Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - nema(alternatif rock) - Ankara
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

nema(alternatif rock) - Ankara
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 14, 15, 16

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Archangel_uRiel

MesajTarih: Pzr 28.05.2006 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

meraldeki performansınız gerçekten süperdi harbiden kopardınız bizi Very Happy seneyede bekleriz... ama alt grubunuz biz olcas... yani şimdinin yeni 9ları Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maco

MesajTarih: Pzr 28.05.2006 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Archangel_uRiel demiş ki:
meraldeki performansınız gerçekten süperdi harbiden kopardınız bizi Very Happy seneyede bekleriz... ama alt grubunuz biz olcas... yani şimdinin yeni 9ları Wink

çok teşekkürler inanın biz de çok eğlendik umarım seneye de tekrar görüşürüz Wink
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ezgyy

MesajTarih: Sal 30.05.2006 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

M.E.R.A.L'le şimdiden en az 10 yıllık sözleşme yapın bence şenlikler için.her sene her sene zor oluodur ayarlamak Laughing şaka bi yana performansınız iiydi,şeytan azapta coverı ilginçti gerçekten.naftalini bilen ender kişilerden biri olarak(belki de tek kişi) el kaldırdım ama görmediniz sanırım Smile başarılarınızın dewamını dilerim,farklı mekanlarda nema'yı tekrar izlemek dileğiyle..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ceWo

MesajTarih: Çrş 31.05.2006 8:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ezgyy demiş ki:
M.E.R.A.L'le şimdiden en az 10 yıllık sözleşme yapın bence şenlikler için.her sene her sene zor oluodur ayarlamak Laughing şaka bi yana performansınız iiydi,şeytan azapta coverı ilginçti gerçekten.naftalini bilen ender kişilerden biri olarak(belki de tek kişi) el kaldırdım ama görmediniz sanırım Smile başarılarınızın dewamını dilerim,farklı mekanlarda nema'yı tekrar izlemek dileğiyle..

aslinda bu anlasma isi iyi fikir Razz cok tskler ezgyy bizde sizinle beraber olmaktan cok mutluluk duyuyoruz..
the_dawulcu

MesajTarih: Cum 09.06.2006 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yeahhhhh.....;P
jeqo

MesajTarih: Cum 23.06.2006 2:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Naftalin şarkısı çok güzel olmuş.Bir sonraki konser nerde ve acaba ankara'da bir bar programınız var mı?
ninex

MesajTarih: Pzr 27.08.2006 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

7 yıllık beraberligin ardından nema birlikteligi artık sona ermistir... artık grup elemanları kendi yollarında ilerleyecektir bugune kadar bize destek olan bizi konserlerimizde yalnız bırakmaya herkeze cok tesekkur ederiz... NEMA Sevgiyle Kucakladı...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
ceWo

MesajTarih: Cmt 02.09.2006 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sonuc olarak bu bi bitis deil Wink

hersey daha yeni baslior.. en kisa zamanda yeni olusumlar icinde karsinizda olacagiz.. Smile

Bu arada hala sevgiyle kucakliyoruz Very Happy
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 14, 15, 16
16. sayfa (Toplam 16 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız