yigitus kullanıcısının son içeriği

  1. yigitus

    Les Paul Kullanmak

    Denemen lazım dostum.
  2. yigitus

    Ses kartı seçimi (jenerasyon 3 focusrite ve steinberg)

    Ben de ur22mkii kullanıyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım gayet memnunum.
  3. yigitus

    Ses kartı seçimi (jenerasyon 3 focusrite ve steinberg)

    UR22mkii ile C arasında tabiki biraz fark olacaktır fakat ev kullanımında fark edilmez bile bunlar. Nihayetinde giriş seviyesinde kartlar ikisi de.
  4. yigitus

    7.25" ve Compound Radius Hakkında Önerileriniz

    7.25 bana da uymadı. 12 -14 radius ideal benim için. El yapısıyla da alakalı biraz.
  5. yigitus

    Asio4All kırmızı ünlem uyarısı ve Bias'tan ses alamama!

    Ses kartı driver'ı güncel mi ?
  6. yigitus

    Ses kartı mı amfi mı?

    Steinberg ur22 ses kartı ile lisanslı BIAS FX kullanıyorum. Programa alıştıktan sonra evde amfiye gerek yok dedirtti bana. Üstteki arkadaşın dediği gibi güzel bir hoparlör ile gayet tatmin edici ev ortamı için. Line 6 DT-25 amfim de var fakat apartman olduğu için tam performans kullanamıyorum...
  7. yigitus

    Nasıl bir hoparlör speaker almalıyım?

    o işte benim kafamı kurcalayan olay da :) Kulaklıktan çok güzel ama dışarı çıkınca kötü. Referans hoparlör en yakın sonucu verir diye düşünüyorum ben.
  8. yigitus

    Nasıl bir hoparlör speaker almalıyım?

    Aynı sorunu ben de yaşıyorum. BIAS FX kullanıyorum iphone kulaklığı ile ses ve ton muhteşem fakat telefonun hoparlöründen dinleyince çok kötü. Bu durumda normal bi speaker alsam, telefonun hoparlöründen çıkan ses gibi duyacağım doğru mudur ?
  9. yigitus

    Amfi çıkmazı

    Bildiğim kadarıyla vt40+ lambasız modelleme amfisi. İstediğiniz tonları almanız için lambalı amfiye geçmeniz gerek bana kalırsa. En uygun model olarak da Blackstar HT5R tavsiye edebilirim. Hem hesaplı hem de tonlar gayet tatmin edici.
  10. yigitus

    Bias Fx Kanal Değiştirme

    Aynen öyle Pro versiyon olması gerekiyor. Ya da şarkıyı bilen bir arkadaşın kanallar arasında geçiş yapıcak sen sahnedeyken :)
  11. yigitus

    Yamaha thr10 mu yoksa ses kartı mı alayım?

    Thr 10 her gitaristte olması gereken bir ekipman fikrimce. Ama dediğiniz gibi ses arayüzleri bir çok amfi ve pedal imkanı sunuyor. Aldığınız ses kartına göre latency ve kalite değişir içindeki dönüştürücüler sebebiyle. Bence THR 10 yönünde ilerleyin. Ses kartı ve Bias Fx alsanız sadece oturup...
  12. yigitus

    Ses Kartı için Yardım ( acil )

    Benim oyum Roland'a.
  13. yigitus

    Elektro gitar almak istiyorum, deneyimim yok

    Dostum Slipknot,Rammstein diyosan sana humbucker şart :) kredi kartıyla değil de nakit alacaksan forumda güzel gitarlar var ikinci el gayet de kurtarır seni. Hem aynı paraya daha üst seviye bir gitarla başlamış olursun.
  14. yigitus

    Yeni Elektro Gitar alırken 2. el mi alınmalı ? yoksa 0 mı alınmalı ?

    Ben de ikinci el taraftarıyım. Döviz kuru çok büyük etken bunda yoksa sıfır isterim tabiki. Elindeki malzemeyi hor kullanmamış, temiz bakmış kişilerden almakta hiç bir sakınca yok diye düşünüyorum.
Geri
Üst