turkrock.com

santamarias
santamarias
500 TL'yi geçmemeli.
yigit_
yigit_
peki güvenilir isimler varmı ankarada bildiğiniz ?
santamarias
santamarias
Maalesef. Hani bilgi sahibi değilim. Ben genel olarak gösterdiğiniz klibe bakıp tahminimi söyledim. Çünkü bir stüdyo içinde 3-4 saat geçirilerek çekilecek basit bi klip. Edit kısımları daha yorucu olur. Hani çok pahalı bi şey istenirse paralar 1000 liraya çıkarsa kabul etmeyin öyle diyeyim sadece.
  • Beğen
Tepkiler: yigit_
yigit_
yigit_
Hocam retroyu biliyorum hatta provalarda da ordayız ancak fiyat olarak fazla olabilir diye başka alternatiflere de bakayım dedim. Yine de dediğiniz gibi bir sormakta fayda var zaten kalite konusunda da retrodan şüphem yok :)
nothingman
nothingman
Merhaba Vatoz Film var sinema öğrencileri olarak arkadaşlar arasında kurduğumuz. Uzun zamandır böyle işler yapıyoruz. Noxus da performans videoları klip çekimleri yaptık. Bir süredir beraber çalışmıyorum fakat irtibata geçebilirsiniz Facebook sayfası üzerinden. Referans videolar youtube kanalında var Vatoz Film'in. Asım abinin belgeselini de referans olarak izleyebilirsiniz. Bir fikir edinmenizi sağlar.
yigit_
yigit_
Vatoz film deyince direk geldi aklıma belgesel. Ancak şu an bütçe konusu da çok önemli bizim için o açıdan nasıldır ?
nothingman
nothingman
nothingman
nothingman
Bu çekilecek klibe göre değişecektir o yüzden Facebook sayfasına bir mesaj bırakın. Özgür arkadaşım yanıtlayacaktır bütün sorularınızı. Bütçenizi çok aşmayacaktır ama o konuda rahat olun attığınız klibe göre. :)
Geri
Üst