thegreenie kullanıcısının son içeriği

  1. thegreenie

    Guitar Rig'de Ses Problemim

    Öncelikle herkese merhaba. Guitar Rig adlı programı indirdim fakat bilgisayarım laptop ve mic girişi yoktu bende 7.1 Usb Ses Karti Hari̇ci̇ Ses Karti - n11.com linkteki ürünün aynısından aldım fakat guitar rig'i açtığımda jak küçültücü ile mic girişine bağladığım sesi değil bilgisayarın...
  2. thegreenie

    Hızlı Gitar Çalmak

    Asım Can Gündüz (ışıklar içinde uyusun) bu konu hakkında "Hızlı konuşmak, rap yapmak yetenektir fakat asıl olan söylediklerinde o duyguyu hissettirmektir" türü bir şey demişti. Müzik duygulara hitap eden bir sanat dalı Eric Clapton çok mu hızlı solo atıyordu? Tabiki hayır fakat mühim olan...
  3. thegreenie

    Fender Stratimdaki Çat Sesi

    sıkıntıyı tam anlayamadım fakat belki kablonda veya girişlerde problem olabilir
  4. thegreenie

    Kulaklık Tavsiyesi

    aslında kulak üstü kulaklıkarın neredeyse hepsinde bu problem var bence sadece birisi 1 saatte yapıyor bu ağrıyı kimisi 2 3 saatte.
  5. thegreenie

    Kulaklık Tavsiyesi

    birde bir uyarıyı baştan yapayım muhtemelen biliyorsundur ama Marshall'ı uzun süre takınca kulağında felaket bir ağrı oluşuyor.. Kullanan herkes aynı şeyi söyüyor..
  6. thegreenie

    Kulaklık Tavsiyesi

    Aynen bende Marshall major kullanıyorum gerek müzik dinlerken gerek amfiye bağladığında gayet iyi sonuç alıyorsun. Fakat arkadaşların da dediği Shure, AKG gibi markalar biraz pahalıdır fakat hakkını verir..
  7. thegreenie

    45 Yaşındayım Ve Oyun Oynuyorum

    PC de birsürü oyun var fakat en çok CS GO, rainbow six siege vs. gidiyor sanki ya. PS de iş değişiyor ama GTA5, Beyond two souls, heavy rain, red dead redemption, thw las of us off kaptırıyorsun kendini.. (Böyle bir forumda da oyun başlığı görmek mutlu etti :))
  8. thegreenie

    hot chili

    hot chili
  9. thegreenie

    Never look at me i'll cry..

    Never look at me i'll cry..
  10. thegreenie

    Aldığınıza Pişman Olduğunuz Ekipmanlar

    boss ds-1 :( sanırım tek pişmanlığım o mal gibi ds-2 almadık da.. Neyse yıllar önceydi geçti..
Geri
Üst