turkrock.com

hakan01
hakan01
Forumu nasıl daha kötüleştirebiliriz çabalarının sonucunda banlandı kendisi.
WayTooBaD
WayTooBaD
Uzun süredir yoktum konu neydi peki ?
RebelYell
RebelYell
Yine basit bir konu.Konu içeriğini değiştirirken noktalama işareti gibisinden bişeydi sanırım tam hatırlayamadım. Uyarı puanı dolunca malesef ban yedi .
wolkN
wolkN
Kendine ait bir başlığın ilk mesajını düzenlediği için (sanırım içeriği sildi)
PASLIBEYLER
PASLIBEYLER
Durum kısmına zırt pırt yeni konu açanlara küfür içerikli bir şeyler yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam, kavgalı olduğu bir üye yazıp sildiği o mesajı ss olarak atınca banlanmış olabilir. Attı yani tahminimce o küfürden dolayı banlanmıştır, bir noktalama işareti yüzünden olduğunu sanmıyorum.
masterofmasters
masterofmasters
Hakan özel bir arkadaş. Sitede çok insana yardımcı oldu, ciddi vakit ayırıyordu buraya. Onun için açılan başlığı kaçırmışım, yazardım oraya da. Severim Hakan'ı ve görüşürüm ara ara. Tamam kurallar var da insanların laf arasına gizlenen ayarlara, uyanıklığa tahammül sınırı da var. İşte Hakan dayanamayıp direkt yazmış.
WayTooBaD
WayTooBaD
Üzüldüm uzaklaştırılmasına çok değerli bir kişiydi baya güzel bir sohbetimiz vardı kendisi ile umarım tekrar ulaşabilirim kendisine farklı kanallar ile.
Gitarı Olmayan Gitarist
Gitarı Olmayan Gitarist
Umarım geri gelir:( Banların bu forumda süresi var mı?
masterofmasters
masterofmasters
Anladımki kaşınanı kaşımayacaksın, hatta umursamayacaksın.. Bırak kaşınsın dursun.. Forum kuralları açık, hep te açıktı.. Sinirine hakim olamıyorsan o gün yazma, bekle ertesi gün yaz.. Hatta karşındaki de beklesin ne yazacak diye.. Daha eğlenceli.. Belki stres azalınca muhabbette düzelir..
uncanny
uncanny
Kaşınanı zaten kaşımayacaksın ama peki bizdeki bu abimiz yaptıysa mutlaka karşıdaki kaşınmıştır ön yargısı neden var? Kaşınan kimse de yok ortada. Adam durduk yere sinir krizine girip ortamın tadını kaçırıyor. https://turkrock.com/konu/37024/sayfa-141#post-1110035
Gitarı Olmayan Gitarist
Gitarı Olmayan Gitarist
Hackeiommi bu forumda gördüğüm en sabırlı abilerimizden... Abartısız. Belki stresli olduğu bir zamana denk gelmiştir.
masterofmasters
masterofmasters
Anca vakit buldum yazıyorum.. Ben karşımdaki insanın beni tahrik edici söylemlerine kaşınmak derim, Hakan'ın "belki" ilanın altındaki alayı anlamaması gibi, herkes diğer başlıktaki lafların altındaki alayı da anlamayabilir.. Siz oradaki sarcasm denen mevzuya basit bir şey dersiniz, ben tanımadığın adamın ilanında cıvıklık derim..
masterofmasters
masterofmasters
Hakan'ın kendisini, üslubunu seveni vardır, sevmeyeni vardır ayrı konu, şahsen de tanımaktan mutlu olduğum güzel insandır benim için.. Sarcasm filan çokta fifi.. Ben olsam muhatap olmazdım ya da akşama kadar sarcasm yapardım... Gerçi onun alasını biliriz biz, tariz derler bilir misiniz..

Tahir efendi bana kelp demiş
iltifatı bu sözde zahirdir,
Maliki mezhebim benim zira,
itikadımca kelp tahirdir..
uncanny
uncanny
Ama orada Hakan abiniz sarcasmı anlayamadığı ifade edildiği için tahrik olmuyor. Sarcasmı anlayamadığı için tahrik oluyor. Bunun üzerine sarcasmı anlayamadığı kendisine söyleniyor. İşte bu kafayla her şeyi karşıdaki kaşınıyor diye yorumlayıp her türlü (sözsel/fiziksel) şiddeti hak görüyoruz kendimize.
masterofmasters
masterofmasters
Takıldı bu sarcasm kelimesi de. İyi de burada zaten çoğu üyeler paylaşımlardan birbirini biliyor, bazılarını şahsen tanıyor. Ben hiç yoksa 20 kişi sayarım şahsen tanıdığım. Neye cıvıklık dediğimi tekrar etmeme gerek yok, burada o tarz bir üslup hoş değil.
masterofmasters
masterofmasters
Direkt söylenir fiyatın fazla diye veya özelden yazılır. Oğulcan da burada bir kaç yıldır düzgün yaklaşımı ile belli bir üye. Bir halt yakalamış gibi her mevzuya yorum yazmamak, önce şöyle olması daha doğru olmaz mıydı diye "direkt" sormak lazım.
masterofmasters
masterofmasters
O zaman biz de yeni her üyenin bir saçmalığına takılıp ayar verelim. Gerek yok, arkadaş kazanalım. Sarcasm, espri filan yapacaksan önce tanı insanları, herkesin üslubu seviyesi kaldırmaz.. Ben mesela tanımadığım adamın bana da çevreme de böyle cıvıklığına gelemem.
masterofmasters
masterofmasters
Ayrıca Hakan şiddet filan yapmadı, nerden çıkartıyorsunuz.. o capsteki lafı da adresi belli olduğu için ayıp oldu ama başka kelimelerle de ifade edip deşarj olabilirdi... zz22b nickli üye 2 Şubat 2017 üyesi, 1 Mart 2017'den beri yok..
masterofmasters
masterofmasters
Diğer tartıştığı ise 3 Mart 2017 üyesi ve 2. mesajı Hakan'a..
""Canim ya kıyamam :) Daha yapılan sarcasm'ı anlayamıyorum demiyor da. Nasıl bir kompleks insani bu hallere düşürür insan gercekten hayret ediyor. Evlerden uzak gercekten....
Geri
Üst