Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Prş 17.08.2006 12:11 Mesaj konusu: Laney Lx 20 R ve Laney Lx 20 D hakkındaki görüşleriniz?
mrb arkadaslar..laney lx 20r veya lx 20d almayı düşünüyorumda deneyen veya kullanan arkadaslar varsa görüşlerini almak istedim..2amfi arasındaki tek fark lx 20d modelinde efektler bulunuyor..ben yeni baslıyorumda bu efektlere ihtiyacım olurmu?bu 2 amfininde tonları nasıl?kalitelimidir?yoksa 1-2ay içerisinde bozulan dandik bir modelmidir?bilenler varsa anlatırlarsa sevinirim..herkese şimdiden çok teşekkürler..
ben de laney lx20 var,gerçekten tonlar harika reverb, yok sadece,crunch tonu var diye almıştım zaten,ama r ve d hakkında hiç bilgim yok ama lx20 bana bu rahatlığı veriyorsa r vd d molelleri harikalar yaratır...
Bende bir ara HCM15 vardı fiyatına göre sağlam bir amfiydi ama distortion ı sevmemiştim metale uygun değildi.
Bir de lg serisi var (LG-20R) yeni çıkmış galiba, onun farkı nedir acaba? _________________ Cort X-2 lh ~ Behringer GDI21 ~ VS15
SATILIK/TAKASLIK MARSHALL VALVESTATE 15
Kayıt: Oct 13, 2006 Mesajlar: 457 Nerden: Trabzon-Giresun-Konya
Tarih: Prş 26.10.2006 18:50 Mesaj konusu:
tam acmayı dusundugum konu ıyıkı acmamısım forum ahalısı ezerdı kesın :$ ama daha fazla yorum yapacaklar yokmu bende aynı sekılde kararsızım _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. bu foruma uygun ımzayı 3 senedır bulamadım
Tarih: Cmt 06.01.2007 17:10 Mesaj konusu:
dist. sert değil, cleanler ve reverb'ünü çok seviyorum. _________________ --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız