| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Sir_xzyfos

|
Tarih: Prş 06.04.2006 16:54 Mesaj konusu: |
|
|
Rock'n Dark bünyesinde
Yüksek Sadakat ve Repertoire Dogs'tan Kaçırılmayacak Bir Konser..
İzmir Kemancı Bar'da Yapılacak Olan Konserin Biletleri Satışa Sunuldu.
14 NİSAN CUMA | Kemancı Bar - İzmiR
21.30
BİLET : Öğrenci 10 YTL - Tam 15 YTL _________________ www.band42.net
Born to loose , out to lunch !! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Sir_xzyfos

|
Tarih: Pts 15.05.2006 10:53 Mesaj konusu: |
|
|
ACELE
Repertoire Dogs Acilen Gitarist arıyor!!!!!! Seyahat engeli bulunmayan, Açık fikirli, Ekipmanı Tamam, Prezentabl ....... Ciddi olarak ilgileneler bize www.repertoiredogs.com dan mail yoluyla ulaşabilirler... _________________ www.band42.net
|
| Başa dön |
|
 |
Sir_xzyfos

|
Tarih: Cmt 27.05.2006 18:49 Mesaj konusu: |
|
|
Geçtiğimiz cuma Kanca ile pek eğlenceli bir haftasonu programı geçirdim. tümünün eline sağlık.. Ayrıca Özgünün tüm hafat bizle sahne alarak kulaklarımızın pasını gidermesi de ayrıca teşekküre şayan bir durumdu.. Çok yaşa özgün !! çok yaşa Kanca!!!
Ps... aslında kanca yaşamasa da özgünü biz mi kapsak??!!  |
|
| Başa dön |
|
 |
ipeeeeek

Kayıt: Aug 07, 2005 Mesajlar: 621 Nerden: Ankara, İstanbul, Malatya, Mersin
|
Tarih: Cmt 27.05.2006 19:00 Mesaj konusu: |
|
|
ya yazın olympos gölgede baya eglenmiştik... ama grubun adı mı benziyodu yoksa sizmiydiniz (bende yaslanıomuyum yaw ) _________________ hangimiz bi pıtta olsa kardeş diilizki.....sieeeee |
|
| Başa dön |
|
 |
cuzunyol

|
Tarih: Cmt 27.05.2006 21:06 Mesaj konusu: Gözlerimi yaşartan grup . . . |
|
|
Geçtiğimiz çarşamba 'Dungeon'da hayatımın en anlamlı dakikalarını yaşattığınız için çok teşekkür ederim. Müziğinizi gerçek anlamda hissedemeyen insanlar adına üzülürken, ben ve benim gibiler adına da oldukça mutluluk duyuyorum. Zira; 'diesel' t-shirtleri ve benzeri 'tiki' kıyafetleriyle içeri girip, yüzlerini buruşturup dışarı çıkanları gördükten sonra bunları yazma gereği duydum. Keşke sadece; 60's, 70's, 80's icra edilen bi bar'da hep sizi dinlesek. Sadece biz'ler olsak. Başka kimsecikler de olmasa. Yeter de artar bence.
Son olarak; yoğun yırtınışlarım sonucunda beni kırmayıp Pink Floyd (özellikle de bütün gece içimden geçirdiğim Comfortably Numb) çaldığınız için teşekkürü bir borç bilirim. Bıraksanız sabaha kadar yazabilirim belki ama fazla meşgul etmeyim.
İyiki varsınız..  _________________ Is there anybody out there?
Roger Waters İstanbul Konseri - videolar & resimler |
|
| Başa dön |
|
 |
ipeeeeek

Kayıt: Aug 07, 2005 Mesajlar: 621 Nerden: Ankara, İstanbul, Malatya, Mersin
|
Tarih: Cmt 27.05.2006 21:14 Mesaj konusu: |
|
|
sitedeki videoya bayıldım, cok eglenceli bi grupsunuz tahminimce neese insalla dinlemekte kısmet olur basarılaaaar _________________ hangimiz bi pıtta olsa kardeş diilizki.....sieeeee |
|
| Başa dön |
|
 |
TubeScreamer

|
Tarih: Pzr 28.05.2006 13:53 Mesaj konusu: |
|
|
| Sir_xzyfos demiş ki: | Geçtiğimiz cuma Kanca ile pek eğlenceli bir haftasonu programı geçirdim. tümünün eline sağlık.. Ayrıca Özgünün tüm hafta bizle sahne alarak kulaklarımızın pasını gidermesi de ayrıca teşekküre şayan bir durumdu.. Çok yaşa özgün !! çok yaşa Kanca!!!
Ps... aslında kanca yaşamasa da özgünü biz mi kapsak??!!  |
  Geçen hafta ben de çok eğlendim sevgili repertuar kardeşlerim,, Asıl ben teşekkür ederim,,,yine görüşmek üzre... _________________ Kanca / Gitar
Bizden bir video:
http://www.youtube.com/watch?v=hmcie-MA8mc |
|
| Başa dön |
|
 |
Alive-bass

|
Tarih: Pzr 28.05.2006 16:09 Mesaj konusu: |
|
|
| Sevdiğim ve sevdikleri müziği, yıllardır bıkmadan, piyasa kaygısı gütmeden son derece idealistçe icra eden Repertuar köpeklerini burdan ayrıca kutlamak istiyorum... Kolay gelsin arkadaşlar... |
|
| Başa dön |
|
 |
ehbaa

|
Tarih: Pts 29.05.2006 0:10 Mesaj konusu: |
|
|
| Mükemmel, harika, süper grup... |
|
| Başa dön |
|
 |
Sir_xzyfos

|
Tarih: Prş 29.06.2006 13:27 Mesaj konusu: |
|
|
Repetoire dogs 30 hazirandan itibaren Ali bar Altınkum-Didim'de sahne almaya başlıycak...
Haberiniz ola!! _________________ www.band42.net
|
| Başa dön |
|
 |
Sir_xzyfos

|
Tarih: Cmt 19.08.2006 15:55 Mesaj konusu: |
|
|
REPERTOIRE DOGS yıllardır süren isim karmaşalarından bunaldı. Yeni bir isim aranıyor gruba... Önerilerinizi info@repertoiredogs.com adresine maillerseniz ya da www.repertoiredogs.com da bize yazın bölümüne iliştirirseniz çok sevinicez... _________________ www.band42.net
|
| Başa dön |
|
 |
Sir_xzyfos

|
Tarih: Pts 04.09.2006 14:35 Mesaj konusu: |
|
|
İsim olayı sona erdi.... bundan sonra 42! adı ile sahne alacağız... bütün seven sevmeyenlere duyrulur. _________________ www.band42.net
|
| Başa dön |
|
 |
nrn_drum

|
Tarih: Pts 04.09.2006 14:57 Mesaj konusu: |
|
|
25 gun boyunca bulundugum didimde sadece 5 gun izleyemedim oda olur adeta mesai şeklinde gittigim mekanda calan grup sayesinde bi çok mesai arkadaşıda edindim şaka bi yana super denilesi bi grup bi grubu oturup 4 saat dinlemek kolay diil ama repertoire dogs bunu basarıodu adeta 4 saat bizi oturdugumuz yere cakıodu bu arada vokalin "rakı"ve " samsun216" sı bende ona karşı kuvvetli bi abi sevgisi dogurdu davulcu ve bass gitarist superdi .gitarist te beni şaşırtan bi çok şey vardı neyse sonuç olarak
cok ii bi grup umarım hiç bozulmaz
Cümletten hoşgeldiniz   _________________ http://www.myspace.com/themg06
Stick Swinger
-Melih- |
|
| Başa dön |
|
 |
yico

|
Tarih: Pts 04.09.2006 14:57 Mesaj konusu: |
|
|
42!
hayatın anlamı!
hayırlı olsun
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle... _________________ KANCA / Vokal
Taklitlerinden sakınınız! |
|
| Başa dön |
|
 |
Jemokan Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 04.09.2006 15:08 Mesaj konusu: |
|
|
ali arda bende dinledim sizi iyidiniz özellikle bass cı ve davulcu iidi gitarist başka sololar attı parçalara aama gine iyiydi yeni adnızla başarılar dilerim  _________________ Magnum Opus Bass opeth-to bid you farewell  |
|
| Başa dön |
|
 |
forsytia

|
Tarih: Pts 04.09.2006 21:06 Mesaj konusu: |
|
|
| geçen sene sayenizde süper bi yaz geçirdik hepberaber ANTALYADA sizleri çok özledikk |
|
| Başa dön |
|
 |
jan "Amatör gruplar" mod.

|
|
| Başa dön |
|
 |
|