turkrock.com

Wasp
Wasp
Gerekirse manyetik değiştirip hem maiden hemde pink floyd çalacam. Hss. Köprüden süper iş beklemiyorum ama zırt pırt akort kaçırıyor mu acaba? Var mıdır kullanan?
delfin müzik
delfin müzik
Kesinlikle tavsiye ederim. Elimdeki japon vintage plus ve ltd st203 fr arasında önemli kalite farkı yok. Ltd nin bu serilerini usa fender & squier klasmanı gibi düşünmeyin. St serisine gerçekten özen göstermişler.
  • Beğen
Tepkiler: Wasp
delfin müzik
delfin müzik
Kişisel görüşüm mexico fenderlerden daha üstün olduğu, ancak fr serisinde kullanılan floyd rose en alt segment olmakla beraber forumda biraz araştırırsanız sadle bölümlerinin kolay bozulur olduğunu görürsünüz.
  • Beğen
Tepkiler: Wasp
delfin müzik
delfin müzik
Usa fender floydrose serisi kullanmış birisi olarak şunu rahatça söyleyebilirim ki ufak bir floydrose modifiyesi ile sorunsuz bir gitar olarak kullanılabilir
  • Beğen
Tepkiler: Wasp
Wasp
Wasp
Çok teşekkürler yorumlar için. Iron Maiden + Pink Floyd 2 farklı kulvar 2 gitar alacak parada yok hss frli strat iş görür gibi. FR'si idare etse bir süre yeterlidir. Çin üretimi sanırım bunlar?
Wasp
Wasp
st213 olanda viyetnam sanırım?
delfin müzik
delfin müzik
Bende ki st203 fr üzerinde üretim yeri yazmıyor, araştırmadım açıkçası Japon esp ile aynı anda karşılaştırmanızı isterdim, kullanılan ağaç ve işçilik farkı yok diyebilirim (bendeki gitarlar için)
Wasp
Wasp
Bir tane satan var da china yazıyor headstockta. Sizdeki farklı yerde üretilmişse işçilik farkı olabilir. Gerçi denemeden almam zatende boşuna gidip denemekte istemiyorum :)
Geri
Üst