Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Keman Notaları Aramaktayıms..
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Keman Notaları Aramaktayıms..

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik İşi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
puCCa

MesajTarih: Cum 26.05.2006 0:45    Mesaj konusu: Keman Notaları Aramaktayıms.. Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar selams,
Ben bir keman tutkunuyum ama klasik müzikten pek hoşlanmıyorum Confused
Genelde kemanın acı dolu sesi ve cello veya piano veya gitarla olan ağıtlar çok hoşuma gidiyor. Hatta benim gibi bu tarzdan hoşlananlar var sa Secret Garden ve Paul Schwartzı şiddetle öneririm.

Şimdi de keman notaları arıyorum, kemana yeni başladım ama arşivimi şimdiden yapmak istiyorum. Keman notalarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirims.
paracetamol

MesajTarih: Cmt 24.06.2006 1:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

keman klasik müziğin sembolüdür nasıl klasik müzikten hoşlanmazsın anlamadım : ) neyse ben de kemana yeni başladım sayılır bu arada apocalyptica da tavsiye ederim sana nota istiyorsan bir adres verebilirim ama klasik müzik notaları bulabilirsin burada..

www.beethovenlives.net
kemanci

MesajTarih: Sal 27.06.2006 23:55    Mesaj konusu: ... Alıntıyla Cevap Ver

www.muzikfakultesi.com a gir üye ol nota bol Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Nighthalzen

MesajTarih: Cum 30.06.2006 3:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

New age müzik tarzından sözediyorsun sanırım (pek anlamam yanlış yazdıysam affola) ama çok güzel bir tarzdır. Bass gitarla da çalması çok keyifli gerçekten dinlerken geçen günler tadına doyum olmadı. Arkadaşın klasik sevmemden kastı sanırım kemanın kalın sesleriyle kesik notalar çıkartıldığı parçalar. Ben de öyle düşünüyordum ama bir parça duydum kendimden geçirdi. Çok güzel kemanla mı yapılmış viyolenselle mi yapılmış ben anlamam ama o alet herneyse en güzel tonuydu benim için. Bass gitarla beraber yapılmış. Ama o parça hakkında aylarca aramama rağmen ne ismini ne de çalanı biliyorum. Ama bulursam link koyarım buraya
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
swin

MesajTarih: Prş 10.08.2006 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

başlıkla alakalı değil ama sorayım çünkü keman la alakalı ankarada iyi keman dersi veren bi yerler yada birileri biliyomusunuz Exclamation ama öğrenci işi olsun Very Happy
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik İşi Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız