turkrock.com

Single_FACTOR
Single_FACTOR
yetmez, daha da gelsin.
Maboula
Maboula
Göklerden gelen bir karar vardır.
Gitarı Olmayan Gitarist
Gitarı Olmayan Gitarist
Madem kalabalıklaştı, artık bize müsaade...
K
KoNt87
yol geçen hanı
Wuthred
Wuthred
Yavaş gelsinler, saçları başları dağılmasın.
blackfriday666
blackfriday666
Şimdi ırkçılıkla suçlanacağım ama 90larda Irak tarafından gelen malum kesimin bugün ne halde olduğu ortada, geleceği tahmin etmekte zor değil.
cadrian1
cadrian1
Bu durumdan o kadar rahatsızım ki geceleri uykum kaçmaya başladı.. Nasıl bu kadar sindirildik ki biz hiç kimse sesini çıkartamıyor anlamıyorum. Daha neyi bekliyoruz onu hiç anlamıyorum herkes birbirine paslıyor herkes ilk adımı birbirinden bekliyor ne olacak daha böyle inanın bilmiyorum
7r7
7r7
gelsinler gelsinler, tatlısu humanistlerini görmüş oluruz biraz daha :D
Grimreaper21
Grimreaper21
@blackfriday666 çünkü ırkçı bir söylem. O malum kesim dediğiniz insanları saddam kimyasallarla öldürdü. Irakta 2 milyon kürt diasporaya uğradı. Bir çoğu yoldayken öldü. Nasıl bir vicdanla söylüyorsunuz bunu?
Grimreaper21
Grimreaper21
@blackfriday666 yerinden canından malından edilen bir halkın ırkını söylemekten dahi aciz olup malum diyorsunuz. Sonra da ne yaptıkları ortada diyorsunuz. Küçücük çocukların haftalarca, aylarca yabani dağlarda aç susuz canı için göç ettiğini göz ardı etmeyin. 92 de yapılan göç bir insanlık ayıbıdır...
7r7
7r7
@Grimreaper21 madem ölümden bahsediyoruz, binlerce Türkiye cumhuriyeti vatandaşıda oradan gelenler yüzünden öldü, şu an suriyeden geleneler yüzündende binlercemiz daha tehlike altında. Önemli olan sayı veya kimyasalmı yoksa kendi vatanınmı?
Grimreaper21
Grimreaper21
@7r7 vatan kavramının canı cehenneme dostum benim için. Bir insanın hayatı topraktan daha önemlidir. Ordan gelenler ile pkkyı bir tutmayın. Oradan gelen insanlar kdpli idi. Pkk ile bi alakaları yok. Bugün o insanların çoğu doğuda varoş mahallelerde oturuyorlar. Silah alıp askerimizi öldürmüyorlar. Pkk kürt milliyetçisi diye bütün kürtlere mal etmemek lazım. Işid müslüman diye bütün müslümanlar terörist değil.
blackfriday666
blackfriday666
Eğer milletini, vatanını sevmek kollamak, kültürüne, tarihine bilinçli şekilde sahip çıkmak ırkçılıksa, öyleyim.Siyaset yapasım hiç yok ama Atatürk'ün Türklük kavramından bihaber cihangir solcuları uğruna ölen şehitler için ayrı üzülüyorum.Hani bir laf var ya,ermeni,kürt, i**e,herşey oldunuz da bi Türk olamadınız diye.Suriyeliler kadına tecavüz etse"ama onlar da insan, ihtiyaç"diyeceksiniz neredeyse.Ne bu hümanizm.
blackfriday666
blackfriday666
Ayrıca,muhtemelen ilk fırsatta gideceğiniz hümanizm dolu Avrupa ülkeleri neden bunların hiçbirini istemiyor ama biz alıyoruz.Kaçanlar ,tecavüz,gasp vs oranlarını dev arttırıyor ama biz 80M ülkeye 2M Suriyeli 3M Afgan alalım,emin olun hükümet onlara destek olmak için yapıyor,canı cehenneme dediğin vatanın doğusunu başka ırklarla doldurup özerklik verip başkasına bırakmak için değil.Daha da uzatmıyorum.İyi günler
Gitarı Olmayan Gitarist
Gitarı Olmayan Gitarist
Çocuğa, yetime kıyamam, vicdanım el vermez. Ama koca koca adamların orada savaşmak yerine burada kurulup...
Gitarı Olmayan Gitarist
Gitarı Olmayan Gitarist
... Anaaa nasıl olsa bizim için savaşıyorlar tavırları sergilemesi kadar rezil bir durum yok. Ve şöyle bir şey var. Araplar Türk leri sevmez. Bizim ülkemizde savaş çıksaydı araplar bizi almazdı.
Geri
Üst