• Fuzz pedallarındaki bias knobu ne işe yarıyor? Germanium fuzzlarda özellikle.
    nothingman
    nothingman
    @Shonage Teşekkür ederim. :) @Grundar yakın zamanda oxfuzz sipariş geçmeyi düşünüyorum Kanada'da bir arkadaşım var oxfuzz'ı üreten arkadaşa yarım saatlik mesafede oturuyor hatta, fırsat bu fırsat deyip... Siz hangi fuzz pedalını kullanıyorsunuz?
    Grundar
    Grundar
    Analogman Sunface Nkt 275 (White dot)...Benimki de fena değil...
    nothingman
    nothingman
    Allah çarpar abi şakası bile olmaz bunun. :) @Grundar
    Yok mu Rat satacak olan? :/
    Yamaha thr10 vs thr10c... Yok mu yardım edecek olan?.. :(
    nothingman
    nothingman
    @ervin Route808 var şu an elimde. Aklımda da bir fuzz var açıkçası. Thr10c'de karar kıldım uzun araştırmalardan ve sizin yorumlarınızdan sonra. Alet geldikten sonra deneme yanılma durumları ile dediğiniz gibi bir fuzz ya da ihtiyaca göre bir pedal gelebilir. Teşekkür ediyorum yorumlarınız için.
    nothingman
    nothingman
    @EMM Bu aletleri kullananlar memnunlar bir şekilde evet fakat 10x kullanıcıları aşıklar resmen. Sizde de bunu görmüş oldum. :) 10c'deki drive muhtemelen yer yer bana da az gelecektir, drive pedalları ile bir şeyler elde etmeye çalışacağım bu konuda, bir dual overdrive da edinebilirim duruma göre. Amfinin ses örneklerini bir çok kez dinledim. Hakkında bilgi topladım.
    • Beğen
    Tepkiler: EMM
    nothingman
    nothingman
    ...Fakat bilgisayara bağlayıp yapılacak işlerde preset deniyor galiba bunları kaydetmekte yetersiz kalabilirim. Bu konularda da kapınızı çalabilirim gelecek haftalarda.
    Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Karar vermemde gerekten etkili oldunuz her ikiniz de. :)
    • Beğen
    Tepkiler: EMM
    En büyük hayallerimdendi onunla tanışmak ne mutlu ki bu sevinci kısa bir süre önce yaşadım ve şimdi bu haber çok üzgünüm..
    nothingman
    nothingman
    Beraber ölümsüz bir anı ortaya çıkardık, Yeni rock dalgasının doğuşu belgeselini çektik, beraber olduğumuz her an Asım abi bir ders verme çabasındaydı. Güzel insandı.
    Yıllardır tek bir pena kaybetmedim, geçenlerde bir jazz III aldım şu an yok ortalarda...
    • Beğen
    Tepkiler: dokuku
    nothingman
    nothingman
    Hoşbulmadım @mecmast :) XL series olanı var o kaybolmadı ama tedirginim :)
    • Beğen
    Tepkiler: dokuku
    dokuku
    dokuku
    :) :) Ben 2004'ten beridir Jazz III kullanıyorum. İnsan zamanla alışıyor kaybolmasına. Ama ummadık yerden de çıkıyorlar. Jazz III ile devam edeceksen acizane tavsiyem alırken 4-5 tane alman :)
    nothingman
    nothingman
    Bu XL olanı sanki daha konforlu geldi bana, hoş diğeriyle pek çalamadan uçtu gitti :) Do re ye uğradığımda alacağım mutlaka :)
    • Beğen
    Tepkiler: dokuku
    Akustik gitarda sedir ön kapak bir handikap mıdır? Artıları eksileri tecrübeleriniz dahilinde nelerdir?
    Analogman KoT- JHS Double Barrel karşılaştıran var mı?Videolar mevcut ama sizlerden de fikir almak istiyorum çok farklı pedallar da olabilir
    • Beğen
    Tepkiler: novadore
    nothingman
    nothingman
    Bu yaz ikisinden birini almayı düşünüyorum Amerika'dan. Kot da karar kilarsam siparis gecmeyi de deniycem bekleme suresini göze alıp çok aciliyeti yok neticede. Ben bir kanalı tipik ts bir kanalı daha yüksek çıkışlı bir pedal istiyorum büyül ihtimalle iki pedal da isteklerime karsilik verecektir.
    • Beğen
    Tepkiler: Yetgin
    Yetgin
    Yetgin
    Ben şu an Morning Glory kullanıyorum. Memnunum ancak imkanım olsa kesinlikle KoT'a geçerim :)
    novadore
    novadore
    JHS über alles!
    Chicago iron octavian'ı bilen, deneyen, seven, sevmeyen, hakkında bir şey duyan varsa tecrübelerinden, duyumlarından yararlanmak isterim.
    ogulcaan
    ogulcaan
    Sizden duydum ve cok begendim. Getirtin, bgenmezseniz fiyat konusalim :D
    nothingman
    nothingman
    :) Aslına bakarsanız burada alınık ilan açacaktım fakat pek sanmıyorum olacağını. Tuzak bir soruydu aslında elinde olan varsa satmaya ikna etmek için :D Bende Fulltone UO var yakın pedallar aslında ama kahrolsun Kenny Wayne Shepherd. :( Bu arada getirtmek zahmetli o yüzden o topa girmeyeceğim sanırım, ama siz düşünürseniz takipteyim :D
    ogulcaan
    ogulcaan
    Yok yahu benimki de tuzak yanitti zaten :D.
    İlk Boss pedalımı aldım az önce sadece boss adaptörle kullanın yazısı mevcut bildiğiniz gibi, fueltank jr ile kullansam sorun çıkar mı yani?
    Ankara'da gitarımı ufak tefek ayarlar için götürebileceğim nereler var? Ve birde Müzik Tekno Sedat Arık nasıldır bu konuda?Sevgiler saygılar
    nothingman
    nothingman
    @yigit_ @welmour @Can Temtek @kaancan98 ben bir kaç küçük ikinci el eşya bırakmıştım kendisine Amerikan Strat var bende birkaç küçük işlem lazım diyince, onu doğru bana getir ben stratçıyım dedi ben de de şöyle bir strat var Erkin Koray'dan aldım falan dedi ben de anlıyor herhalde dedim ama buraya da yazmak istedim yine de :)
    • Beğen
    Tepkiler: CanTe
    nothingman
    nothingman
    @Can Temtek estağfurullah ayıp olmadı aksine çok yardımcı oldunuz. :)
    • Beğen
    Tepkiler: CanTe
    nothingman
    nothingman
    @welmour Cs'de luthier mi ahahaha ne hikayeler ne orjinal tipler varmış meğer. :) Tolga abi ile konuşmuştum Süleyman abiden pedal almaya gittiğim bir sıra ama Müzik Tekno'da öyle bir muhabbet dönünce (biraz da şüpheciyimdir) buraya da yazmak istedim. Hem yeni yerler kişiler tanıma açısından.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Geri
Üst