| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
_Blackheim_

Kayıt: May 07, 2006 Mesajlar: 22 Nerden: Ankara'da bir yerler ama ... :)
|
Tarih: Cum 16.06.2006 17:47 Mesaj konusu: Jackson Kelly ve V gövdeler hakkında |
|
|
Arkadaşlar merhaba, ben bu ay içerisinde Jackson Kelly veya V seklinde olan RR modelinden almak istiyorum fakat ikisi arasında karasızım.Kelly de hoşuma gidiyo V şeklide fakat bilemiyorum sizin görüşleriniz nelerdir veya avantaj ile dezavantajları bana bu konuda yardımcı oabilirmisiniz ??  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Kont_De_La_Fere

|
Tarih: Cum 16.06.2006 18:20 Mesaj konusu: |
|
|
| Oturarak çalman açısından Kelly daha rahat gelecektir. Ancak ayakta çalarken RR kasa Kelly'den daha hafif olacak onu da düşün. |
|
| Başa dön |
|
 |
GIRNATA

Kayıt: Sep 05, 2005 Mesajlar: 558 Nerden: İstanbul / Avcılar
|
Tarih: Cum 16.06.2006 18:37 Mesaj konusu: |
|
|
| V kasa yatakta baya rahat, oturarak da çalınabiliyor ama alışmak gerek. Kelly kullanamadım ne yazıkki... |
|
| Başa dön |
|
 |
masterofpuppetsasd

|
Tarih: Cum 16.06.2006 19:31 Mesaj konusu: |
|
|
kelly kasa oldukca karizmatik bir sekle ve otururken v ye gore daha rahat bi calıma sahiptir..bunun yanında v kasa daha hafiftir ve daha kucuktur...ama sonucta ikisinide dikkatli kullanmak lazım cunku cok sivri hatlatı var ve boyaları cabuk dokulebilio _________________ http://www.turkrock.com/ftopic80495.html |
|
| Başa dön |
|
 |
cavernosum

|
Tarih: Cum 16.06.2006 21:51 Mesaj konusu: |
|
|
| GIRNATA demiş ki: | | V kasa yatakta baya rahat, oturarak da çalınabiliyor ama alışmak gerek. Kelly kullanamadım ne yazıkki... |
Nasıl yani yatakta ehehe  |
|
| Başa dön |
|
 |
bauglir

|
Tarih: Cum 16.06.2006 22:43 Mesaj konusu: |
|
|
| bende kelly var , oturarak rahat, ayakta da çalmaya alısmak lazım, baya ağır. ama alışınca gayet güzel:) |
|
| Başa dön |
|
 |
okayd

|
|
| Başa dön |
|
 |
gogostar

|
Tarih: Cmt 17.06.2006 0:34 Mesaj konusu: |
|
|
| cavernosum demiş ki: | | GIRNATA demiş ki: | | V kasa yatakta baya rahat, oturarak da çalınabiliyor ama alışmak gerek. Kelly kullanamadım ne yazıkki... |
Nasıl yani yatakta ehehe  |
Jenna Jameson sokuyor insanın aklına bunları...
RR'leri V'den saymazsak (yani KV) benim asla rahat edemediğim iki kasa tipidir V ve Kelly...
Ama RR oturarak rahatlıkla çalınır. Sağ bacağınızı ya V'nin arasına koyarsınız yada sağ bacağınıın üstüne alttaki kanatı koyarsınız. Ben olsam hiç düşünmez RR alırdım... Çünkü Kelly ile ayakta çalamıyorum, zorluyor... |
|
| Başa dön |
|
 |
hotoro

|
Tarih: Cmt 17.06.2006 1:32 Mesaj konusu: |
|
|
v hoca tek gecerim bırak kelly falan  |
|
| Başa dön |
|
 |
DaveMustaine_64 "MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

Kayıt: Dec 24, 2003 Mesajlar: 4249 Nerden: Sınıf 64 / Ankara
|
Tarih: Cmt 17.06.2006 1:41 Mesaj konusu: |
|
|
V kasa bana gayet sıradan geliyor artık. Bir çok markanın bir sürü v gitarı var, ama kelly 1 tane. Bi tek sb. dreams taklit ediyor, onun dışında yok  _________________ Sınıf 64 / Magick / Dementia - Berkay
Floyd-rose hakkında her şey: http://turkrock.com/ftopic45104.html
www.myspace.com/dementiatr |
|
| Başa dön |
|
 |
hotoro

|
Tarih: Cmt 17.06.2006 1:54 Mesaj konusu: |
|
|
aynen ben de gordum sb dreamsin rr modelini moral bozucu bi durum taklitler yapılıo tabi olacakta ama konserde penayı vurunca ne taklit kalıo ne bişi  |
|
| Başa dön |
|
 |
hotoro

|
Tarih: Cmt 17.06.2006 2:01 Mesaj konusu: |
|
|
bence sen v ile kelly yi yanyana koy ya da tak askıyı ikisiyle de bak aynada v yi sececeginden kesinlikle eminim ama kelly yi secersen de kınamam seni  |
|
| Başa dön |
|
 |
gorkyeah

Kayıt: Apr 12, 2005 Mesajlar: 1082 Nerden: İzmir / Gallipoli
|
Tarih: Cmt 17.06.2006 3:39 Mesaj konusu: |
|
|
Benim anlamadığım gitarı şekline göre mi alıyorsun?! Bana biraz saçma geldi de arkadaşlar güzel açıklamış rahatlık olaylarını falan ama teknik olarak Jackson RR1 derim alcaksan (V tipidir) tabi çalcağın tarz da önemli.Sert bir gitar arıyorsan bu tam sana göre _________________ RG570 rulezzz! |
|
| Başa dön |
|
 |
_Blackheim_

Kayıt: May 07, 2006 Mesajlar: 22 Nerden: Ankara'da bir yerler ama ... :)
|
Tarih: Cmt 17.06.2006 10:58 Mesaj konusu: |
|
|
| gorkyeah demiş ki: | | Benim anlamadığım gitarı şekline göre mi alıyorsun?! Bana biraz saçma geldi de arkadaşlar güzel açıklamış rahatlık olaylarını falan ama teknik olarak Jackson RR1 derim alcaksan (V tipidir) tabi çalcağın tarz da önemli.Sert bir gitar arıyorsan bu tam sana göre |
Hayır tabikide şekline göre değil ergonomi , rahatlık ve duruş gibi vb. birçok farklılık için.Bu arada hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bakalım ne alıcaz. |
|
| Başa dön |
|
 |
Eldrun

|
Tarih: Cmt 17.06.2006 17:36 Mesaj konusu: |
|
|
Gitarların üst kısımları yoksa (kelly, KV, RR, Explorer) klavyeyi tutarken zorlanıyorum, arkaya doğru gidiyor, pek alışık olmadığımdan kaynaklanıyor tabi, bir kaç kere denedim çalmayı sadece...
KV ler o kadar da rahatız değil, gitarı bacak arası yapıyorsunuz, alt sicri kısmı ben baldırımın arkasına dayamıştım ve çok rahattı çalmak...normalde de gitarı sol bacağıma koyarım 45derece kadar eğimli durur, pek farkı kalmamıştı normal bir gitardan...ben kelly'yi de oldukça karızmatik bulurum ama daha denemedim, ilerde almayı istediğim bir gitar. |
|
| Başa dön |
|
 |
EmilioDeCarro

Kayıt: Apr 10, 2006 Mesajlar: 1387 Nerden: Nora (Alternatif Metal - Ankara)
|
Tarih: Pzr 18.06.2006 0:32 Mesaj konusu: |
|
|
ulan 70 kere sordun bana be hala başlık mı açıosun abicim hehehehe kelly diyorum ben V kasa oturarak zor çalınır kelly de problem yaşamassın _________________ > Emilio De Carro - NORA - Ritim Gitar - Geri Vokal <
http://www.nora.anatolianrock.com/ , http://www.myspace.com/noratr
YENİ BESTELERİMİZ SİTELERİMİZE EKLENMİŞTİR !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Norton_Antor Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 18.06.2006 12:58 Mesaj konusu: |
|
|
hiçbirinde oturarak çalarken problem falan yaşamazsın.klasik pozisyonda gayet rahat çalınıyor v gitarlar.hangisinin görüntüsünü seviyorsan onu al.zaten senin de kafandaki soru "hangisi daha güzel görünüyor?" sanırım. _________________ The Eğitim Sistemi has failed!
Portakalı soydum başucuma koydum.
Squire demeyin artık şuna,dalarım bak! |
|
| Başa dön |
|
 |
DaveMustaine_64 "MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

Kayıt: Dec 24, 2003 Mesajlar: 4249 Nerden: Sınıf 64 / Ankara
|
Tarih: Pzr 18.06.2006 15:10 Mesaj konusu: |
|
|
| Norton_Antor demiş ki: | | hiçbirinde oturarak çalarken problem falan yaşamazsın.klasik pozisyonda gayet rahat çalınıyor v gitarlar.hangisinin görüntüsünü seviyorsan onu al.zaten senin de kafandaki soru "hangisi daha güzel görünüyor?" sanırım. |
Nortın hastayım sana! Kaç tane "v" çaldın olm Ben king v veya randy rhoads oturarak rahat çalamıyorum, klasik gitar pozisyonunda bile ki genelde klasik gitar pozisyonunda çalarım gitar oturuyorsam eğer  _________________ Sınıf 64 / Magick / Dementia - Berkay
Floyd-rose hakkında her şey: http://turkrock.com/ftopic45104.html
www.myspace.com/dementiatr |
|
| Başa dön |
|
 |
posetcayy

|
Tarih: Pts 19.06.2006 13:44 Mesaj konusu: |
|
|
iki gitardanda kullandim ,, simdi rr 1 var elimde,
ya ikisininde tadi ayrı yaw:D _________________ --SOloist I usa jackson guitar--CümbüS Pena--ve sayin kendim |
|
| Başa dön |
|
 |
rock-the-boy

Kayıt: Jan 23, 2005 Mesajlar: 445 Nerden: From The Underground And Below
|
Tarih: Pts 19.06.2006 20:03 Mesaj konusu: |
|
|
bir kelly'ci olarak kelly diyorum...reklama gircek ama yakında emektar ps6'mı (kelly) satıyorum... fretler 0landı,klavye uçuruyor walla....bekleyin  _________________ ----------------------------------------We Who Are Not As OTHERS!!!------------------------------------------- |
|
| Başa dön |
|
 |
|