• Dün akşam amfiyi kapattıktan sonra od pedalımı adaptöre bağlı olarak açık şekilde unutmuşum. Şu an farkettim , acaba pedala zarar verir mi ?
    Schecter Usa leri nasıl bilirsiniz? Schecter Usa PT almayı düşünüyorum JB 59 set var. Alder gövde maple sap maple tuşe. ( Metal çalıyorum)
    • Beğen
    Tepkiler: Single_FACTOR
    Single_FACTOR
    Single_FACTOR
    @erengun2002 Memleket marka düşkünü. Yapacak birşey yok. ikinci el temiz bulmaya çalışın. Çünkü sıfır alırsanız satarken hem alıcı bulmakta zorlanıyorsunuz hemde çok fiyat indirmeniz gerekiyor.
    Wasp
    Wasp
    Sahibindene gir bak %90 hep aynı markalar :D
    markosegueda7819
    markosegueda7819
    Bugün kendi gitarım Prs Fredrik Akesson a klasik gitarımın üzerine 450 lira vererek Emg James Hetfield Set aldım Zuhal Müzik den. Gayet mutluyum artık pedal amfi olaylarına bakcam :)
    Lambalı amfim ve kabinim birkaç kez darbe aldı , lambasına bakınca zarar görmemiş gibi gözüküyor.Böyle darbelerin tona kötü etkisi olur mu?
    Set neck rosewood , 24.75 inch 22 fret bir klavyiede shred olayına girilir mi ? Sweep pickingler kastırır mı? Gitar V Kasa ( LP değil )
    Grimreaper21
    Grimreaper21
    Bu arada 0.10 hafif gevşek kalıyor d-tuningde bide gitarın skalası dar. İyice gevşer. Artık 0.11 alıp parmağınla arnold vücudu gibi kas yapman lazım.
    markosegueda7819
    markosegueda7819
    @Grimreaper21 benim gitar zaten PRS SE Akesson , sanırım önceki gönderilerden hatırladınız :) Ama artık sanırım 25.5 inch 24 perde neck through gitarlara yöneleceğim. Bu gitarın beni daha fazla ileriye götüreceğinden çk emin değilim :)
    Grimreaper21
    Grimreaper21
    Aynen hatırlıyorum :D Hayırlısı olsun maun neck almaya özen gösterin :)
    Floyd roselu gitarın köprüsünü sabitlersem istediğim akort sistemine rahatça geçebilir miyim? Beğendiğim gitarlar sadece floydlu olarak var.
    Single_FACTOR
    Single_FACTOR
    evet 1/2 ses pesleştirmek çoğunlukla ince ayar yapmayı gerektirmez ama , biraz entonans bozulur ve teller perdelere çarpabilir.
    uvidinli
    uvidinli
    Telleri hafifçe yüksek tutmak sanırım çözer sorunu. :D
    EMM
    EMM
    Soruyu soyle duzeltirsek; "FR kopru sabitlenince, sabit kopru gibi mi olur?" Evet. Akort duzenini degistirmek entonasyon ve yeni sap ayari isteyebilir. Degisiklige baglidir.
    PRS gitara sahip olup EMG manyetik kullananlar ya da kullanmış olanlar özelden mesaj atabilir mi bana?
    oldiesngoldies
    oldiesngoldies
    Evet bence basarili. Aktif manyetik cok sevmedigimden degistirmek istediğim birkac nokta var ama deneyen herkes başarılı buluyor. Hetset de iyi. Gitari sevdiysen yapmaya deger bi hamle. Ama gitarin hakkinda bilgim ve tecrubem olmadigi için ne kadar uyumlu olur o konuda bir şey diyemiyorum.
    markosegueda7819
    markosegueda7819
    Tamam teşekkürler :)
    songlessbird
    songlessbird
    Bende PRS stok manyetiklerini sevmiyorum. Ama aktif manyetikten daha kolay çözümler var. Zira PRS stok gitarlarında bile güzel elektronikler kullanıyor. Aktife geçerseniz hepsi ziyan olacak. Bence Dimarzio X2N, Seymour Duncan Invader veya Gibson 500T gibi güçlü pasifleri bir araştırın hem takılması çok kolay olur belki de daha çok hoşunuza gider.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Geri
Üst