turkrock.com

Single_FACTOR
Single_FACTOR
Ders çalışma sisteminiz düzenli ise yapamayacağınız şey yok. üniteleri schedule a yayıp kendinize hedefler koyarak çalışmak yerine; abur cubur, bir yere yetişiyormuş gibi aşırı yoğun bir programda sınavda da başarı beklemeyin.
malikgirmez
malikgirmez
@Single_FACTOR Haklısınız evet yazın sonuna kadar kendi programımı çizebilirim ama sezon içinde gideceğim dershanenin programına uymak zorundayım orası biraz sıkıntı olacak sanırım:/
Single_FACTOR
Single_FACTOR
Dershanenin programına sadık kalın başka birşeye ihtiyaç yok bence. İşlediğiniz-işleyeceğiniz konuları her gün tekrar etmek için saat aralıkları planlayın konu biriktirmeyin. Geri kalan vakitte de gitar çalışın.
malikgirmez
malikgirmez
barrios
barrios
Hayatımda sadece o dönemde gitara ara verdim. Askerde bile çalmadığım dönem en fazla 1 aydı:) Ama üniversite sınavında 4-5 ay gitarı kaldırdım. Bu arada, bence sınava doğru gidilen son bir kaç aydaki tempo ve konsantrasyon başındakinden çok daha önemli. Özellikle o dönemde gitarı kaldırın ve hiç dağılmayın derim.
malikgirmez
malikgirmez
@barrios Sınava yaklaşırken ki süreçte alabileceğimi pek sanmıyorum o stresle zaten :D Teşekkür ederim yorum için dikkate alacağım.
Geri
Üst