• Sıfır kapalı kutu Seymour Duncan JB 250 liraya , ikinci el EMG Het Set kutulu full set 500 lira. Aciliyetten...özel mesajla ulaşabilirsiniz.
    Pedallarımı lambalı kafa amfimi çalarken amfinin üzerine koysam pedallar lamba ısısı yüzünden bir süre sonra zarar görür mü?
    H
    Halilozz
    Alt tarafı lamba ısısı kombi peteği değil ya :) Hiç birşey olmaz da kullanımı zor olur. Yerde neden tutmuyorsunuz ki?
    markosegueda7819
    markosegueda7819
    @Halilozz Bende hep açık duran pedallar var çalmaya başlamamdan itibaren. Overdrive , Noise Gate , Digitech Drop Tune hep açık bende o yüzden yerde fazlalık yapmasına gerek yok karmaşıklığı sevmiyorum. Aslında en büyük avantajı amfi üstünde durunca son pefaldan amfi inputuna kaliteli bi patch kablo ile giriyorum pedalları ve daha az ton kaybı oluyor
    1nsanetr
    1nsanetr
    Isınan pedalın tonu değişebilir.
    Sizce Line 6 Stompbox Modeller daki overdrive amfiyi boostladığında dip ses yapar mı?Digital bir efekt aleti olduğu için yapmaz gibi geliyor
    forbidden_city
    forbidden_city
    Gain demek dip ses demek. Kendinden dip sesi olduğu sürece, onu daha çok yukarı çekecek. Dijital olduğu için yapmıyorsa eğer ters giden bir şeyler vardır. Bırakın dip ses yapsın ayrıca, eğer ölümcül derecede bir fazlalık varsa sorunu başka yerlerde aramak gerekir. Gitar, kablo, güç kaynağı vs.
    barrios
    barrios
    Yapmaz olur mu, hatta daha çok bile yapabilir:)
    Wah kullanmayan metal solo gitaristi çok az var. Aklınızda olanlar var mı?
    Y
    yturan666
    Ghost BC metalden sayılırsa, şarkılarında neredeyse hiç wah yok. Varsa bile ben rastlamamışımdır ki yüzde doksanını biliyorum şarkılarının.
    songlessbird
    songlessbird
    Death veya Thrash metal çalan gitaristler pek kullanmaz şöyle söyleyeyim Blues licklerini az kullanan bir çok gitarist kullanmıyor. Bu arada Ghost BC çok güzel solo yazıyordu şimdi gitaristler değiştikten sonra nolur bilmem de her notası anlamla tane tane sololardı.
    markosegueda7819
    markosegueda7819
    @songlessbird Thrash cilerden fazlasıyla kullanan var diye biliyorum . Kirk cüğümü saymasak bile Gary Holt , Kerry King , Jeff Hanneman , Alex Skolnick , Dimebag , Kreator dan Sami Yli Sirniö kullanıyor sıklıkla wah
    Hackie iommi nin atenüş demesini bile özledim...
    • Beğen
    Tepkiler: tunckk
    Wasp
    Wasp
    Forumdaki en yardimsever en kaliteli insandi olmamis bu malesef.
    HI-Groovy
    HI-Groovy
    Neden? Sekiz on yıl önce deseniz, her alt forumun moderatörü vardı. Şimdi bir tane başkan var sadece. Dolayısıyla, burası yardımlaşma, bilgi paylaşım forumu değil, alım satım forumu artık. Sahibinden, Let Go, Facebook grupları, ebay, reverb vb. yetmiyor malum. İlle de burası da olacak ki taş yağmasın milletin başına :)
    B
    Buddy Guy
    VALLAHA AĞAM EĞLENİR BİZİMLE
    Mooer Reecho vs TC Flashback Mini desem ne dersiniz?
    markosegueda7819
    markosegueda7819
    @wolkN acaba şimdi alsam amazondan yeni gümrük sınırından dolayı uğraştırır mı sizce?
    Slaughter
    Slaughter
    Geyik yapıyorum zaten :D Flashback kesinlikle daha fazla donanıma sahiptir ama pahalı
    wolkN
    wolkN
    @Slaughter aynen ya Almanya işi de yalan oldu :/ keşke satmasaydım şuan gümrük dolar falan çok pahalı ancak reecho almayın çok ayrı dünyalarda birşey aliexpreste twin reecho 250tl onu al denemiş olursun loop falanda var
    Letgoya 20 liraya 26 tane kullanmadığım penayı hayrına koymuştum , Dunlop falandı çoğu zaten ,herif geldi en son ne olur dedi...
    Ibanez TSA5 sahibi var mı? Üzerinde Tube Screamer devresi varmış drive kanalı olarak. Acaba dist. pedallarını nasıl boostlar merak ettim...
    Behringer V-Amp Pro kullanan var mı?
    Single_FACTOR
    Single_FACTOR
    Bu tip cihazlarda teknoloji eskimez. USB girişi ile kayıt yapma imkanı yok elbette. ama USB kayıt fonksiyonu Dijital bir unsur neticede herkez tercih etmez. İnsert ve return girişleri oldukça fonksiyonel. 4+4 ses kartınız varsa stereo reamping bile yaparsınız.
    dokuku
    dokuku
    MIDI arabirim dahil denemediğim yol kalmadı bu cihazda düzgün tonlar alamadım. Digitech RP-90 bile bu aletten 3-4 gömlek üstte diyebilirim. Tecrübem bu yönde, tavsiyem uzak durmanız. 8 sene önce aldım kullandım ve sattım. 4 sene önce de tekrar kurcalarım diye aldım ama bu sefer 2 ay sonra sattım. Hatta şunu da ekleyim: Behringer'in eski model Virtualizer rack processörü bile bu cihazdan üstün bence.
    L. B. Jefferies
    L. B. Jefferies
    Fiyat olarak uygun ama aletin tonu aşırı dijital. İkinci el bir Boss GT bundan kat ve kat üstündür.
    Ben ltd mh 1000 fr satıyorum almak ister misin ?
    markosegueda7819
    markosegueda7819
    Fiyat çok uymadı bana , teşekkürler yine de :)
    Volkancbr25
    Volkancbr25
    Fiyatta yaparız bişeyler senin bütçen nedir dostum ?
    Volkancbr25
    Volkancbr25
    En son sana 2800e bırakırım hardcase hediyem yanında gitarın piyasası 3500 ve tğrkiyede hiç yok ben sıkışık olduğum için sana sen son 2800e bırakırım bro
    Engl 112 V30 kabin mi yoksa Orange 112 V30 kabin mi daha kalitelidir desem ne dersiniz? ( Amfim Blackstar Ht Metal 5)
    markosegueda7819
    markosegueda7819
    @Grimreaper21 Aslında birçok kişiyi tatmin edebilecek bir tonum var aslında şu an , insanın kendisinin olunca yetinmek bilmiyor :D Biraz ele para geçince de hemen bu ekipman kasıntılarına başlıyorum :/ Ama ben de artık mükemmelin peşinde değilim , albüm kayıt süreçleri hakkında post eq mix mastering gibi konularda bayağı araştırma yaptım :)
    Grimreaper21
    Grimreaper21
    Sana şöyle söyleyeyim. O istediğin mükemmel ton için zaten şöyle bi 100bin tl üflemen gerekiyor. Ses mühendisi, ekipmanı, stüdyosu, aranjesi falan. Dediğim gibi şu an marshallarda greenback, mesalarda v30, fenderlerde eminence ve fender hoparlör kullanılıyor. Artık hangi tarz ton istiyosan ona göre seçimini yap.
    kapci42
    kapci42
    Bende şunu söyleyeyim orange kabinler müzik dünyasının kuranı gibi her türlü doğal afetten sağ çıkıyorlar
    Yakın zamanda annem Köln'e gidiyor , oradaki Musicstore mağazasından pedal aldıracağım ona. Böyle bir durumda annem tax free alabilir mi?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Geri
Üst