Game Of Thrones

Bence Theon ibnesi ve yardımcısı Eskişehirli Tekel savaşçısı Ahmet abi kolpa yaptılar. Çiftlikten rasgele iki çocuk bulup yaktı adi herifler. Jamie Lannister'ın kendi kuzenine öyle bi hainlik yapacağı belliydi, kingslayer lakabını kralı sırtından vurarak almış herif. Yalnız Brienne of Tarth harbi dağ gibi kadın be, tam bir şovalye. Korkutuyor insanı. O değil de annesi bile Joffrey'i işlediği günahların cezası olarak görüyor lan ahahahahahhahah :D
 
Bu nedir lan yıkıldım hahahah

scaledphpserver85filename52872510150774996030081.jpg
 
Normalde inanılmaz sakin bir insanımdır. Heyecanlanmam, sinirlenmem falan. Bu sefer sinirlendim. Baya baya nefret kustum.

Yok lan bulamadı onları. rastgele iki çocuğu yaktı. Evet, evet öyle yapmış olmalı.
Jamie yi öldürmez o kadın. Evlat sevgisi var. Ana o ana!
O büyücüde fena bişeymiş yalnız.

haa, birde keps yaptım;

j7awt2.jpg
 
Dağılın layn...
Sezon finaline doğru hızla giderken, o zencinin bir liselilik yapacağını biliyordum... Vay i nokta ya...
Benim üzüntüm - ki gerçekten görebilir miyiz bilemiyorum- şöyle güzel bir meydan savaşı görememek.. en azından king landing i kuşatsalardı...
 
Ekşi sözlüğü sevmem, orada yazan bazı tipleri görünce Jon Snow'a bastard demek hakaret oluyor bence. Fakat aralarda düzgün adamlar da var, güzel detaylar yakalıyorlar. Aha bakın ne buldum:


şimdi herkesin gözü jamie'nin üzerindeyken yazayım; ilk sezon'da kendisi hakkında bir cümlelik bir ayrıntı var. şimdi sorsam kimse bu adamın savaş yeteneğini sorgulamaz. ama öyle değil.
jamie lannister sadece bir kez kılıç dövüşünde yenilmiş. sör jorah diye birisine. bilin bakalım kim bu sör jorah. yaa öyle işte. dediğim gibi sorsam dizinin fanatikleri bile bu ayrıntıyı kaçırmıştır. azıcık dikkatli izleyin lan.
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=28611889
 
s2 ep8

greyjoy un ablası iyi laf etti. "korkak bir amcıksın". sibel abla cüce reyisi iyi bağlamış kendine. başka çocuğu yakıp astırdığı barizdi zaten. sevişme sahnesi de konulu filmler gibi saçma sapan gelişti. :) şimdi uğur boral ne yapacak?
 
Cersei'ye, "ooOOooOOoo, gerizekağılı!" çekmek istiyorum... Hahah anladınız siz :D

Şu sezon bitsin de daha ciddi konuşalım. Kitapları alın bak hepiniz, tek başıma mı konuşacağım ben? Anlatırım valla... Ayrıca bu Snow ne yapmaya çalışıyor bilemiyorum ama benim için en ilgi çekici taraf bir Arya bir de onun kısımları. Gözlerim yandı okumaktan mk.
 
baba lannister i daha önce benzer bir rolde olduğunu düşünüyordum ve buldum. gırgır film your highness tan şeyediyormuşum.

charles_dance.png
 
Bugün got günü. Birkaç saat sonra gerçekleşecek olan medeni hukuk final sınavı hezimetinden sonra akşam iyi gelecek. Genelde g.o.t'a becks ile eşlik ederim ancak bugünün önemini göz önüne alırsak becksin yerini jack alabilir.

Birde savaş varmış bu bölüm. Öyle duydum. Kim kime dalacak acaba? Baba lannister Robb stark'a mı yoksa Stannis joffreye mi? Belki hepsi birleşip Joffreye girer, bizi mutlu eder.

Torrentten dosyayı çekerken yorumlarda piçin biri spoiler vermiş. Muhtemelen asılsız, çünkü imkansıza yakın ama ben yinede çok sövdüm. Şöyle demiş sevgili piç;
Omg. Joffrey killed Jon snow (bu tarz bişeydi sanırım.)

Mükemmel coğrafya bilgimi göz önüne alırsak joffrey bugün jon snowun kellesini istese, o kellenin kings landinge gelmesi 1 sezon sürer. Asıl beni kuşkuya düşüren sevgili piçin isimleri karıştırıp Robb Stark'a Jon Snow demiş olma ihtimali. Eğer Robbda ölürse kuzey öksüz kalır :(
 
Baba Lannister'ı benim de gözüm çok fena ısırıyordu. Benimki Merlin güdümlüymüş, şu eli kırbaçlı cadı avcısı gibi bir şeyi oynamıştı. Dizide zaten tüm oyuncu seçimleri harika ve hatta R.R. Martin ile birlikte yapılmış bu seçimler; bu amcamız da tam bir Lord Lannister yani. : )
 
aksiyonda aksiyon dediniz bak ne oldi?

vay be. süper bölümdü ulan m.k. joeffry piçini yusuflarken görmek bile inanılmaz zevkti ama baş gavat ortaya çıkınca elimiz şeyimizde kaldı. şimdi iyice sapıtır piç soyu.
 
Geri
Üst