cavalera kullanıcısının son içeriği

  1. cavalera

    James Hetfield Esp Ltd EX serisini kullandı mı?

    Selamlar herkese, James nerdeyse 2000 lere kadar, ESP Explorer kullanmıştır. LTD dediğimiz marka çok daha yenidir. Explorer dizaynı ve ismi Gibson'a ailt olduğundan ESP artık üretememekte, yeni snakeby gibi serilerle devam etmek zorunda kalmıştır.
  2. cavalera

    Japon üretim İbanez elektro gitar önerileri

    Merhaba, RG1570 Prestige kullanıyorum. 2006 yılında sıfır olarak Zuhal'den aldım. Hala kullanıyorum. Tonu , Çalım konforu ve malzeme kalitesi olarak muazzam diyebilirim.
  3. Serkan Atıcı - Biz Nereye (Tarkan Cover)

    Serkan Atıcı - Biz Nereye (Tarkan Cover)

    Sanatçı: Tarkan Albüm: Aacayipsin Çıkış tarihi: 1994 Instagram https://www.instagram.com/serkanati/
  4. Serkan Atıcı - Çember Akustik (Yeni Türkü Cover)

    Serkan Atıcı - Çember Akustik (Yeni Türkü Cover)

    Sanatçı: Yeni Türkü Albüm: Akdeniz Akdeniz Çıkış tarihi: 1983 Merhaba ben Serkan. Bilmeyenler için özetle; Hayatımın bir bölümünde hep müzik olmuştur , karantina sürecinde müziğe daha fazla zaman ayırmaya karar verdim ve böyle bir platformda amatörce tıngırdattığım şarkıları paylaşacağım
  5. Serkan - Güneye Giderken (Bulutsuzluk Özlemi Cover)

    Serkan - Güneye Giderken (Bulutsuzluk Özlemi Cover)

    Karantina sürecinde müziğe daha fazla zaman ayırmaya karar verdim ve böyle bir platformda amatörce tıngırdattığım şarkıları paylaşacağım . Umarım keyif alırsınız, iyi seyirler !!!
  6. cavalera

    Hangi akustik/klasik gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    Hocam tonunu begeniyorsan alinir. Sahsen ben klavyesini cok rahat bulmustum. Tavsiye ederim. Iyice dene içine sinerse al
  7. cavalera

    Abartı Ilanlar

    Hocam bende anlamıyorum ya bu gitarlar cok daha ucuza gidiyor, yada satamıyorlar bilemedim. Yanlız yukarda paylaştıgım sahibinden de ki squier ilanındaki açıklamayı okuyun lütfen " Şuanda satışta olan bir tek bende var başka ilan yoktur . Mexico Fender stratı 10 katlar 5 e böler " yazmış...
  8. cavalera

    Abartı Ilanlar

    Merhaba Arkadaşlar Asaıgaki paylaşstıgım 4500 TL lik Squier ilanına ne diyorsunuz ? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-fender-sqier-deluxe-hot-rails-strat-1999-h.r.p-pickups-730704895/detay
  9. cavalera

    Abartı Ilanlar

    Arkadaşlar bu ikinci el meksika fender fiyatlari size abarti degil mi ? 3750 hatta 4800 yazanlar var. Gitari stoklarinda olanlardan sifirini 4000 bin liraya alabiliyorsunuz.
  10. cavalera

    Abartı Ilanlar

    Merhabalar bende ikinci el meksika fender bakıyorum, gerçekten ikinci ellerde cok yüksek fiyatlar isteniyor. Pazarlıkla yeni bir player serisi almayı planlıyorum.
  11. cavalera

    bas gitara çalmak istiyorum nasıl öğrenicem

    Zafer Şanlı'nın kitabı Türkçe en iyi kaynak diyebilirim. Egzersiz cd leri var ayrıca videolarını internetten izleyebilirsin.
  12. cavalera

    FENDER U.S.A YANINA 2. GİTAR ALSAYDINIZ NE ALIRDINIZ?

    Jem ler cok pahalı :) ama Japon bir Prestige Ibanez RGxxxx serisi super stratı yanına koyardım :)
  13. cavalera

    Asım Can Gündüz

    Harika insandı, sohbet etmek ve izlemek ayrı bir keyifti, Huzur içinde uyu Awesome John :(
  14. cavalera

    Metallica Tonu Için.

    Selamlar Hocam Line 6 pocket pod alabilirsin. İçinde enter sandman için ton tanımlı, black albumdeki tonu alabilmen birebir olmasada mümkün. Kullandım fena değil. Youtube da orneği var linki paylaşıyorum. (Metallica nın bence tonu = black album :))
  15. cavalera

    Makale/Tutorial Red Strat Projem

    Harika olmuş, ellerinize sağlık, Güle güle çalın. Takas var mı :D
Geri
Üst