Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Kayıt Tarihlerinin Kaldırılması
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Kayıt Tarihlerinin Kaldırılması
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

Kullanıcı profillerindeki kayıt tarihi kalksın mı?
Evet
16%
 16%  [ 5 ]
Hayır
83%
 83%  [ 25 ]
Toplam Oylar : 30

Yazar Mesaj
DARK-LORD

MesajTarih: Prş 24.08.2006 2:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Setheist demiş ki:
anarchist demiş ki:
Dert ettiğiniz şeye bakın yahu Smile Ne olacak yani biri 2002 girişli, diğeri 2006 girişli olsa Smile Biz eskilerin bir kaç avantajı var. Üyeliğimiz zamanında bu kadar kalabalık değildi site. Ço9ğu kişi birbirini tanırdı anlayacağınız. Çok sık buluşmalar düzenlenirdi hem de şehir farkı gözetmeksizin. Ankara'daki İstanbul'a, İstanbul'daki İzmir'e, Ankara'ya ya da başka şehirlere giderdi. İnsanlar birbirlerini çok daha yakından tanırdı. Site içerisinde kimse birbirine yabancı değildi anlayacağınız. Smile Üye sayısı arttıkça herkesi tanımak olanaksızlaştı elbetteki ve bu da eski kullanıcıların birbiriyleriyle çok samimi olup, yeni üyeleri dışlıyormuş gibi görünmesine yol açtı Smile

Takılmayın bu kadar eski yeni olayına. Sonuçta önemli olan forumda yazmak, paylaşmak ama insan gerçekte de tanıdığı insanlarla daha bir yakın oluyor. Eskiyle yeniyle alakası yok bunun....

Ahhh Anarchist ahh
O kadar yolu teptik, Denizli'den kalktık geldik.. Ula orada rock mı var rocker mı var dedirtmedik.. Sen bizi yazmazsan, kim yazar yahu..

Bu arada benim bi şikayetim var.
Ben daha önce kayıt oldum.. Eeee atıldım.. ne yani ben şimdi yenimiyim Razz

DARK-LORD demiş ki:
Mesela ben anarchist'i hiç tanımam hiç yan yana gelmedik ama aynı barda yan yana kafa sallayıp deliler gibi bağırdığımızı iddia eden insanlar var imkansız çünkü o 2003 lü bir üye ben 2002'li hayatta konuşmam onla ve diğerleri ile kendimizi beğenmiş insanlarız arkadaş eskiyiz dağılan lan Smile

Bense bu adamı hiç tanımam.. kendisiyle bir çay bahçesinde çay içmişliğimiz de yoktur, oturup bir yerlerde buluşmuşluğumuz da..
hatta bir kaç gün sonra düğünde göbek atmışlığımız da olmayacaktır. Razz

Olmaz olamazda sen 2006 model bir üyesin ben 2002 Laughing aramızda dağlar kadar fark var bizim dötümüz kalkıktır bilader yaklaşamazsın yanımıza eskide gel Razz
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alp_khan

MesajTarih: Prş 24.08.2006 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Abi eskisek ne olacak yeni olsak ne olacak. Bende 2003 tarihinde üye oldum. Koca gidi 1 senede 2 kere anca uğramışımdır siteye aradan zaman geçti o zamanlar bir başka forum vardı. Kapandı heba oldu gitti. Baktık Turk Rock yenilebilir. Yedik onu biz. Smile 2004 de hesabıma ulaşamadığım için tekrar alp_khan nickiyle üye oldum. İlk tanıştığım adam fatih_the_conqueror oldu. Sonralarda ilk buluşmama gittim. İlk karşılaştığım soru kimsin sen ya ? oldu. Sonralarda Fatih gibi birçok dostum oldu. Sorsan 100 kişiye 5'i beni tanır. Smile Embarassed :p Kim bu adam sorusunada çok zaman şahit olurum. Eski yeni Turk Rock'ta en sevdiğim olay seviyeli muhabbetlerin dönebilmesidir. Yeni eski herkesin yorumu değerli olduğuna göre sallayın tarihi falan yazsın orda.

Hani okula yeni başlarsın bir dönem tarihi gibi olur. Onun gibi bişi vay be kaç yıldır burdayız der insan bakınca. Başkada bir halta yaramaz.
deadly
O Şimdi Asker :)
O Şimdi Asker :)

MesajTarih: Cmt 09.09.2006 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bazı sitelerde mesaj sayısına rütbe verilmesi gibi bir olay var. Bence bunun olması sizin dediğiniz gibi bir sorun yaratabilirdi. Ancak kiminin eski kiminin yeni olmasının herhangi bir zararı yoktur ve bence kaldırılmasına gerek yoktur. Eski üyeler tabi ki sitelerin kurallarını bildiklerinden yeni üyelere uyarılarda bulunabilirler. Ya da tanıdıkları kişilere takılabilirler mesaj atabilirler. Bu da sizi incitmemeli çünkü siz de gün geçtikçe eski oluyorsunuz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gorkyeah

MesajTarih: Cmt 16.12.2006 1:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bi dert o mu kaldı yani töbee Smile
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız