• Akşamları canım sıkıldığında Steelheart - She's Gone açıp, kaderime küfredip diyafram egzersizi yapıyorum. Tavsiye ederim.
    Bravo, doğru yapıyorsunuz, ama o kadar da sıkmayın kendinizi... :)))
    • Beğen
    Tepkiler: hackeiommi
    Atakan Ulubay
    Atakan Ulubay
    Forumda öyle yazılar, görüşler görüyorum ki, şu yazdığım yazıda bile reklam yapıyo vs diyen çıkar diye 2-3 kere düşünüp bastım göndere. Sorun bende mi forumda mı bilmiyorum :)
    uvidinli
    uvidinli
    Bence, fikriniz neyse çekinmeden söyleyin ve de yorum ya da görüşünüzünün satıştaki gitarınızla bir ilgisi olmadığını da açıkça belirtin derim. Kötü niyetli olmayan kimse yanlış anlamaz, rahat olun..
    Maple klavye için temizlik ürünü önerisi olan var mı?
    EMM
    EMM
    Cilasiz derken, cilali ama dokuluyorsa bakmak lazim. Cunku benim onerim, eger cilasizsa, su zimparasi alip girismek. 2000likten baslayip, belki daha az, bir guzel zimparaladiktan sonra 2400 zimpara ile iyice puruzsuzlestirilebilir. Bu sayede fretler piril piril olur, korozyon temizlenir ve kararan sap rengi acilmaya baslar. Ama dokulen cila soz konusu ise bir secim yapmak lazim.
    EMM
    EMM
    Komple cilasi zimparalanip oyle kullanilabilir. Ya da yeniden cila atilabilir. Buna gore de bakim kosullari degisebiliyor. Isterseniz baslik acin oradan konusalim.
    Atakan Ulubay
    Atakan Ulubay
    Çok sağolun hocam vakit ayırıp cevap yazdığınız için. Fender forumlarını da inceleyip uygulayacağım söylediğinizi :)
    • Beğen
    Tepkiler: EMM
    Spor yaparken kullanmak için kulaklık önerecek var mı? Özellikle yüksek tempolu koşu için.. (sennheiser/adidas kullandım pek verim alamadım)
    Ekipmanın mı sana yetmiyor, sen mi ekipmanına yetmiyorsun? Alım satım öncesi ilk soru bu olmalı.
    CanTe
    CanTe
    İkisi de değil, burada ben dahil bir çok kişinin tek derdi gear acquisition syndrome :D Kısaca GAS. Aslında elimdeki ekipman bana yetiyor şu an, gel gör ki yeni şeyler deneme isteği... Tüm ekipmanı bozdurtabiliyor.
    Atakan Ulubay
    Atakan Ulubay
    Doğru söylüyorsun.. Ama bir yerde durup kendisine bir bakmalı insan. GAS sayesinde eski ekipmanını arayan insan da çok :D
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Geri
Üst