Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - gitar dersi veren ustad)izmir)
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

gitar dersi veren ustad)izmir)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik İşi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gry666
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 05.07.2006 23:50    Mesaj konusu: gitar dersi veren ustad)izmir) Alıntıyla Cevap Ver

elektro gitar dersini hakikaten duzgun tum tekniyle bana verebilecek insanlar araniyor!gercekten iyi teknikleri bilen insan..
yarim bilipte gel sana ders vereyim mantigi olmasin lutfen zaten bende birseyler biliyorum!!fiyati makul olmasi lazim.malum ogrencilik...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Santiago

MesajTarih: Prş 06.07.2006 1:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

savaş oğuz var izmirde adam gibi virtuoz. http://gitarci.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gry666

MesajTarih: Prş 06.07.2006 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi pahalidir o yahu
sonco

MesajTarih: Cum 07.07.2006 0:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

uygun fiyata iyi hoca bulman zor... gerçi uygun fiyattan kastın kaç liradır bilmiorum ama... savaş oğuz un iyi bi gitarist olduğu doğrudur ama ders konusunda biraz disiplinsiz olduğunu duydum... dersin sabahsa kesin geç gelir, normalde ise ders sırasında etrafındakilerle çok muhabbet eder gibi şeyler duydum.. ama bunlar sadece duyumlarım... kesinlikle b.k atmak gibi bir niyetim yok... hatta duyduklarım dpğru değilse bende ondan ders almayı düşünüyorum.. senfoni müzikte hakan isminde birisi var, o da iyi çalıyor ama dersleri verimli midir bilmiyorum...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cavo

MesajTarih: Cum 07.07.2006 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu konu çok konusuldu Very Happy hatta savaş abi afacan öğrencileri kamera önüne geçirip hırpaladı Very Happy ben sizi bekletiyommu disiplinsizmiyim üleyyn şeklinde konusmalarda bulundu Very Happy forumda biraz Arama yaparsan savaş abiden ders alman konusunda sana fikir verebilecek konusmaları belgeleri videolar Very Happy bulabilirsin. savaş abi beni kamerasıyla cekmeden kacıyom ben Very Happy
gry666

MesajTarih: Cum 07.07.2006 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

senfoniye bi gidip sorayim bari....
gry666

MesajTarih: Cmt 08.07.2006 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi o savas oguz dediginiz adam nekadara veriyor dersi?
kahverengi_adam

MesajTarih: Sal 11.07.2006 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben şahsen tavsiye etmem Savaşı dersler dükkanında veriyor dersi.Giden arkadaşlarım oldu ve hepsi aynı sorunla karşılaştı.Dersler dükkanda olduğu için içeri habire insan girip çıkıyor.Savaşın arkadaşıydı müşteriydi çaycıydı kıldı yündü çok kesilir ders.Haberin olsun.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jedaynayt

MesajTarih: Pts 24.07.2006 1:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi emrah abi var orda savaş kadar iyi çalıo ve üst katta verio dersi tavsiy ederm.ben almadım ders onlardan ama alanlar memnun.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik İşi Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız