Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Kayıt Tarihlerinin Kaldırılması
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Kayıt Tarihlerinin Kaldırılması
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

Kullanıcı profillerindeki kayıt tarihi kalksın mı?
Evet
16%
 16%  [ 5 ]
Hayır
83%
 83%  [ 25 ]
Toplam Oylar : 30

Yazar Mesaj
maresal

MesajTarih: Pzr 20.08.2006 0:10    Mesaj konusu: Kayıt Tarihlerinin Kaldırılması Alıntıyla Cevap Ver

Kullanıcı resimlerimizin(awatar) altında bulunan ve siteye kayıt olduğumuz tarihi belirten kısmın sitede eski üye-yeni üye tartışmalarına yol açtığı ve gereksiz olduğu için kaldırılması gerektiğini düşünüyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kingofloss__

MesajTarih: Pzr 20.08.2006 0:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben de eski üye sayılmam ama böyle bir sorun yaşamadım.Kim niye bunu taksın ki?
DARK-LORD

MesajTarih: Pzr 20.08.2006 0:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bırakta biraz ayrıcalığımız olsun yahu ellerinden gelse hiç sokmayacaklar bizi siteye Razz
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
maresal

MesajTarih: Pzr 20.08.2006 0:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kayıt tarihinizde 2002 yazınca ne gibi bir ayrıcalığınız olduğunu belirtirseniz fikrimi değiştirebilirim.Sizin açınızdan bir sorun olmayabilir ama sitede gördüğüm kadarıyla epey yapılmış bir tartışma bu.Ayrıca o tarihin gerçek olduğunu nerden bileceksiniz.örneğin ben size şubat 2003 de kayıt olup sonra kasım 2005de adımı değiştirdiğimi söylesem bunun gerçek olup olmadığını kanıtlayabilir misiniz?
callus

MesajTarih: Pzr 20.08.2006 0:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben yeni bi üye olarak yorum yapıyorum...ya sanki eski olsa yeni olsa nolacakki sonuçta hepimiz bi başlık altında biiler paylaşmaya çabalıyoruz...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NestorMakhno

MesajTarih: Pzr 20.08.2006 0:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gerantokrasi.
Ben 25 yaşındayım, 45 yaşında arkadaşım var ismiyle hitab ederim. Geçin bunları...
mystery_

MesajTarih: Pzr 20.08.2006 0:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

takılacak bir konu olduğunu düşünmüyorum..
maresal

MesajTarih: Pzr 20.08.2006 0:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

callus demiş ki:
...ya sanki eski olsa yeni olsa nolacakki sonuçta hepimiz bi başlık altında biiler paylaşmaya çabalıyoruz...

Nedenlerimden biride buydu,birde neden ocak şubat değilde Jan Feb vs. yazıyor?Hazır aklıma takılmışken neden ÇIKIŞ değilge Logout yazıyor?Sitede yazım kurallarına uymayanlar ve ingilizce yazanlar uyarılıyor ama önce bunların düzeltilmesi gerekmez mi?

En son maresal tarafından Pzr 20.08.2006 0:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DARK-LORD

MesajTarih: Pzr 20.08.2006 0:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

maresal demiş ki:
Kayıt tarihinizde 2002 yazınca ne gibi bir ayrıcalığınız olduğunu belirtirseniz fikrimi değiştirebilirim.Sizin açınızdan bir sorun olmayabilir ama sitede gördüğüm kadarıyla epey yapılmış bir tartışma bu.Ayrıca o tarihin gerçek olduğunu nerden bileceksiniz.örneğin ben size şubat 2003 de kayıt olup sonra kasım 2005de adımı değiştirdiğimi söylesem bunun gerçek olup olmadığını kanıtlayabilir misiniz?

Nik değiştirilmiyor ancak yönetim izni ile olur ve tarihin değişmez nikin değişir sadece ayrıca oda şuana kadar kimseye yapılmadı yapılacağınıda sanmıyorum. Bir ayrılacalığımızın olduğunu nerden çıkarıyorsunki ha tek ayrıcalığı var eskiyiz abi herşeyini gördük buranın açıldığı tarihten beri iyi kötü olan herşeyi onun dışında yok, artı zararı var bir başlık açılır uyarırsın bilader bak yanlış açmısın konuyu vs. vs. adam direk zıplar laf sokar sanki kötülüğünü istiyoruz Razz ayrıca işte bak bilmediğin birşey eskisi ile yenisi arasındaki olayı biz bildiğimiz içinde tartışmalar çıktı zamanında bunu bilmekte bir ayrıcalık sanırım Laughing
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
maresal

MesajTarih: Pzr 20.08.2006 0:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İsim değiştirmekten kastım yeni kullanıcı adı almaktı ama zaten öylesine bir örnek olarak vermiştim.Ayrıca şimdiye kadar yapıldımı bilmem ama yöneticilerden birinin kendilerine mesaj atarsak bunu yapacaklarını yazdığını hatırlıyorum.
wild_child

MesajTarih: Pzr 20.08.2006 1:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"sen yenisin galiba" veya "sen yeni gelmişsin bilmezsin" gibi yazılara rastlamıştım. tarih olayı sorun değil de, bunu ayrıcalık sananlar var.
Dark_in_Light

MesajTarih: Pzr 20.08.2006 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya bırakın bu işleri nolcakki ''sen yenisin galiba'' vs. demeyle..güzel espriler çıkıyor bu tarihlerden hem.. Very Happy Very Happy
anarchist

MesajTarih: Pzr 20.08.2006 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dert ettiğiniz şeye bakın yahu Smile Ne olacak yani biri 2002 girişli, diğeri 2006 girişli olsa Smile Biz eskilerin bir kaç avantajı var. Üyeliğimiz zamanında bu kadar kalabalık değildi site. Ço9ğu kişi birbirini tanırdı anlayacağınız. Çok sık buluşmalar düzenlenirdi hem de şehir farkı gözetmeksizin. Ankara'daki İstanbul'a, İstanbul'daki İzmir'e, Ankara'ya ya da başka şehirlere giderdi. İnsanlar birbirlerini çok daha yakından tanırdı. Site içerisinde kimse birbirine yabancı değildi anlayacağınız. Smile Üye sayısı arttıkça herkesi tanımak olanaksızlaştı elbetteki ve bu da eski kullanıcıların birbiriyleriyle çok samimi olup, yeni üyeleri dışlıyormuş gibi görünmesine yol açtı Smile

Takılmayın bu kadar eski yeni olayına. Sonuçta önemli olan forumda yazmak, paylaşmak ama insan gerçekte de tanıdığı insanlarla daha bir yakın oluyor. Eskiyle yeniyle alakası yok bunun....
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
DARK-LORD

MesajTarih: Pzr 20.08.2006 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mesela ben anarchist'i hiç tanımam hiç yan yana gelmedik ama aynı barda yan yana kafa sallayıp deliler gibi bağırdığımızı iddia eden insanlar var imkansız çünkü o 2003 lü bir üye ben 2002'li hayatta konuşmam onla ve diğerleri ile kendimizi beğenmiş insanlarız arkadaş eskiyiz dağılan lan Smile
Wishne_Churuu

MesajTarih: Pzr 20.08.2006 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eskiler geçti güzelim yeni moda biziz bundan sonra Razz Laughing Laughing

eskiler OUT
yeniler İn

hesabı Laughing Laughing
Başa dön
DARK-LORD

MesajTarih: Pzr 20.08.2006 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Amanın başımıza taş yağacak
ChiCcO

MesajTarih: Pzr 20.08.2006 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şimdi ben 2004 girişliyim yeterince eskimiyim sizce? Eskidim mi yani ben harbi? Smile

Abi bırakın eski yeni muhabbetini gerçekten. Bence son derece gereksiz bi muhabbet. Wink (Ama soruma yanıt bekliyorum Wink )
Wishne_Churuu

MesajTarih: Pzr 20.08.2006 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2006-2007 sonbahar modasında biz varız.. Razz Razz

ya arkadaşlar cidden kaldırılsa ne olcak kaldırılmasa ne olucak..boşverin böyle şeyleri eski yeni ne farkeder kalite farklılığımı oluyor sanki.. Laughing Laughing
Başa dön
Rockman1

MesajTarih: Çrş 23.08.2006 1:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kayıt tarihinin yanısıra, mesaj sayısı da üstünlük zannedilebiliyor. oysa mesajın sayısı değil, içeriği önemlidir.
Bunların tamamen kaldırılması değil belki ama sadece profil sayfasında görünecek şekilde ayarlanabilir.
Setheist
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 23.08.2006 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

anarchist demiş ki:
Dert ettiğiniz şeye bakın yahu Smile Ne olacak yani biri 2002 girişli, diğeri 2006 girişli olsa Smile Biz eskilerin bir kaç avantajı var. Üyeliğimiz zamanında bu kadar kalabalık değildi site. Ço9ğu kişi birbirini tanırdı anlayacağınız. Çok sık buluşmalar düzenlenirdi hem de şehir farkı gözetmeksizin. Ankara'daki İstanbul'a, İstanbul'daki İzmir'e, Ankara'ya ya da başka şehirlere giderdi. İnsanlar birbirlerini çok daha yakından tanırdı. Site içerisinde kimse birbirine yabancı değildi anlayacağınız. Smile Üye sayısı arttıkça herkesi tanımak olanaksızlaştı elbetteki ve bu da eski kullanıcıların birbiriyleriyle çok samimi olup, yeni üyeleri dışlıyormuş gibi görünmesine yol açtı Smile

Takılmayın bu kadar eski yeni olayına. Sonuçta önemli olan forumda yazmak, paylaşmak ama insan gerçekte de tanıdığı insanlarla daha bir yakın oluyor. Eskiyle yeniyle alakası yok bunun....

Ahhh Anarchist ahh
O kadar yolu teptik, Denizli'den kalktık geldik.. Ula orada rock mı var rocker mı var dedirtmedik.. Sen bizi yazmazsan, kim yazar yahu..

Bu arada benim bi şikayetim var.
Ben daha önce kayıt oldum.. Eeee atıldım.. ne yani ben şimdi yenimiyim Razz

DARK-LORD demiş ki:
Mesela ben anarchist'i hiç tanımam hiç yan yana gelmedik ama aynı barda yan yana kafa sallayıp deliler gibi bağırdığımızı iddia eden insanlar var imkansız çünkü o 2003 lü bir üye ben 2002'li hayatta konuşmam onla ve diğerleri ile kendimizi beğenmiş insanlarız arkadaş eskiyiz dağılan lan Smile

Bense bu adamı hiç tanımam.. kendisiyle bir çay bahçesinde çay içmişliğimiz de yoktur, oturup bir yerlerde buluşmuşluğumuz da..
hatta bir kaç gün sonra düğünde göbek atmışlığımız da olmayacaktır. Razz
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız