn bruinen dan in-ulaer |
|
| Başa dön |
|
 |
J_Rotten Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 05.12.2003 17:23 Mesaj konusu: |
|
|
Melodi anlamında çok yaratıcı ve iyi bir thrash grubu...Şu aralar Low albümünü dinlemekteyim Trail Of Tears şarkısına bitiyorum,albümün genelinde de iyi iş çıkarmışlar.
Gelseler keşke... _________________ İnsanlar işkencelerle öldürülürken bir sevgili için ağlamaya değmez... |
|
| Başa dön |
|
 |
Under_The_Runes

|
Tarih: Çrş 17.12.2003 5:41 Mesaj konusu: |
|
|
Bir speed metal devi.Eskilerden günümüze kadar silinmeden gelebilen nadir sağlam gruplardan.
Sonlara doğru oldukça sertleşen soundu ve vocalde agresifleşen Chuck Billy önemli kadrolarla çalıştı, örneğin Gene Hoglan(Demonic),Steve DiGiorgio ve Dave Lombardo (The Gathering) ,Paul Bostaph (Return To The Apocalyptic City) gibi ..
Benim Testament 'ta en çok dikkatimi çeken o mükemmel baladları oldu. Her duyduğumda duygularımı, hayata bakış açımı ve düşünce tarzımı alt üst eden şarkılar.
1 - Return To Serenity
2 - The Ballad
3 - The Legacy _________________ I'm where space nor time couldn't be! Disembodied. Lost in the vortex of insanity. Yet deadened by the pain, unable to breath...... |
|
| Başa dön |
|
 |
DaveMustaine_64 "MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

Kayıt: Dec 24, 2003 Mesajlar: 4215 Nerden: Sınıf 64 / Ankara
|
Tarih: Sal 15.06.2004 17:44 Mesaj konusu: |
|
|
Eric Peterson dün gece Slovakya'da bir barda düşüp bacağını kırmış. Galiba ellerinde kollarında bir sorun yokmuş ama işte bacağı 2 yerden kırılmış... Umarım kısa zamanda iyileşir diyorum. Ayrıca bu başlık neden böyle boş onu da anlayamadım vallaha _________________ Sınıf 64 / Magick / Dementia - Berkay
Floyd-rose hakkında her şey: http://turkrock.com/ftopic45104.html
www.myspace.com/dementiatr |
|
| Başa dön |
|
 |
limpbizkit

|
Tarih: Prş 17.06.2004 15:27 Mesaj konusu: |
|
|
öyle gelme durumu felan olursa "eyes of wrath" i çalacaklarına söz vermeleri lazım.. sırf o parçanın sonundaki solo bitiriyor beni.. james murphy amcamız anlıyo bu işten. parçanın sonundaki solo orhan gencebay ın bağlama soundu ile aynı değilse namerdim tabi bir de parçanın tam hakkının verilmesi için dave lombardo dayımızı da unutmayacaağız..kayınçomuz peterson, steve digiorgio eniştemiz ve chuck babamız da lazım..
ARABİLGİ:: The Gathering albümünün 3. parçası "Eyes of Wrath"in sonundaki solo benim açımdan dünyanın en dinlenesi sololarından biridir. İnanmayanlar dinleyebilir. Adamın içindeki Türklük damarlarını kabartıyor... Orhan Gencebay soundu ile aynı.. kafa bulma diyenler dinleyebilir.
hangi kadroyla gelecekleri bilinmez ama gelirlerse her türlü manyak olur. chuck ın o gırtlak kanseri davalarından sonra ne derece kopartacağı belli olmaz ama o söylemese bile biz anlarız
benim favorim "the gathering" çünkü dave lombardo orda  |
|
| Başa dön |
|
 |
|