• 13-14 yaşlarımdaki gibi metal müzik dinleyemiyorum artık. Kafa kaldırmıyor. En fazla hard rock-alternate metal. Erken mi yaşlandım acaba?
    xenrunner
    xenrunner
    Yok, stresten. Emekli olunca geçiyo :))
    Grimreaper21
    Grimreaper21
    aynen ben de o yaşlarda metal müziğe başlamama rağmen şu an caz müzik dinliyorum. ki 6 ay öncesine kadar artık djent gile kadar yükselmiştim. hevesimi aldım galiba yaş 21 bu arada :)
    15w'lık old but gold bir combo amfim var. Tolexi biraz hırpalanmış durumda. Orijinal tolexini söküp kot kumaş ile kaplamak istiyorum.+++
    AtoFi
    AtoFi
    Teşekkürler
    fade2black
    fade2black
    Kolay gelsin. Sakın evde yapmayın bu arada. Dışarıda yapın. Balkonda mesela. Ancak havalar da buz gibi. Bence biraz bekleyin. Çok solursanız o yapıştırıcı havasını yoğurt yiyin.
    • Beğen
    Tepkiler: AtoFi
    AtoFi
    AtoFi
    Ev bahceli zaten bahcede yaparim da. Havalarin isinmasini bekleyecegim cidden. Bu havada yataktan cikasi bile gelmiyor insanin...
    Şu internet engellemesi olayına çok aşırı derecede gıcığım. İşimiz gücümüz var be kardeşim, s**tirtmeyin yavaşlatmanızı ya...
    Japon üretimi Tokai veya Edwards Les Paul gitarlardan nereden temin edebilirim?
    Berkay Aşar
    Berkay Aşar
    Forum üzerinde bir kaç tane ilan vardı Tokai Les Paul'ler ve manyetikleri için.
    Japon üretimi Epiphone gitarlar cidden mükemmel aletler ya
    uvidinli
    uvidinli
    Öyledir... Bende Elite var, tadından yenmez. :)))
    • Beğen
    Tepkiler: AtoFi
    Peavey 6505+ kafa neden bu kadar ucuz muadillerine göre? Parçaları çinde falan üretilip abd'de birleştiriliyor sanırım?
    Coder_
    Coder_
    Anladım. İç panelde designed in USA yazıyor. Dış panelde Made in China yazıyor diye biliyorum yeni modellerde. Hatta made in China yazısı bariz belli eğer thomann dakine bakarsanız. Ama siz gördü iseniz daha iyi bilirsiniz. Ona diyecek bişeyim yok.
    E
    eyazıcı
    Çoğu elektronik uzakdoğu üretimi zaten, kalite kısmı markaya kalmış. Kullanıcı yorumları üzerinden karar vermek daha mantıklı.
    • Beğen
    Tepkiler: AtoFi
    sixfeetunder
    sixfeetunder
    Bendeki 2012 modeldi made in usa di fakat yeniler made in china yabancı forumdakiler çin olanların lead kanalı çok noisy diyorlar anlıycağınız büyük bir devide sonunda bitirdiler.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Geri
Üst