turkrock.com

uvidinli
uvidinli
Sorma kardeşim, çok absürd bir ifade tarzı bu!..Eğer sahneyi / aktif-profesyonel müziği bıraktım dese anlayacağım...Genellikle hiç başlayamamışlar bırakıyor, ve onun adı da VAZGEÇMEK...Aslında o da yanlış bir ifade!..Müzik annenin ninnisiyle başlar ölüm ilahileriyle son bulur...Evrenin dili müzik, sana ait olmayan şeyi nasıl bırakabilirsin ki?
RebelYell
RebelYell
Bence sürekli evde tek başına çalmak yüzünden böyle oluyo. Sürekli tek başına olduğun zaman sıkılmaya başlıyorsun ben buna bağlıyorum. Yanında bir kafa dengi adam olsa bile böyle olmaz bence.
arkham_rock
arkham_rock
Ara verilebilir, dönem dönem motivasyon kaybedilebilir ama bırakmak demek, zaten o işi hiç sevmemişsin, o virüsü hiç kapmamışsın anlamına gelir. Bırakan kişi için de hayırlı olur.
Sefil Müzisyen
Sefil Müzisyen
@RebelYell müziği bırakmak tabiriyle haşır neşir olmaktansa, çok değil biraz sosyal olmak kurtarır aslında. Bu pekte bahane değil kanımca :-)

@uvidinli ağabey ve @arkham_rock buna kesinlikle katılıyorum...
uvidinli
uvidinli
Ben bol resim üstü az müzisyenim:))) Yani, kendimi resim,yazın ve şiir alanında daha yetkin görürüm. O zaman da Şeker Ahmet paşa'nın hatırladığım şu sözleriyle @arkham_rock kardeşimin ifadesine destek vereyim : "Resim (sanat) tutku ve şehvetle icra edilir, ve zaman zaman yitirilebilir, o zamanda yeniden şehvet duyulana kadar ara vermeli ve o duygu gelince dört elle sarılmalıdır."
uvidinli
uvidinli
(Not:Kişi ya da İfade aynısı olmayabilir, hatırladığım şekilde yazdım. Sürç-ü lisan ettiysem affola!..:)))
Sefil Müzisyen
Sefil Müzisyen
Hangimiz bol müzisyeniz ki @uvidinli ağabey? :-) felsefi bir tarafta var sizde :-)
Geri
Üst