turkrock.com

insanatomystic
insanatomystic
Aracım, Hyundai ix35. Firmanın kendi taktığı bir multimedya sistemi. Arka koltukta olan değil, ön konsolda olan, GPS li olan...
9cerberus97
9cerberus97
Megane 3 aracımda kullanıyorum necvox, müzik dosyalarımı 320 kbps olarak atıyorum flac ve cue yi de sizin için deneyip cevap yazıcam buradan, sd kart 32 ye kadar desteklemekte benim cihaz ancak usb girişide mevcut oradanda dinleyebilirsiniz.
9cerberus97
9cerberus97
Ancak şunu söyleyebilirim ki cihazın sesi sürme kalitesi pek iyi sayılmaz. Kesinlikle flac la 320 kbps arasındaki farkı duyurmaya yetmeyecektir. Bunun yanında menü geçişleri ve arayüz oldukça vasat. Navigasyon oldukça stabil çalışıyor ancak haritayı son sürüme güncellememe rağmen belli başlı yerleri bulmakta güçlük çekiyorum.
9cerberus97
9cerberus97
Geri kalan diğer fonksiyonların hepsine oldukça başarılı, ama aletten tek beklentiniz müzik kalitesi ise necvox u pek tavsiye etmem.
insanatomystic
insanatomystic
Menu geçişleri, Ara yüz, dokunmatik hızı vs. Gibi durumlarda hem fikiriz hocam. Navigasyonu sanırım yol bulma amacı ile hiç kullanmıycam. Gidip geldiğim belli başlı yerler var, oraları da iyi biliyorum zaten. Ama olmadı bir avantaj tabi :).
insanatomystic
insanatomystic
Önceliğim muziklere ulaşımın kolay olmadı ve ses kalitesi. Sanırım necvoxlarda 2 tip varmış. Biri normal diğeri de platinum modeller. Benimki hangisi bilmiyorum. Usb girişi aracın kendisinde var. Ama ben istedim ki, sabit bir sd kart olsun. Ve uzun zaman çıkarmadan kullanabileyim.
insanatomystic
insanatomystic
Arşivimde 320 çok az var. Nerede ise hepsi 24 bit flac dosyalar. Eğer flac çalıştırmıyor ise, mecbur bir de 320 kbps arşiv yapmalıyım.
9cerberus97
9cerberus97
Anladım sizi hocam, bende usb uzantısını aletin arkasından aldırıp torpidodan verdim. Usb sürekli takılı hemde torpidonun içinde olduğu için görüntü kirliliği yok tavsiye ederim sizede, çünkü sd kart flacı desteklese bile malum boyut sıkıntısından sadece sd yetmeyecektir.
9cerberus97
9cerberus97
Bütün flac arşivimi 320 ye çevirme zahmetine geçen sene girdim bende. Valla o işe girişine kadar flac destekleyen yeni alet alınır öyle bir işkence :) deneyip bugün içinde dönücem size hocam
insanatomystic
insanatomystic
Şimdi torpidoya baktım. Orada bir usb çıkışı var kablo ile. Ama üzerinde 3g/wi-fi yazıyor. Az önce de necvox un üzerindeki DVD yazan (sağ taraftaki) sd kart slotuna 16 gb taktım. Ama tanımadı sanırım.
9cerberus97
9cerberus97
O kablo ayrı hocam, onun yanında bide usb için var bende. Sd bende 32ye kadar görüyor. Bu arada denedim şimdi flacı, malesef okumuyor :(
Geri
Üst