keremklm kullanıcısının son içeriği

  1. keremklm

    Şüpheli Ilanlar

    @egehanbirge dostum bu senin sattığın gitar değil mi :D
  2. keremklm

    Rockfabrik Effects

    Elektronik mühendisliği öğrencisi olarak bir başlıkta @izzzyy 'den azar yemiştim, o zaman da bilgisine saygı duyup köşeme çekilmiştim şimdi bunu görünce üzerimde birden ceket belirdi önünü kapattım falan, daha yolun başında bile olmadığımı fark ettim, saygılar hocam :)
  3. keremklm

    Telecaster Soundu Hakkında

    Ben de telecaster kullanicisiyim. Trabsistorlu amfi, prosesor, yazilim vs hepsini kullandim sonunda lambali amfi alinca rahata erdim. Telecaster dip gurultu yapacaktir lakin rahatsiz edici seviyede degil tabi makul gain ayarinda. Imkaniniz varsa dusuk wattli 2.el lambali amfi oneririm tabi ki...
  4. keremklm

    Alım Satım'da Alt Alta Aynı Kişinin Açtığı Zibilyon Ilan Sorunsalı

    Bunu bilmiyordum teşekkür ederim öğrenmiş oldum :)
  5. keremklm

    Alım Satım'da Alt Alta Aynı Kişinin Açtığı Zibilyon Ilan Sorunsalı

    Bir de alım satım bölümünde filtreleme seçenekleri olsa daha güzel olmaz mı? Mesela marka model şehir gibi.
  6. keremklm

    'keremklm' kullanıcısının 'Duman - Seni Kendime Sakladım (Cover) - YouTube' medyasındaki yorumu

    videonun başlığında duman seni kendime sakladım bilmem ne konseri yazsan inanırım
  7. keremklm

    Pedal Yapımı

    Bilmiyorum doğrudur, kurduğum devre tubescreamer devresi ile aynıydı transistörler ve diyotlar muadilleriydi sadece, onun dışında direnç ve kapasite değerlerine olabildiğince sadık kaldım ve çok farklı ton çıkıyordu ortaya, daha net ve hafif drive tonu vardı.
  8. keremklm

    Pedal Yapımı

    Ben de elektronik mühendisliği öğrencisiyim. İlk senemde tonepad sitesindeki ts9 klonunu yapmıştım çalışmıştı fakat şuanda ts7 sahibi olarak çok farklı karakterdeydi benim yaptığım Ayrıca Türkiye'de bazı transistörleri bulmak sıkıntı en azından yaşadığım şehirde öyle, ne zaman gitsem abi şu...
  9. keremklm

    Adaptör Çoklayıcı

    Atahan abi bir sorun olmaz kullanabilirsin, ayrıca delay reverb chorus gibi pedallar hariç analog pedallar çok düşük akım (8-10 mA civarı) çekerler.
  10. keremklm

    Ankara Retro Buluşması, 12 Aralık 2015, Cumartesi 19:00

    @arda4232 senin tele yine cayır cayır :D
  11. keremklm

    Pickguard Önerisi

    Eğer gitarınızın tuşesi maple ise siyah pickguard, manyetik kapağı pot başlığı ve switch tepesi beyaz renk güzel durur. Bkz: David Gilmour :)
  12. keremklm

    Relic Neck Çalışması - Eleştiri, Öneri

    Gitarıma hep yapmak istemişimdir ama bir türlü o cesareti bulamadım kendimden, tebrik ederim gayet güzel görünüyor :) Ancak sanki cilayı kazıdığınız bölge ile kazımadığınız bölge arası geçiş çok keskin gibi geldi bana, o geçiş biraz daha yumuşak olsa daha gerçekçi olabilirdi diye düşünüyorum :)
  13. keremklm

    Ikinci El Amfi Almak

    Sahip olduğum 2 lambalı amfimi de 2. el olarak aldım, deneyerek ve güvenilir kişilerden alındığı takdirde sıkıntı çıkmaz. 2. el almanızı tavsiye ederim. Kaldı ki blues jr. meksika ve amerika(sanırım 1999 öncesi üretimi olanlar) yapımı sağlam amfidir.
  14. keremklm

    Manyetikten Ses Alamama Problemi...

    Muhtemelen switch temassızlığı gibi görünüyor problem.
  15. keremklm

    Mxr 10 Band Eq Cızırtı Sorunu

    Add+ mini amp pedalımda da benzer sorun vardı, içini açıp adaptör girişini kurcalayınca 2. dünya savaşı biter gibi oluyordu. Sorun orda mı acaba diyerek adaptör giriş soketini değiştirdim ve sorun hala devam edince bıraktım ben de. Umarım sorununuz çözüme kavuşur da biz de faydalanırız :)
Geri
Üst