turkrock.com

northerner
northerner
adama zorla ibanez sevgisi aşılıyorlar, 2 yıldır vazgeçmiştim ne güzel,lespaulada huzur buldum olmadı şimdi
barrios
barrios
Bu adam artık Suhr ile çalıyor. Eski Ibanezler bardak oldu:)
northerner
northerner
su an ne caldigi önemli değil, o dönem ibanez ile neler yaptığı önemli. Artık bardak mı oldu kova mı oldu bilemem ama ibanezin değişik bir ekolü var. Olay shur-ibanez tartışmasına gitsin istemem tabi, sadece videoya odaklanın
forbidden_city
forbidden_city
Bana direkt 'koa' ağacı sevgisi aşılıyor :D Bir de bu Reb Beach abimizin tonları -şimdi daha da fazla- epey tight. Bu parçadaki riff, çok net şekilde duyuluyor ve parçanın kalitesini direkt etkiliyor bence. Yani ses karakteri, besteyi daha güzelmiş gibi duyuruyor. Ton zevkini beğeniyorum bu adamın.
barrios
barrios
@northerner : Ben Reb Beach'in çalışına odaklanalı şöyle bir 25 sene filan oluyor:) Videoyu da herhalde bir 10 sene önce filan izledim:) Kendim de sıkı bir RGci olarak şöyle bir 15 sene filan geçirdim. Orada yaptığım espri, sadece Ibanezlerin bugün ne olduğu ile ilgili değildi aslında.
barrios
barrios
Beach bugün artık çok daha "ağır abi" kıvamında çalıyor, çünkü Whitesnake'de yanında çalan herifçioğlu, zaten onun 80lerdeki halinin bugünkü versiyonu gibi. Farklı bir gitar markası, muhtemelen Kaan'ın da dediği gibi daha da iyi bir ton arayışına gitmenin, hatta çalımındaki değişikliğin ve dönüşümün de simgesi bence.
northerner
northerner
kaç yıldır takip ettiğinizi ve kaç yıl önce izlediğinizi ve kaç yıl rgci olduğunuz sormadım ben, zira odaklanmalısın da demedim. Video güzel, adam güzel, ton güzel, gitar güzel. İzleyenler video odaklansın yeter.
barrios
barrios
Espriye "bardak mı oldu, kova mı oldu bilmem" diye ciddi ciddi yanıt verdiniz. Sonra "senin ne olduğunu sormadım ben" küstahlığına doğru uzandınız? Üstüne bir de insanlara ne yapmaları gerektiğini söylemeye kalkmışsınız. Blokladım gitti.
Geri
Üst