ervin kullanıcısının son içeriği

  1. ervin

    High Tier shred gitari??

    Ibanez S serisini bir inceleyin derim.Bunun disinda ucuz gitar alip,artan parayla elden gecirip rahat bir gitar elde etmek de bir secenektir.Elle cok müdahale edilmedigi sürece fabrikasyonlarda cok büyük beklentiye girmemek lazim.
  2. ervin

    Son zamanlarda aldığınız ve memnun kaldığınız gitar ürünler

    Charvel satip Donner dst 100 almistim gayet güzel gitardi.Suanda da donner hush x kullaniyorum ve harika bir alet.Amfi olarak da nux mighty lite mk2 aldim 89 euroya thr10 un yerini doldurabilen bir alet benim icin.
  3. ervin

    ses kartına bagladıgım mikrofondan ses kulaklıga tek taraflı geliyor

    Stereo ses alabilmeniz icin stereo bir cikisi 2 kanala da baglamaniz gerek.Tek mikrofonu girdiginizde direct/monitor tusundan direkt sinyali kapatip fl studioda mikrofonu secip stereo dinleyebilirsiniz.
  4. ervin

    Amfi Tavsiyesi

    Nux mighty lite mk2
  5. ervin

    USB Ses Kartı Önerisi

    Sürücü ayarlarinda buffer kismini 256 ve alti sample degerlerine getirin.5ms ve alti gecikme veren ayarlari deneyebilirsiniz.
  6. ervin

    2024’de ne almayı hayal ediyorsunuz?

    Seneye aldiklarimi geri göndererek basladik hadi hayirlisi :) Sepetteki ürünlerden birini secebilirsem kompakt gitar + tasinabilir bir cözüm ile bu yili bitirmek simdilik planim.
  7. ervin

    Forumun malzeme ve luthier meraklılarına bir soru: Elektro klasiğe akustik teli takmak

    Gitarlarin özellikleri baya benziyor birbirine.
  8. ervin

    2024’de ne almayı hayal ediyorsunuz?

    Nyatoh kullanirlar diye düsünüyorum,fusionlarda bu agac var genelde.Teslalar sanirim biraz daha yüksek kalite modelleri icin ürettikleri manyetikler.Ucuzlarda yine roswell devam ederler.400 500 bandinda cikarsa alternatiflerine göre baya fiyat fark farki oluyor.
  9. ervin

    2024’de ne almayı hayal ediyorsunuz?

    Gitar ( Harley Benton St modern cikar cikmaz almayi dusunuyorum. ) Amfi-prosesor ( henüz kesin bir modelde karar kilamadim,cantada tasinabilen pratik bir alet olmasi yeterli. Zoom ms50g+ olur büyük ihtimalle. ) Synth ( thomann da novation circuit tracks indirimdeydi sparis verdim.Stoga girme...
  10. ervin

    Forumun malzeme ve luthier meraklılarına bir soru: Elektro klasiğe akustik teli takmak

    Kücükken bende klasik gitarimi akustik telleri ile kullaniyordum.Ucuz baslangic modeliydi,ciddi bir sorun yasamadim.
  11. ervin

    Mikrofon girişi olan amfi

    Roland cube street, mobile cube ve Vox mini go serileri bildiklerim.
  12. ervin

    Gitar önerisi

    Gitar zaten David Gilmour signature alirsin :). Fiyat olarak ucuz ama isciligi ve performansi benzer fiyat gitarlara göre oldukca iyidir. 714 mk2 kismindaki gitar ile ayni.
  13. ervin

    Gitar önerisi

    https://www.senkop.com.tr/urun/aria-pro-ii-714dgbk-elektro-gitar https://www.senkop.com.tr/urun/mooer-dh02-hornet-15w-combo-gitar-amfisi Bu ürünleri bir incele.
  14. ervin

    Güncel ekonomide Elektro gitar sevdası

    Tremolo sorun yarartmaz.Bazi istisnalari haric cogu zaten gövdeye yaslandigi icin sabit köprü gibi kullanabilirsin.Bazilarinda ekstra bosluk olur ona dikkat et sadece ama ucuz gitarlarda pek denk gelmez(resimde isaretledim).Tam fiyatlari takip etmek pek mümkün degil ancak ibanezin gio serileri...
Geri
Üst