Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Spor Forumu Moderatörlüğü
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Spor Forumu Moderatörlüğü

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Purgatory
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pzr 07.05.2006 19:51    Mesaj konusu: Spor Forumu Moderatörlüğü Alıntıyla Cevap Ver

Zaman içerisinde "Fenerbahçe'li mod, faşist kişi, terörist kişi.." gibi ithamların yapılmasını bir kenara bırakıyorum..

Aslında pekte kenara bırakılacak şeyler değil ama her neyse; tüm bunların haricinde, milletimizin spor konusunda göstermekte olduğu karakteristik yapının Turkrock.com forum kuralları ile bağdaştırılmaya çalışıldığı şu platformda, kendi çabalarımın yetersiz olduğunu görüyorum.

Tüm uyarılara, özel mesajlara, sakinleştirme çabalarına rağmen kimilerine göre genel-geçer olan üslup aynen ilerlemekte; ve ben, zamanında hazinenin başında elindeki tenis raketi ile nöbet beklemekte olan Kemal Derviş misali "Kör Gardiyanlık" oynamaktan sıkılmış bulunarak aynı zamanda bu görevde bu şekilde devam etmenin anlamsızlığını idrak etmiş bulunmaktayım.

Şu resmi üsluba bakınız.. Evet evet bakınız; yalnız 17 saniyede tamam bu iş.. Laughing

Velhasıl; bu şekilde gitmesi kendi üslubum ve insanlarla iletişim tarzım açısından pekte iyi gelmemektedir gözüme. Eğer fazla politik bir açıklama olarak gözüktüyse belirtiniz; zira çok daha sokakvari bir üsluptada yazabilirim.. Smile

Diyeceğim şudur ki; Spor Forumu Moderatörlüğünü Turkrock.com Forumları ve kendi sağlığım açısından bıraktığımı ilan edip, yönetici panelinin kapatılmasını rica ederim.

İyi akşamlar..

http://www.deliriyum.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
anarchist

MesajTarih: Pzr 07.05.2006 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Senden başkası orayı adam edemezdi be Emrah Crying or Very sad
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
revolte

MesajTarih: Pts 08.05.2006 1:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Valla bende fenerli olmana rağmen Smile senin kalmandan yanayım. Gerçi senin üzerine yük oluyor ama o bölümü idare edebilecek başka pek kimsede yok bence..
Setheist

MesajTarih: Pts 08.05.2006 2:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben kalmandan yanayım Emrah.
misanthrope-viper

MesajTarih: Pts 08.05.2006 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Emrahcım bu site arkadaş ve dostluk sitesi. Spor modluğu için o kadar zaman beklenildi ki sanki vatan meselesiymiş gibi ince elenip sık dokunuldu. Sonunda bir kişi gerekiyordu ve sen seçildin ama çok geç kalındı. Hatta senin yanına bir kişi daha verilmeliydi.
Spor sayfasında ki bu kadar çirkinliğe tek başına göğüs gerdin. T_macc'tan kurtulmamızda önemli rol oynadın.
Hala bana kızıyor olmana ve msn'imi silmene devam etmene rağmen ben diyorum ki bırakma kal burada. Sen buraya adeta tırnaklarınla geldin.
Ama Gündem Forumuna siteden atılmış ve üyelerle kavga etmiş kişi veya kişiler mod atandı. Site için sözüm ona muhalefet edenlere siteyi savunma tiyatrosuyla, bir yöneticinin beraber gezip tozduğu insanlar mod atandı. Ama sen bu şekilde gelmedin bu mevkiye.

Saygılar
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
pitch-dark
"Gündem" mod.

MesajTarih: Pts 08.05.2006 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gündem modu olarak burada bir yanıt hakkım olduğunu düşünüyorum.

Moderatörlüğe, yöneticilerle olan arkadaşlık ilişkilerim nedeniyle getirilmedim. Böyle bir talebim de olmadı. Hatta moderatörlüğe atandığımı tam 1 gün sonra öğrendim. Bu site için ayrıca bir şeyler yapacağımı öğrenmem de beni son derece mutlu etti. Ne siteden atıldım ne de bir üye ile kavga ettim site üzerinde. Sadece kişiye uygun üslubumu kullanarak sonuna kadar tartıştım.

-Sevgili misantrope msn'deki kişisel atışmalarımız bayağı bir kafana takılmış ki bana böyle bir dokundurma yapma gereği duymuşsun.-

Ayrıca eklemek isterim ki, gündem modluğuna uzun zamandır atanmış olan tek kişi de benim. Daha öncesinde yöneticilerin denetimindeydi. Bu da demek oluyor ki üzerime alınabilirim.

Burada bana bir görev verildi ve bunu abartıp buna da muhalefet olacak ve tatsızlık yaratacaksan bu senin bileceğin iştir.

Bu gelinen mevkiyi gözünde bu denli büyütmen de dikkatimi çekti. Moderatörler sadece bu sitedeki işleyişi forum kuralları dahilinde denetim altında tutmaya çabalayan ve üyelerle aynı koşullara sahip kişilerdir. Dolayısıyla gelinen mevki dediğin şey, bir rütbe ya da sınıf atlamak değildir. Sadece site için belki biraz fazladan özel çaba gösteriyoruz.

Polemiksiz ve sevgi dolu günler diliyorum herkese...

DN: Purgatory'nin ayrılma kararını desteklemiyorum. Bence vazgeçip görevine yeniden devam etmeli. Çünkü bu işi en iyi idare edebilecek kişi şuan için O'dur.

Teşekkürler...
Borknagar

MesajTarih: Pts 08.05.2006 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

spor moderasyonunu başarılı buluyorum. hatta naçizane fikrim; spor moderasyonunda purgatory'nin yanına bir iki adam daha verilmeli.

konuyla alakasız ama birşey söylemeden duramayacağım; aklıma şu soru takıldı: moderatör olma şerefine (!) nail olmak için (o da ne demekse Smile )daha önce sitede hiç kavga etmemiş olmak mı gerekiyor acaba? böyle birşey mümkün değil ki. en azından tartışırız, çamurlaşana da bir iki laf söyleriz. ne de olsa hepimiz insanız ve hepimizin sabrının taştığı yerler de oluyor. ayrıca kavga etmemek, tartışmamak büyük marifet isteyen bir iş. bu zor işin üstesinden gelmek için de "her söylenene eyvallah çekecek" karakterde olmak lazım. pitch-dark'ın; "...sicilim temizdir ağabey..." tavrı takınması komiğime gitti. gülüyorum lütfen mazur görün Very Happy

nitekim ben; vaktiyle pitch-dark kardeşimizle pek ufak olmayan tartışmalarda bulunduğumu hatırlıyorum. hem de birçok farklı konuda. maksadım derdimi anlatıp, cevap almak iken kendimi birdenbire kendisiyle "laf giydirmece" oynarken bulduğumu da hatırlıyorum.

ayrıca aklıma şu da takıldı: kavga ettiğini çaktırmayan ve -hiç kavga etmediği için moderatör olma şerefine nail olmuş Very Happy- arkadaşın daha önceden kavga ettiği anlaşılırsa, moderatörlük görevi geri mi alınır, misal hülya avşar'ın tacının geri istenmesi gibi Very Happy birisi aydınlatıverirse sevinirim.

en doğrusunu bulabilmek için bol polemikli, bol tartışmalı günler diliyorum Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi MSN Messenger
misanthrope-viper

MesajTarih: Pts 08.05.2006 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende şunu söylemekten geçemeyeceğim.

İyi insanı an lafının üzerine gelir mi diyim. Yarası olan mı gocunur diyim ne diyim.

Turkrock yönetimi eyyamın hat safhasına ulaşmıştır. Aşçıbaşın kayıpsa lokantanda fareler cirit atar.
Başa dön
Purgatory

MesajTarih: Pts 08.05.2006 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İlk olarak, bu konuyu yönetim panelinde açıklamadan önce buradan duyurmak gibi yazılı olmayan bir prosedür hatası yaptığım için özür diliyorum.

Kararım kesindir, her şey için teşekkürler.

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
vileshome

MesajTarih: Pts 08.05.2006 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

misanthrope-viper demiş ki:
Turkrock yönetimi eyyamın hat safhasına ulaşmıştır. Aşçıbaşın kayıpsa lokantanda fareler cirit atar.

sitenin işleyişiyle ilgili bir aksaklıktan ötürü şikayetiniz varsa site yönetimi bu konuda herzaman ilgi alaka gösteriyor.. burası bir forum yani istifade amaçlı bir paylaşım alanı daha kompleks bişeymiş gibi davranmanın alemi yok, ayrıca pitch-dark görevini yerine getiremezse ona göre hareket edilir ama ortada henüz hiçbirşey yokken kişisel sorunlar nedeniyle eleştiride bulunmak anlamsızdır.. forum moderatörlüğünde yetkiyi kötüye kullanmak fiili çok bilim kurgu geliyor bana.. Smile
buzlukola

MesajTarih: Pts 08.05.2006 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

misanthrope-viper demiş ki:
Ama Gündem Forumuna siteden atılmış ve üyelerle kavga etmiş kişi veya kişiler mod atandı. Site için sözüm ona muhalefet edenlere siteyi savunma tiyatrosuyla, bir yöneticinin beraber gezip tozduğu insanlar mod atandı.

birkaç gündür bende bahsi geçen mod.un yazılarında öncekine oranla bariz bir yumuşama, zıt görüşlere bile saygı görüyorum. ne hikmetse son zamanlara yayılan uzlaşmacı, tabir-i caizse örnek üyelik bir tavrı var. bu ani değişim rüzgârı hayırlara alâmettir inşallah...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Purgatory

MesajTarih: Pts 08.05.2006 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Başlığı görevi bıraktığımı ilan etmek için açtım, başkalarına saldırmak için oluşturulmuş bir platform olarak kullanılıyor. Forum Yöneticileri lütfen yetkimi alıp bu başlığı da çöpe göndersin ki; başkaları daha fazla rencide olmasın.

Başa dön
buzlukola

MesajTarih: Pts 08.05.2006 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kimseyi rencide etmek gibi bir amaç taşımıyor o mesaj, yeri gelmişken söylendi yazdıklarım. hayretsiniz... buyrunuz tartışınız istediğinizi Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
misanthrope-viper

MesajTarih: Sal 09.05.2006 0:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vileshome demiş ki:
sitenin işleyişiyle ilgili bir aksaklıktan ötürü şikayetiniz varsa site yönetimi bu konuda herzaman ilgi alaka gösteriyor.. burası bir forum yani istifade amaçlı bir paylaşım alanı daha kompleks bişeymiş gibi davranmanın alemi yok, ayrıca pitch-dark görevini yerine getiremezse ona göre hareket edilir ama ortada henüz hiçbirşey yokken kişisel sorunlar nedeniyle eleştiride bulunmak anlamsızdır.. forum moderatörlüğünde yetkiyi kötüye kullanmak fiili çok bilim kurgu geliyor bana.. Smile

Görünen köy klavuz istemez. Ben şikayet etmem gördüğümü ve bildiğimi yazarım. Yönetim paneli ciddiyet ister. Elindeki yetkiyi kankalarının nicki değişsin ve yine kankalarının mod olması için kullanmayacaksın.
Eskiden neydi ve şimdi nerelerde bu site?

buzlukola demiş ki:
birkaç gündür bende bahsi geçen mod.un yazılarında öncekine oranla bariz bir yumuşama, zıt görüşlere bile saygı görüyorum. ne hikmetse son zamanlara yayılan uzlaşmacı, tabir-i caizse örnek üyelik bir tavrı var. bu ani değişim rüzgârı hayırlara alâmettir inşallah...

Ben buzlukola'yı tanımam etmem. Ama görüşünü gayet net belirtmiş.

Spor forumuna moderatör seçilmesi için adeta özel firmaya yönetici alınırmış gibi titiz davranıldı. Neymiş yok sicili temiz olacakmış tarafsız olmalıymış falanmış filanmış. E şimdi ne oldu adamın burasına kadar gelmiş bırakıyor. Purgatory mod olmadan önce de aynıydı şimdi yine aynı. Mylife'ın atılması dışında bence gayet güzel yönetti.

Sonuçta buzlukola gördüğünü yazmış tam da isabet etmiş.
Başa dön
slayerbodom

MesajTarih: Sal 09.05.2006 0:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gündem forumu'na mod olarak seçilen sevgili pitch-dark görevini başarılıyla yerine getirmektedir. Kimse burda mod olmak için uğraşmıyor ki bunu yanlış anlayanlar var sanırım sadece buna gülerim ben Laughing . Ayrıca kimse turkrock.com sitesine mod olmak içinde yazmıyor. Burası artık bir yuva , tiryakilik haline gelmiş bir site. Eklemek istediğim özellikle bir konu var gündem forumu hakettiği moderatörünü bulduğunu düşünüyorum.

Saygılar.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Roth-Azad
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Sal 09.05.2006 0:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gündem bölümünün bir moda ihtiyacı vardı, ve bunu tartışıp karar verdiğimizde en uygun kişinin "pitch-dark" olucağına karar verdik. Bu karar tamamen forum içindeki tutum göz önüne alınarak verilmiştir. Kendisini tanıma derecemiz ve site dışındaki samimiyetimiz, kendisinin "moderatör" olması ile birlikte (doğal olarak) artmaya başlamıştır (Ondan önce kendisi kimsenin "Kanka"'sı değildir). Ayrıca kimse bunun hesabını vermek zorunda da değildir.
İnsanların önyargı ile "ordan kankası o yüzden mod oldu", "o önceden böyleydi" gibisinden söylemlerle başka bir insanı karalamaya çalışması tamamen (öncelikle o kişiye karşı) terbiyesizliktir.
Eğer bahsi geçen kişi, yönetime geldikten sonra tavırnı değiştirdi, daha çok yumuşattı ise bu onun "yönetime gelip, yalaka olması" gibi bir durumu değil, sitenin yönetim sorumluluklarını bilmesi durumunu gösterir.
Başlık zaten amacını belirtmekte, daha fazla uzatmaya gerek olduğunu sanmıyorum.
Kilitlenmiştir.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız