Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Whitesnake
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Whitesnake
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
long_john_silver
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Çrş 26.07.2006 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bir haftadır whitesnake kürü uyguluyorum. eldeki whitesnake albümlerinin yanısıra david coverdale solo albümlerini bile dinliyorum. siz siz olun araba kullanırken still of the night dinlemeyin veya fool for your lovin' veya guilty of love....
beat

MesajTarih: Prş 27.07.2006 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

long_john_silver demiş ki:
bir haftadır whitesnake kürü uyguluyorum. eldeki whitesnake albümlerinin yanısıra david coverdale solo albümlerini bile dinliyorum. siz siz olun araba kullanırken still of the night dinlemeyin veya fool for your lovin' veya guilty of love....

Ben de geçtiğimiz haftadan bu yana ısınma turları atıyorum. Artık ısınmayı geçip feci şekilde kızışmaya başladım Wink . Albümleri döndürüp duruyorum. Bir defalık marillion istisnasını saymazsak diskman bir haftadır whitesnake dışında cd görmedi.

Hadi artık..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
long_john_silver
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Prş 27.07.2006 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bir gun kaldı.

konserde sanırım orgazma yakın bir zevk alacagım. veya orgazm, listemde ikinci sıraya düşecek.
long_john_silver
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Cum 28.07.2006 7:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bugün.

here I go again on my own.
hellraiser
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 28.07.2006 8:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kalp ve tansiyon ilaçları almayı unutma ! Smile

For Those About To Rock We Salute You

www.neverlandrocks.com

http://www.turkrock.com/ftopic20723-0-asc-0.html
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
beat

MesajTarih: Cum 28.07.2006 9:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bugün.

Evet, az sonra yola çıkıyorum.

Here I Go Again with my friend Wink
Başa dön
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Cum 28.07.2006 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bugün.

yarın ise buraya konserin mükemmel olduğu izlenimleri yazılacak. stormbringer, burn çalsınlar. en büyük sürpriz might just take your life olur.
midnight_poet

MesajTarih: Cum 28.07.2006 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Maalesef gidemeyeceğim. Eşim hasta olduğundan yanlız bırakamıyorum. Umarım çok eğlenirsiniz. En ince ayrıntıyı duymak isterim.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ilteris

MesajTarih: Cmt 29.07.2006 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eee yorumlar?...
Başa dön
maverick_999

MesajTarih: Cmt 29.07.2006 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tek kelimeyler muhteşem bi konserdi,sahnede her biri kendi enstrümanında virtüöz olan 6 adam vardı.coverdale gelmiş geçmiş en büyük rock vokallerinden biri olduğunu ordaki herkese gösterdi,doug
ve tommy'nin şovları inanılmazdı.doug'un stratının telinin kopması ve les paug gold un anında eline verilmesi,tommy'nin elle attığı davul solosu ve coverdale'ın finalde soldier of fortune söylemesi herkesi tekrar tekrar whitesnake'e ,yaşayan bir efsaneye hayran etmeye yetti.
bu arada konserde olanlar anlarlar=)
"you are an immortal monument"
Başa dön
long_john_silver
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Pzr 30.07.2006 1:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

harikaydı. doug aldrich ayrı güzel, reb beach ayrı güzeldi. birbirinden başarılı iki hard rock gitaristi vardı sahnede. tommy aldridge de harikaydı.

david coverdale yılların karizmasını koruyor. ama cığlık atmak icin kendini cok zorlaması anlamsızdı. cğılık attığında eko kattılar olaya. bence komik oldu. biz onu o aralıksız sigara iciyormus gibi cıkan sesiyle seviyoruz.

give me all your love tonight'da eller havada parcaya eşlik etmek muhteşemdi. ama bence konser ilk parcada zirve yaptı. burn ile girmek muhteşemdi. herhalde rock tarihinin en iyi açılış parçası. arada stormbringer'a dönüp sonra tekrar burn'e geçmek falan harikaydı.

adam gibi bir bis olmaması kotuydu. seyirciye veda ettikten sonra coverdale donup tek basina soldier of fortune soyledi. ama sanki zoraki söylemiş gibi oldu.

boylece deep purple/rainbow ekolündeki bütün vokalistleri görmüş olduk. eger bir sıralama yapmam gerekirse,

ronnie james dio
david coverdale
ian gillan

derim. tabii kisahne performanslarına göre değerlendiriyorum. glenn ve jo leynn turner'ı da gördüm. ama kendilerine gıcık olduğum için isimlerini yukarıdaki kutsal isimlerin yanına koymak istemiyorum.

konsere dönelim. tişörtler çok pahalıydı. ben de "live in the still of the night" dvd aldım bir tane. ertesi sabah şöyle bir baktım. bas gitar dışında aynı kadro'nun londra'da verdiği konser. ama bizim seyerci ingilizlerden daha iyi bence.

bas gitar dedim de konserde marco mendoza'yı aramadı gözlerimiz. uriah duffy oldukca iyiydi.
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Pzr 30.07.2006 1:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Konser tek kelime ile bombaydi.
Bas gitaristin degistigini bilmiyordum.

İlginctir ki konser tam saatinde basladi. 21:30. ve cok sansliyim ki tam o saatte yerimi almistim hicbir sey kacirmadim.

Grup ve elemanlar ne kadar iyi olduklarini ve rock tarihine adlarini ne derece hakli kazidiklarini bize canli canli gosterdiler.

*T-shirtler anlamsiz pahaliydi. Deep Purple konserinde de pahaliydi cok.

* Soldier Of Fortune konserin surpriziydi. Bir gece once NTV'deki roportajinda bir surpriz yapacagini soylemisti Covardale. Deep Purple doneminden 3 parca dinlemek extra extra extra bi mutluluk kaynagi oldu benim icin.

Buradan Whitesnake'i getiren Echoes Production'a tesekkurlerimi sunuyorum. Bu yasta boylesine bir grubu izleme sansina eristim.
Başa dön
samsara_gitar

MesajTarih: Pts 31.07.2006 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

konser harikaydı gerçekten ama benim olduğum bölgeden mi kaynaklanıyordu bilmiyorum gitar sololarını hiç duyamadım nerdeyse. el hareketlerinden tahmin etmeye çalıştım biraz. kendi kafamda canlandırdım soloları desemde olur.
david coverdale i canlı görmek harikaydı gerçekten ankaradan kalkıp hiç bilmediğim istanbula gitmeyi göze aldım konseri izlemek için ( istanbuldan hep korkmuşumdur da:)) ama değdi gerçekten hem istanbulda hiç de öyle söylendiği gibi sorunlu bi yer deilmiş hiç bişey gelmedi başımıza. ne bir tinerci, ne bizi kazıklayan bi taksici, ne kapkaççıdır falan bişey görmedim ben. herşey güzeldi.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
aysu_

MesajTarih: Prş 05.10.2006 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yeni albüm kasım ayında!

Şu ana kadar muhteşem albümlere imza atan Whitesnake'den bir Live albüm geliyor. Steamhammer/Spv ile her konuda anlaşma sağlandı ve yeni live albümün Avrupa'da, 6 Kasım'da çıkması bekleniyor. Çift cd olarak piyasaya çıkacak olan albüm; "Live ... In The Shadow Of The Blues" bizlere grubun bu yıl sergilediği inanılmaz performansları tekrar yaşama imkanını sunacak.

"Live ... In The Shadow Of The Blues" albümünde bizleri Whitesnake kariyerinin en can alıcı parçaları ve Purple döneminden olan ölümsüz klasikler; Burn ve Stormbringer bekliyor. Bütün bunlara ek olarak, daha önce çıkmamış olan dört adet yeni şarkı da bizleri beklemekte.

Ayrıntılar, full track list ve daha önce albümlerde yer almayan yeni stüdyo kayıtları haberin devamında !

CD 1:

01. Bad Boys
02. Slide It In
03. Slow An' Easy
04. Love Ain't No Stranger
05. Judgement Day
06. Is This Love
07. Blues For Mylene
08. Snake Dance
09. Crying In The Rain
10. Ain't No Love In The Heart Of The City
11. Fool For Your Loving
12. Here I Go Again
13. Still Of The Night

CD 2:

01. Burn - Stormbringer – Burn
02. Give Me All Your Love Tonight
03. Walking In The Shadow Of The Blues
04. The Deeper The Love
05. Ready An' Willing
06. Don't Break My Heart Again
07. Take Me With You
08. Ready To Rock (Yeni )
09. If You Want Me - I'll Come Running (Yeni)
10. All I Want Is You (Yeni)
11. Dog (Yeni)

Ayrıca albümün limitli baskısında Tommy'nin sololarıyla "Crying In The Rain"de yer alacak.
Başa dön
reals

MesajTarih: Pzr 08.10.2006 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

''is this love?''-dinlediğim en iyi 3-5 rock ballad dan biri ki şarkının insana verdiği duygu yoğunluyla değerlendirsek benim için en iyisi.
hellraiser

MesajTarih: Pts 09.10.2006 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2 nakaratı bile söyleyemeyen seyirci gerçekten enteresandı.:)hadi benim o konuda kültürüm pek yok. etrafta da o kadar whitesnake tshirtlü adam vardı.aint no love in heart of the city parçasında maşallah ne güzel salladı millet.birde konser başlamadan önce kadınlar tuvaletini birbirine katan ablamız gecenin olayıydı.erkekler adım adım ilerlerken bayan tuvaletinin önündeki sırada hiçbir hareket olmaması ablamızı baya bi çıldırttı.hatta biz sıranın bir hayli gerisindeyken olay meydana gelmişti ki işimizi halledip konser alanına doğru giderken hala devam ediyordu, bilmiyorum sonra ne oldu Smile

konsere dönecek olursak sound çok iyiydi.ama reb beach'in gitarını bazen duymakta zorlandım.david çok kastı hatta gereksiz yere çığlıklar attı.neyi kanıtlamaya çalışıyordu anlayamadım ama çok gereksizdi.doug aldrich ve tommy aldridge muhteşemdi.bir daha gelirlermi bilmem.gelemeyenler büyük bir grubu görme fırsatını kaçırdılar.bu sene gittiğim en iyi ikinci konserdi.

not:ben buraya konser kritiğini yazdım sanıyordum ama sanırım etkinliklerdeki topiğe yazmışım.o nedenle şimdi durumu çaktım ve geçte olsa yorumumu yazdım.Smile

For Those About To Rock We Salute You

www.neverlandrocks.com

http://www.turkrock.com/ftopic20723-0-asc-0.html

En son hellraiser tarafından Pts 09.10.2006 13:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SPAWN-THeUndead

MesajTarih: Pts 09.10.2006 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İş yüzünden gidemedim ben konsere ya lanet olsun ya god demned
Gerçi steve vai degildi gitaristleri ama olsun izlenmesi gerkir tabiki.
Umarım gene gelir o zaman giderim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Pts 09.10.2006 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

oo yeni album ha? super,bekliyoruz. Smile
long_john_silver
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Sal 10.10.2006 9:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

david'in kendini kanıtlama cabası içindeki çığlıkları bana da anlamsız geldi. herifin sesi oldugu gibi harika zaten. ugrasmasının ne anlamı vardı ki....
LARGO

MesajTarih: Sal 10.10.2006 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gereksiz çığlıklar sesinide yıpratıyo konuşurken sesi biraz yıpranmış gibiydi öyle hissettim ben yani şahsen.Ama şunu söylemeden geçemicem 2004 te ki konserin DVD sinde izlediğim David Coverdale sanki daha bi iyiydi eleştirmek için demiyorum yani adamın bu yaşta bile böyle olması bi mucize.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sonraki
9. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız